Threads: 0
(03-16-2009, 07:17 PM)Пијанац link Wrote:Друго, Толе је гробар од прилике онолико колико је и његов први сарадник Бата Ђора Циган. Пише њима двојици негде у биографији да су радили у Партизану, односно Звезди ал' то код њих остаје мртво слово на папиру. У пракси они раде искључиво у своју корист и у корист својих џепова. Сигурно да из тог правца долази директива да се ту и тамо Звезди подкрешу крила, ал' то апсолутно нема везе са тим ко је где раније радио. О љубави тек да не говорим, јер би ти људи и мајку продали за паре, а камо ли бивши клуб.
Управо то, право поређење. Да су у могућности и да им тако одговара, променили би они стране моментално. Заболе их и нас и за глодаре, они за свој џеп играју. Можда није главни узрок, али ми се чини да је то Звездаштво почело да нестаје баш све дубљим уласком оног зла у наш клуб.
Не знам да ли је дозвољено причати о предстојећем Сабору, ако није, бришите... Надам се да се варам, али мислим да нам предстоји још једна брука. Ништа се ту неће решити, само ће се наслађивати сви они који нам не мисле добро. Бингулчићева екипа ће да буде изузетно гласна, али наравно, неће имати снаге за преврат. Ова гамад из садашње управе ће да се потруди да испадне још веће говно(човек би помислио да је тако нешто немогуће, али они увек изненаде) и из њихове паткометрије ћемо добити само још једну бруку. Шта год да се деси, неће на добро да изађе.
Је л зна неко каква је процедура приликом бирања Скупштине? На који ће начин они уопште расподелити она предвиђена места? Капирам да су се Делије већ одредиле шта и како, али шта са осталима, са комисијама, спонзорима, радним заједницама... да неће можда да броје гласове у Медија центру!?
Threads: 29
Помоћник конобара је позвао све пунолетне чланове клуба да присуствују Сабору, што показује колико га озбиљно и спремно организују. Да неће можда сви да стану у медија центар?
Ево како би требао да изгледа састав Скупштине:
Председник-1
савет клуба-1
спортско друштво-5
спонзори-5
радна заједница-7
ветерани-8
клупске комисије-8
навијали-10
кандидати управе-31
Threads: 28
(03-16-2009, 11:20 PM)rukometas_bg link Wrote:Помоћник конобара је позвао све пунолетне чланове клуба да присуствују Сабору... Ал није написао да се за чланове клуба се сматрају само они са плаћеном чланарином.Волео бих да погрешим ал рекао бих да је циркус у најави.Сви ће после да испљују кловна а великог газду нико и нигде.После ће бити касно.
Threads: 6
Истина о Дан Тани
У Америци када је ресторан отворен, Дан Тана је примио право са бродова, Хрвате на рад у ресторану који су дошли право са ратишта.
Душан Савић је проговорио и јавно каже да је Дан Тана лажов и да је обмануо јавност. То је тачно јер га и у Америци зову лажовом. Он никад није играо за Звезду, никад није имао тим у Енглеској, све су то ствари које је Управа требала да провери.
Он је манипулант и више нема простора у Америци. Дошао је на нови простор и манипулише даље. Следећег месеца се завршавају папири ресторан је продао Хрватима из њему познатих разлога. Вероватно се удружио са Мишковићем да би јефтино купили Звезду а пре тога да је обезвреди. Дан Тана нема ланац ресторана то су тамо писали новинари које је он плаћао.
Извор информације: Један од бивших сарадника Дан Тане
Threads: 83
Oн јесте лажов и ту нема дилеме, али не треба претеривати, гледао сам пре 5-6 година документарце на тв-у са посетама Лос Анђелесу и његовом ресторану, стварно се познаје са холивудском елитом и долазили су код њега... Е сад могуће је да је то само један ресторан а не ланац као што он покушава да представи...
Вероватно је и играо у Звезди, али у млађим категоријама па покушава да направи од муве слона, вероватно је спонзорисао на кратко неки енглески клуб па сад трипује да је био власник, вероватно је тј. сигурно имао ресторан у Холивуду али је истриповао да кад отвориш башту позади и спреда одмах имаш ланац ресторана ;D
Него јебеш бре Добривоја, он је небитан лик, отићи ће ускоро, али наш проблем је и даље један човек и сви знамо који је, он ће и даље остати...
Ја би се осврнуо на пар Пијанчевих постова и аплаудирао му на свему реченом... Како и зашто смо дозволили да нас сви јебу, судије, савез, бивши фудбалери, садашњи финансијери и остали... Да ли је могуће да нико од бивших фудбалера нема интерес да помогне Звезди и да отера оне недобронамерне из ње!!!??!
Једино у чему се не би сложио са Пијанцем, је одлазак Пиксија... Није да га нешто ценим, шта више није ми превише драг... Али он није побегао од нечега лошег што је урадио у Звезди, он је побегао од газде и његовог сина, као и од оних коју су му претили да не умишља да је председник него да ћути и ради како му кажу иначе га неће бити! А његови резултати, какав год да је, су најбољи у последњих 10-15 година: две дупле круне за редом, два учешћа у уефа лиги (не превише успешна, али пре тога и после тога ни тамо не играмо), присуство добрих играча, добрих тренера (Зенга), довођење најјачег спонзора од Барија (Тојота)... Било је и негативних ствари, али са спортског аспекта све најбоље, а са навијачког, не сећам се неког крупнијег проблема који смо имали са њим...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 28
пикси
За Зенгу стоји што се струке тиче.А што онда оде да није због Ралуке!?
Које добре играче је пикси у Звезду довео?Колико је клуб добар од продаје тих његових играча?
Тојота?Шврћкање у аутомобилима,какав је то користан уговор био могао је и са Дачијом да потпише бар би неке паре добили.
После пиксија колики је завршни рачун(дуг)а колики је био пре њега?
Сад је време плаћања.
Threads: 29
(03-17-2009, 10:30 AM)Рођак са Севера link Wrote:[quote author=rukometas_bg link=topic=3352.msg65979#msg65979 date=1237245603]
Помоћник конобара је позвао све пунолетне чланове клуба да присуствују Сабору... Ал није написао да се за чланове клуба се сматрају само они са плаћеном чланарином.Волео бих да погрешим ал рекао бих да је циркус у најави.Сви ће после да испљују кловна а великог газду нико и нигде.После ће бити касно.
[/quote]
Према статуту колико сам скапирао свако ко има чланску карту клуба (укључујући клинце из акције "И ја сам Звездаш") имају право да присуствују Сабору и гласају.
Оно што мене занима је нпр ситуација до које може да дође теоретски. На Сабор дође 200 људи и на позив конобара се појави још 201 или више са чланским картама. Шта онда ако их прегласају ови други пошто имају већину? Предложе Перу, Мику, Лазу и изгласају их, касније оборе управни одбор и председника клуба и ставе неког свог комшију. Јел теоретски могуће нешто тако?
Пикси је довео Гаја,Кастиља,Милијаша,Коромана,Георгијева,Молину, вратио Стојковића,Пуровића,(дао је неке битне голове) па и Жигића је држао докле је то било у могућности,тако да играчки кадар био задовољавајући,јер ови играчи су учествовали у освајању дупле круне, а то је као што је РСФ написао највећи успех последњих 10 година. Као и сви имао је своје грехове.
Threads: 3
али је и продао јанковића,жигића,пантелића,стојковића...за сигурно тродупло веће паре него што је дао за играче који су доведени,а дуг је и даље растао.
Слажем се,зато сам и написао да је грешио.
|