Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(02-26-2009, 11:44 AM)Храбро срце link Wrote:И зато бих вас ја молио,све вас који знате много ствари да нас млађе,који такође делимо и живимо за исту идеју да нас мало посаветујете,објасните неке ствари!Знам да на оваквом форуму не може да се прича о свему,ја сам тога свестан,али неке ствари могу да се кажу!

Мораш да будеш свестан да многи људи и који требају и који не требају читају овај форум. Неке ствари се једноставно не пишу на форуму. Ствари које требају да се кажу наша трибина ће их јасно и гласно показати то јест рећи.

(02-26-2009, 11:44 AM)Храбро срце link Wrote:Ја сам се одрекао много ствари у животу због Звезде и није ми ни  мало жао,јер једноставно за мене је Звезда,бити Делија,стајати на Северу ,певати,бити део тога свега је велика привилегија,част,судбина и дар од Бога!

Лепо речено!

Quote: Станковић суди дерби!

Суђење предстојећег дербија ФСС доделио је судији Станковићу из Чачка.

Навијачи Црвене Звезде судију Станковића памте по кардиналној грешци коју је донео на штету нашег клуба, баш на утакмици са Партизаном која је играна у јесен 2007.

При резултату од 2:2 , Короман је вешто заобишао противничког играча и нашао се сам на путу ка отвореном голу када је покошен са леђа , али при томе није свиран ни фаул.

Надамо се да ће овај пут судија Станковић заиста делити правду на терену и да је грешка од раније била само случајна лоша процена !

извор: званични сајт Делија

[Image: icon_arrow.gif] Саопштење ФК Црвена Звезда
(10-05-2008, 09:50 PM)Eribo link Wrote:Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!   >Sad :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!

Ово је био мој коментар после прошлог дербија.
Сада је слика тотално измењена. Нема шта играчима да се замери.(једни гол може мало да иде на душу Стаменом, јер је стајао на пола шеснаестерца) Исах ме је одушевио, Умару сасвим коректан, исто важи и за Пејчиновића, који су новајлије. Види се да Паркер има "шлифа" за фудбал. Они нису практични ни присмрдили, целу утакмицу, али су се извукли. До следећег дербија !!!!

30 фаулова (пола на Келу) су били досуђени у корист прдизана. А она РТС-гобарска курва од коментатора је посебна прича !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Не сећам се кад смо онако добро одиграли први део!Сјајна игра,онда у другом делу очекивано повлачење...
Исах је фантастичан играч,Паркер се мало и препао,Клео солидан,Абу јебо мајку ђорђевићу,који је морао добити црвени након онолико оштрих прекршаја...

Овим момцима је потребна подршка коју су данас итекако имали,и верујем да ће остало све доћи на своје место...
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Опуштено..... Има још да се игра али ово што се видело улива наду да је Ивић солидно одрадио прелазни рок. Свима је јасно да више ни бод, али буквално, ни бод не сме да се остави. Сточари нам долазе у госте мада сада ситуација не зависи само од нас после овог реза.

Изгледа да су играчи и тренер научили лекцију да идиотска препуцавања и претње по новинама пред дерби са сточарима не воде нигде. За узврат, тим је био психички много стабилнији него пред прошли дерби и то је било уочљиво у разним сегментима игре.
И опет да кажем-Утакмица се ИГРА док судија не свира крај! Јесте да је данс било безобразних 6 минута,али и то смо морали да одиграмо,само тих 10 секунди на крају. 10 секунди на крају нас је коштало 3 бода :'(

Али идемо даље,јер већ за 7 дана креће нова утакмица,долазак Напредка!!!!
Не долази нам Борац, већ Напредак.

Иначе видим да многи кукају на судију око продуживања текме. Шта ја знам можда је 6 минута много, али сетите се само колико пута се Оумару ваљао по терену. Он је сам накрцао бар три минута продужетка.

Иначе ово са примањима голова у последњим минутама, секундама већ постаје хронично и као нека карактеристика за Звезду што делује поприлично фрустрирајуће. Стразбур, Ренџерс, Бајерн, Апоел и ево сада гробље.

И на крају само се питам ко држи леђа Богдановићу у Звезди? Да ли је могуће да тај супер АНТИталенат преживи 4 тренера и 3 управе?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Па знаш ко држи леђа бизону Нинкову и Богдановићу. Они нису имали леђа као Субашић.

Будимо реални, имали смо их у шаци. Прво полувреме они нису имали везни ред, а ми смо могли да им дамо још неки го. Играли смо мање више добро осим оних брљотина Туторића у одбрани. Судија ме је највише разочарао, судио је ПЕРФИДНО у корист гробара, и то није први пут. На крају текме смо ми појачали одбрану, извели Милијаша, уместо да их набијемо. Задња два напада смо упропастили шутевима уместо да смо направили акцију. А гробари, реално, сетимо се кад је лопта погодила стативу, па онај зицер Мореире... кад се све сабере нерешено је реалан резултат, али остаје жалост............

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
упркос оном шоку кад смо примили изједначујући гол у последњем минуту сад реално кад сагледам и кад сам погледао извештај мислим да је донекле реално нерешено.Ми смо их самлели у првом,они су бољи били у другом тј имали су боље шансе и јебига...мене нервира само што су не знам дал је то тактички или несвесно играчи повукли али мислим да смо могли итекако да их лако дотучемо,овако смо чували јебени резултат.
Проблем је у томе што смо ми цело друго полувреме чували резултат. А резултат треба да се чува 10 минута пре краја уткмице,сви у бункер,па на контру шта буде. Иако је ово реалан резултат још не могу да дођем  к'себи. Да смо примили гол у 82,83 минуту па ајде,али у 96, :-[ .

И све док буде било оних гована у фудбалском савезу,мислим на Караџића,увек ће гробари тако пролазити. Ем што бирају судије,а о намештању осталих утакмица да не причам. Сетите се прошле сезоне,када су давали голове,све на крају утакмице, и какве су голове давали. Све их треба отерати!!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: