Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Такође се придружујем честиткама. Срећан рођендан нашем спорстком друштву и све најбоље у будућем раду...
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Срећан рођендан моме најсветијем.
(03-04-2009, 04:32 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:Срећан рођендан моме најсветијем.
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Звездо,срећан рођендан!
Све пролази Звезда траје!
Срећан 64-ти рођендан, живели и срећни били, још много година постојали и исто толико трофеја освајали!!!!  Smile
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
(03-04-2009, 07:20 PM)ЈеленаРС link Wrote:Звездо,срећан рођендан!
Све пролази Звезда траје!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Срећан рођендан,највећа љубави.....
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Нека ти је срећан рођендан Звездо!!!!Живела вечно,а ми твоју славу преносили будућим нараштајима!!!!Да Бог да,да већ од следећег рођендана будеш много јача,већа,светлија,а уз ВЕЛИКУ Звезду и ми ћемо бити велики и поносни!!!!!!
(03-04-2009, 04:32 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:Срећан рођендан моме најсветијем.
[Image: 35c0qqq.gif]
Као и што многи већ знају, Мили је потписао нови уговор до 2013. Свака му част, без обзира на могућу продају на лето. Он је "своје" 100% коректно одрадио, јер није као многи други у данашњем фудбало, "босман-говно". Ја стварно не знам дали је неко у задњих 10-15 година продужио уговор на 4 године, а да је имао око 25, још уз то био један од главних играча тј. вођа тима !!!! Ако се не варам Пнтелић је продужио на  3 године , а Жиле на годину.

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)