02-23-2009, 01:31 PM
АУУУ...катастрофа!
Па лепо је писало на транспаренту у Јагодини "ВЕЋИ СТЕ ЕНГЛЕЗИ ОД САМИХ ЕНГЛЕЗА"
Па лепо је писало на транспаренту у Јагодини "ВЕЋИ СТЕ ЕНГЛЕЗИ ОД САМИХ ЕНГЛЕЗА"
![[Image: nemapredajeforum.jpg]](http://img704.imageshack.us/img704/2336/nemapredajeforum.jpg)
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
|
02-23-2009, 01:31 PM
АУУУ...катастрофа!
Па лепо је писало на транспаренту у Јагодини "ВЕЋИ СТЕ ЕНГЛЕЗИ ОД САМИХ ЕНГЛЕЗА" ![]()
02-27-2009, 04:19 PM
Ево један графит из Бечеја од недавно !!!
ПРАВДА ЗА УРОША !!! http://img27.imageshack.us/my.php?image=...os1435.jpg
02-27-2009, 06:02 PM
Нажалост поједина слова графита за Уроша код Бранковог моста су опет префарбана...
![]()
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
03-03-2009, 12:35 PM
Врховни суд Србије уважио је жалбе бранилаца оптуженог Уроша Мишића, укинуо пресуду Окружног суда у Београду, којом је он био осуђен на 10 година затвора за покушај убиства жандарма на трибинама стадиона Црвене звезде, и предмет вратио првостепеном суду на поновно суђење, саопштио је суд.
03-03-2009, 01:10 PM
Правда је спора али праведна.ПРАВДА ЗА УРОША
03-03-2009, 01:21 PM
Врховни суд оцењује да је првостепена пресуда донета уз битне повреде одредаба кривичног поступка, јер у њој нема јасних разлога о одлучним чињеницама, које су противречне са садржином изведених доказа, а изрека првостепене пресуде је противуречна разлозима који су дати у образложењу одлуке, пише у саопштењу. http://www.blic.rs/hronika.php?id=81742
03-03-2009, 01:37 PM
(03-03-2009, 01:21 PM)Рођак са Севера link Wrote: Врховни суд оцењује да је првостепена пресуда донета уз битне повреде одредаба кривичног поступка, јер у њој нема јасних разлога о одлучним чињеницама, које су противречне са садржином изведених доказа, а изрека првостепене пресуде је противуречна разлозима који су дати у образложењу одлуке, пише у саопштењу.Е сад једите своја говна "господо" судије...
03-03-2009, 02:26 PM
Ово је један мали/велики корак за нас и за Уроша, идемо даље! Следеће на чему ће се инсистирати и борити се на исти начин као до сада (песмом, транпсарентима, графитима...) је суђење без притисака од стране режима и полиције и на крају праведна пресуда!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-03-2009, 03:18 PM
Чекали смо овај дан веома дуго,Урош и његова породица још дуже и прво сам овде прочитао ову феноменалну вест и стварно некако су ме трнци прошли целим телом,осетио сам неко олакшање и као да смо сви ми,Урош,његова породица,ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,сви ми који се сво ово време боримо за ПРАВДУ,као да смо се решили огромног терета са наших леђа,напокон све оно што смо причали се показује као истина!!!!!!
Али ДЕЛИЈЕ још није све готово :-[ !Предстоји ново суђење!Сви они који су били против ПРАВДЕ и који су Уроша осудили на 10 година,сад ће још јаче кренути на њега!Ако крећу на њега,онда као да крећу на нас!!!Много тога смо прошли у овој битци и проћи ћемо још много,али на крају ПРАВДА ће победити!!!!!!! Слажем се са РЕД СТАР ФОРЕВЕР-ом да ово није готово,да ово није крај наше борбе,већ да је ово велики преокрет у нашу корист и да морамо да наставимо битку(цитат РСФ:песмом,транспарентима,графитима),све до конаачне победе,односно ПРАВДЕ!!!!! Издржи Уроше!!!!!!!!! |
« Next Oldest | Next Newest »
|