Threads: 0
Ево га још један шамар 0:1 против Војводине!
Нема краја распродаји угледа!
Управа бре марш у три пичке пматерине!!!
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 29
За мене очекиван пораз од Воше. Играли смо у среду утакмицу, они су одмарали, није играо Короман...
Чињеница је да немамо тренера, да су нам играчи манекенке. Милијашу одмах одузети траку, јер је постало срамно његово ангажовање на терену.
Толико смо јадни да немам речи. Што пре сменити тренера, и одредити одмах које странце ћемо да продамо на крају сезоне. Уместо њима прилику пружити Мркели, Ковачевићу, Врањешу (да видимо да ли нешто зна).
Неосвојива тврђава! Шта то беше?
Threads: 28
"Оно што нас не убије, јача нас!"
Па играо је Врањеш и није имао појма!
Где бре нађоше оног индијанца Силву, страшно стварно!
Туторић бре ни за Палилулац не може да игра!
Ма цео тим је распад, нема оправдања ни то што не примају плату јер они једноставно не знају чији дрес носе
Брука бре, сада ће против Јавора да играју за 3. место, мада у праву сте за ово да ионако нема да видимо Европу због дугова
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 28
(04-18-2009, 05:07 PM)buteo serbiano link Wrote:Чуј менаџери? То су бре полуписмени бивши исподпросечни фудбалери који су покуповали менаџерске лиценце јер њихов интелектуални капацитет не може да савлада ни дописни курс Народног Универзитета Божидар Аџија, а чији је основни квалитет поквареност и примитивизам ( сад сам се изнервирао) > Није проблем у полуписменим исподпросечним фудбалерима.Него у МЕНА ЂЕРИМА из тзв "Беле књиге"
Threads: 29
(04-18-2009, 06:18 PM)buteo serbiano link Wrote:Па играо је Врањеш и није имао појма! Ја не знам како ти можеш да закључиш на основу 45. мин да ли неко зна нешто. Шта је то Врањеш толико погрешио да си ти закључио да нема појма?
Рекао сам НИЈЕ ИМАО појма, а да ли је то тренутно на овој утакмици или је иначе лош , за то мора да игра више од тих 45 минута па се ту слажем са тобом да му ипак треба пружити шансу.
Мене је разочарао, више сам очекивао од њега, али ајде млад је...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Да сад имамо тренера па да им да форе 10 минута да се одморе, а онда на двочасовни тренинг по оном пљуску. На трибину, па уз степенице - низ степенице. И тако два сата, или бар док не попадају онесвешћени. Него, јебига, немамо тренера. Немамо ни играче, ни управу, ништа немамо.
Разумем ја све, да не примају плате, да је стање у клубу ужас, да многи од њих при повратку кући не знају ни да ли су им ствари избачене на улицу, али... Ово је бре срамота. Не резултат, него однос према игри. Милијаша још сада увалити некоме за динар који жели да да, а онда га послати на трибине, па нек тамо 'лади муда, ако их уопште и има.
Свака част једино оном Исаху. Шта смо дочекали...
Threads: 2
04-18-2009, 06:46 PM
(This post was last modified: 04-18-2009, 06:49 PM by Храбро срце.)
(04-18-2009, 06:11 PM)rukometas_bg link Wrote:Толико смо јадни да немам речи. Што пре сменити тренера, и одредити одмах које странце ћемо да продамо на крају сезоне. Уместо њима прилику пружити Мркели, Ковачевићу, Врањешу (да видимо да ли нешто зна).
Неосвојива тврђава! Шта то беше?
Управо тако!!!!Све креће од тренера!!!За 90 минута немогу да нааправе ЈЕДНУ АКЦИЈУ?Па ко је томе крив?Ми сигурно нисмо!А што се тиче играча нису они криви што незнају да играју и што су погрешну животну професију одабрали!Криви су они који су их довели !Ту нема ко да дода лопту,нема везног реда и шта вреди Меси у нападу када нема ко да му дода лопту!Одбрана шупља,једно велико ДНО од екипа!!!Једина светла тачка ако је можемо тако назвати је СТАМЕНКОВИЋ!!!!стварно врхунски голман и барем смо на тој позицији мирни !Без њега данас могло је да буде и 0:5 !!! И вратио бих се само на ово што је рекао РУКОМЕТАШ !Кључ лежи у омладинцима,Звездиним клинцима!!Нисмо ми Арсенал,Интер,...,па да доводимо ВРХУНСКЕ СТРАНЦЕ!!! Само наши клинци,Звездина деца која знају шта значи навијачима и Србији Звезда!!
Ко год је погледао данас утакмицу на Тв-у сад ће да каже,па ко то може да иде да гледа,да бодри!!!!Стварно треба много снаге,али пре свега љубави коју осећамо према Звезди!!!!Највећи и кад је најтеже!!!!Са том филозофијом у глави треба да идемо до краја сезоне и бодримо свој клуб!!!!!
Е да морам само оног мутавог Андријашевића да споменем!Кретен један коментаторски није се ниједног тренутка удостојио(није хтео,смео или шта год) да каже да су и ДЕЛИЈЕ и Фирма већ најавили да неће доћи и да би у сваком случају утакмица играна пре јако мало публике(љубитеља фудбала),већ је изјавио Ето опет због нереда ДЕЛИЈА на вечитом дербију,Звезда је кажњена,....!!!!!!Мутави Гојко,са још мутавије телевизије!!!
Слажем се са братом "рукометашем",са тим манекенима(изузев стаменковић,короман,врањеш,и николић) раскинит уговоре,и направит екипу од омладинаца,звездине деце,који знају чији дрес носе и како да се понашају у њему!!!
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
|