Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Сви смо чули план ДЕЛИЈА за оздрављење нашег клуба.Са планом се слажу вероватно све ДЕЛИЈЕ а и већина навијача а и нема разлога да неверујемо нашим представницима.План је 10е или 1000 дин.на годишњем нивоу+донатори и на нама је само да подсетимо све пријатеље,рођаке и другаре да пропрате акцију и да их у што већем броју вратимо на нашу МАРАКАНУ.Остало би ишло рутински,смена У.О.постављање провереног човека на чело клуба који би обезбедио спонзоре и депоново гаранцију за оздрављење клуба.
Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(04-14-2009, 02:38 PM)KizaLion link Wrote:Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?
Ако је уопште истина . . .
Ево изјаве Паркера-"Не знам шта да кажем. Могу само да поновим што сам рекао и мојим пријатељ"Ne znam šta da kažem. Mogu samo da ponovim što sam rekao i mojim prijateljima i medijima u Južnoj Africi. Iznenađen sam i razočaran. Nisam navikao da se bavim onim što se piše i objavljuje, jer znam da mediji moraju da prodaju nešto, bilo to istina ili ne. Međutim, ovo je bilo pravo razočaranje, koje ne znam kome je moglo da padne na pamet. Čak to nije prošlo kao trač, već nešto što se provlači iz dana u dan.
U Srbiji, Beogradu i Crvenoj zvezdi su me od prvog dana svi dočekali na najbolji mogući način. Počev od čelnika Kluba i zaposlenih u njemu, pa do navijača o kojima sam već rekao svoje mišljenje. Baš zbog takvog prijema, svi oni su zaslužili da im se odužim na terenu, a ja dajem sve od sebe i na treninzima i na utakmicama.
Po prvi put sam napustio fudbal u Južnoj Africi. Imam veliku želju da ostavim dubok trag u Zvezdi i Evropi. Razmišljam pozitivno i mislim samo o terenu, a svaki novi dan je prilika za dokazivanje i dalji napredak."има и медијима у Јужној Африци. Изненађен сам и разочаран. Нисам навикао да се бавим оним што се пише и објављује, јер знам да медији морају да продају нешто, било то истина или не. Међутим, ово је било право разочарање, које не знам коме је могло да падне на памет. Чак то није прошло као трач, већ нешто што се провлачи из дана у дан.
У Србији, Београду и Црвеној звезди су ме од првог дана сви дочекали на најбољи могући начин. Почев од челника Клуба и запослених у њему, па до навијача о којима сам већ рекао своје мишљење. Баш због таквог пријема, сви они су заслужили да им се одужим на терену, а ја дајем све од себе и на тренинзима и на утакмицама.
По први пут сам напустио фудбал у Јужној Африци. Имам велику жељу да оставим дубок траг у Звезди и Европи. Размишљам позитивно и мислим само о терену, а сваки нови дан је прилика за доказивање и даљи напредак."
(04-14-2009, 02:38 PM)KizaLion link Wrote:Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?

Кизо брате, да су стварно хтели да побегну и да су стварно били на аеродрому не сумњам да би их неко од лешинара већ тамо и усликао. Овако су морали да у фотошопу дорађују слику са припрема, елиминисавши са ње Славка Перовића, не би ли илустровали то што хоће да слажу. Када видим овакве новинске написе ја сам све убеђенији да криза у Звезди није ни упола толико критична колико поједници желе путем својих медија да је прикажу.

Све ове ствари су од јуче постале споредне у односу на оно што нас чека, а то је спровођење у дело плана Делија за опоравак јаке Црвене звезде.
(04-14-2009, 04:22 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=3352.msg66710#msg66710 date=1239719908]
Нико није прокоментарисао како су Исах и Паркер хтели да побегну?

Када видим овакве новинске написе ја сам све убеђенији да криза у Звезди није ни упола толико критична колико поједници желе путем својих медија да је прикажу.

[/quote]

Данас на Б92, ваљда реприза, емисије "Инсајдер". Ухватио сам део око продаје земље на аутокоманди - Петар Матић вс Мишковић. Радило се о неких 5 хектара, ако сам добро разумео. Мишковић је купио неки центар за ремонт возила/машина јер је том центру припадало 3 од тих 5 хектара земље. Постављен му је услов да не сме да промени намену тог предузећа које је купио нити да га затвори, у наредне 2 године од потписивања уговора. Направио је социјални програм за раднике, отпустио их и наравно чим су прошле те 2 године, промењен је генерални урбанистички план и он је предузеће затворио, а зграду- халу срушио. Процена је да 1 ар земље на тој локацији кошта 76.000евра!!!  Ајде да се не фрљам много цифрама, али мислим да је предузеће купио за нешто више од 2 милиона евра (нисам сигуран да је баш та цифра), а и сами можете да израчунате да сама земља на тој локацији вреди много више од те цифре. Остала 2 хектара која су му била потребна да би направио тржни центар - није купио јер је изгубио на јавној аукцији од Петра Матића (појма немам ко је тај лик!), па су му пропали планови за изградњу тржног центра....макар за сад.

Јел звучи познато?

Волео бих да могу да видим извод из катастра или поседовни лист из земљишне књиге јер ме занима колико земље припада Црвеној звезди. Верујем да има много више земље од тих 5 хектара.....а процене су да та земља на којој се налази Маракана иде и до 100.000 евра по ару!!!

Јел вам јасно зашто их морамо зауставити? НИКО НЕ СМЕ ДА СЕ ЗАДУЖУЈЕ КОД БАНАКА У ИМЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ДА НА ЗВЕЗДИНУ ЗЕМЉУ СТАВЉА ХИПОТЕКУ!!! Знате шта то значи? Ако се не врати кредит - земља припада банци која је дала кредит.

Коса ми се дизала од навођења оних оф шор компанија које су они у стању да оснују. Нарочито ме плаши што је велика вероватноћа да у тим банкама код којих се у и име звезде задужују -  они имају огромне депозите, јер те банке, осим имена, немају никакве везе са матичним банкама из Европе. Шта би се десило ако би нека банка преузела звездино земљиште, а депоненти решили да одједном повуку своје депозите из банака? Просто је, банка би остала без пара (шта је банка без пара), па би им предала земљиште у својину да би спречила одлив новца.

Најгоре од свега је што је све ово потпуно законито!!!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Најгоре од свега то су све оне РАСПАЛЕ ШЉАМ банке које нигде не послују него само у нашој Србији и осталим (назови) државама које нас окружују. А што је још горе од свега, те банке воде неки напудерисани ликови са обешеним краватама око врата и са дипломама добијеним по неким болоњском систему на заокруживање, као да је био на квизу а не на универзитету. И онда он сутра не дај Боже да полемише о Звезди и Маракани .... далеко било не желим ни да мислим о томе .....  А јоооој !!!  >Sad >Sad >Sad
Кокеза лопове !!!
Југовићева оставка усвојена, а седница УО им се наставља сутра.  ??? Звезда гори, а они се чешљају.

Дозволићу себи да кажем да ми се све више и више чини како је Југовић уствари Цептеров човек, и како кроз Југовићеве уђем ти/изађем ти можемо да гледамо надигравање између Цептера и Мишковића. Подсетимо се да је недуго након Југовићевог првог изласка из управе и Пикси отишао, а да је Мишко и дефинитивно преузео контролу над клубом. Није ми само јасно како и зашто је по други пут ушао у причу, односно да ли су Мишко и Цептер имали неку заједничку комбинацију, што ме највише и плаши.
Вечерас је, у веома доброј атмосфери одржана седница Управног одбора Фудбалског клуба Црвена звезда и која ће бити настављена и сутра вече, обзиром да се расправљало о значајним питањима која се тичу Фудбалског клуба Црвена звезда.

На вечерашњем заседању, усвојене су оставке потпредседника Владимира Југовића и члана управног одбора Душана Секулића, а за новог члана УО изабран је Слободан Радојчић, генерални директор "Тојота Србија".

Као што је речено, седница се наставља сутра, а за четвртак са почетком у 11 часова заказана је конференција у Медија центру Фудбалског клуба Црвена звезда, на којој ће јавности бити предочени сви закључци са седнице Управног одбора.

Преузето са званичног сајта...
Банке су посебна прича. Основане од стране оф шор компанија које су у међувремену престале да постоје. Те банке које послују у Србији немају ама баш никакве везе са банкама које послују у матичним државама. Принцип оснивања банака је следећи: Нека страна, велика банка оснује оф шор компанију на Сејшелима или Карибима или сличној назови земљи, обезбеди јој оснивачки капитал који по нашим законима мора да поседује и то је то. По нашем Закону о банкама из 2005.године, да би неко основао банку мора да положи оснивачки капитал од 10 милиона евра у динарској противвредности (чл.12. ст.3. Закона о банкама). По ранијем закону оснивачки капитал је био 5 милиона долара (а не евра). Та банка која послује у Србији је посебно правно лице и нема никакве везе са матичном банком, тј. пропаст "српске" банке не утиче ни на који начин на пословање велике стране банке. Након тога, оснивач повуче оснивачки улог и то је то. Јесте да по чл.130.Закона о банкама НБС може да јој одузме дозволу за рад ако се повуче оснивачки улог, али то "може" није исто што и "мора" тако да до сада ниједна банка која је основана на овај начин није изгубила дозволу за рад. Као што видите, пословање тих банака зависи од штедних депозита који су положени у њу, тако да ови наши новобогаташи (нећу да кажем тајкуни јер ми је одвратна реч) заправо на индиректан начин контролишу пословање банке.

Шта значи кад кажу "ми из управе смо позајмили новац звезди???". Па оно што сам већ рекао раније - узму кредит од банке код које су депоненти да би сами себи вратили дуг и ваљају на каматама, а звезду уваљују у минусе и обезвређују. А обезвређују је тако што стављају хипотеку на звездине непокретности па кад дође до немогућности враћања дуга - банке узму непокретност, они повуку депозите из банака и приморају их да им предају звездину земљу.

Подржавам Јоцу Шурбатовића, нарочито за онај пресек стања и ревизију, јер без тога нема нам боље.

Извињавам се на предугачком посту (поново Smile) , ако сам досадан само реците и нећу више смарати
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Таман посла,из тог уписа мозе доста да се научи,барем што се тиче мене.Објашњавајући то све више верујем да у нама лежи спас

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)