Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(10-01-2008, 02:01 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Eribo link=topic=3352.msg62575#msg62575 date=1222808256]
Вештачка трава, на помоћном иза југа, мени изгледа веома лошег квалитета. Бар перко слика, јер нисам у могућности да је -опипам- физички. Кажем, лошег квалитета, јер травке изгледају веома кратке, разређене и танке. То може да прузрокује огреботине при падању, клизећим стартовима итд. У најгорем случају, повреде због фрикције и тврде подлоге, као што су истегнућа мишића, препона, упаљења тетива тј. повећања ризика за ове првреде.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".

С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.

Да, најозбиљније сам писао !

Брате... Јеси ли ти лекар или дифовац??!  ;D  Какво познавање медицине и евентуалних повреда због неадекватно припремљеног терена... Па ја мислим да ни у омиљеном нам клубу немају некога са толико знања  Wink 

У нади да си озбиљно писао и да сварно познајеш проблематику, могу само да закључим да је тај помоћни терен још само једна у низу шарених лажа прошле управе... Не заборавимо да је истој тој управи припадао и још увек припада и ден тана, наш обожавалац... И да је иста та управа одобравала све потезе и топлице и Буње, тако да ово прање које сада излази из његових уста и пљување по свему што је било у Звезди је нешто најсмешније што сам могао да видим.. Дакле гдине ден тана, марш из Звезде са онима који су те и довели!!!
[/quote]

Да, најозбиљније сам писао !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Надам се да је ово право место гдје могу затразити помоћ...
Из Теслића сам(Р.СРПСКА),прочитао сам да карте неће бити у продаји у неделју
на Маракани,па да вас питам овде гдје се налази 1 од ове 3 продавнице
- Robna kuća Mamut - bilet servis, Delta Sity

- Robna kuća Mamut - bilet servis, Sremska 2 (početak Knez Mihajlove ulice)

- Prodavnica "IPS" - Tržni centar Merkator
Унапред Хвала
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
(10-04-2008, 10:55 AM)ognjentrm link Wrote:Надам се да је ово право место гдје могу затразити помоћ...
Из Теслића сам(Р.СРПСКА),прочитао сам да карте неће бити у продаји у неделју
на Маракани,па да вас питам овде гдје се налази 1 од ове 3 продавнице
- Robna kuća Mamut - bilet servis, Delta Sity

- Robna kuća Mamut - bilet servis, Sremska 2 (početak Knez Mihajlove ulice)

- Prodavnica "IPS" - Tržni centar Merkator
Унапред Хвала
Мислим да је ти најлакше да нађеш ову Мамутову радњу на почетку Кнез Михајлове. Кад дођеш у Кнез, само питај некога, показаће ти.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
ок,рећи ћу тако лјудима који возе,вероватно они знају...
хвала!
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!  >Sad :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Кад треба да се бахати, бије, изиграва џукела и брука клуб, ту су први. А кад треба да се трчи и за промену игра мало фудбал, ту их нигде нема.
Ерибо је одлично погодио суштину!
Џабе ми да пишемо по овој теми, када половина наших играча не само да је технички непоткована, него су оперисани од фудбала. Треба да прођу пионирску, кадетску, јуниорску селекцију, у којој се учи ШТОПОВАЊЕ, ДРИБЛИНГ, УКЛИЗАВАЊЕ... и још много тога! Ови играчи су доведени са улице.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Већ пар дана пре дербија почело је да се дешава оно што се раније није дешавало а што задире у правила основног понашања. Наши играчи су успели да произведу толику количину глупости у дневној штампи и по интернету да ми се слошило много пре дербија.
О овим играчима се толико писало да ту стварно нема шта паметно да се дода. Довољно је само поменути име Едгар Да Силва па да ми се у секунди направи чир на желуцу пропраћен мучнином у стомаку и повраћањем. Ми имамо тим пун дијабола а још када се на то надовеже њихова не васпитаност и глупост добијамо људе који немају основну спортску културу. Срамота ме је таквих играча и таквог тима.
Једино ко из овог тима показује фудбалску зрелост и културу разговора као и коментара је Милијаш који испада вођа ове генерације која у ствари и не постоји.... 90% овог тима ће првом приликом да падне у заборав а штета која је нанета њиховим доласком и селектирањем ће да нас кошта титуле а највероватније и купа.
И као што неко рече, титула је изгубљена још на летошњим припремама....
Мало реалности људи... Сви знамо да овај тим није оно што би ми желели, али са пар измена може да буде више него добар... И сетите се када смо овако борбено и нападачки играли против комшија... У последњих десетак година на прсте једне руке може да стане... Дакле, није све тако црно... Наравно да Едгар мора да лети из тима, наравно да од Богдановића мора доћи бољи итд итд... Али, дајмо шансу Јаневском, још упознаје играче, јуче их дефинитивнио није хтео гол, имали смо тенденциозно суђење, а само да је једна лопта ушла у првом полувремену, гробарска мрежа би била пуна до врха а ми би данас причали у сасвим другачијем расположењу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
сигурно би било друга прича да је бар једна лопта улетела у гол,али...

у првом полувремену како-тако али онај слободњак милијаша,
то да је био гол,у суштини нико им ништа не би рекао.
нападачки се играло,али се види да нису конкретни у нападу,нападају они,али као да нападају чисто да би се рекло да нападају.
мада ни партизан није био баш толико добар,више су знали шта хоће у наших тридесет метара и то је то.
углавном,штета...
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)