Threads: 1
(04-30-2009, 01:23 PM)ognjentrm link Wrote:Да,за Клеа је то велика штета,само се чудо може десити па да га откупимо :'(
Ивић је рекао да је то готово немогуће,радници нису примили плате неколико месеци,а тих 8оо ооо за њега је претешко скупити...
Једино ми можемо да покретањем акције скупимо за њега паре,онаквог играча је тешко наћи... > Предлог је дат ал није прихваћен.
Threads: 61
(05-01-2009, 07:39 PM)MACAK link Wrote:[quote author=ognjentrm link=topic=3352.msg67276#msg67276 date=1241097799]
Да,за Клеа је то велика штета,само се чудо може десити па да га откупимо :'(
Ивић је рекао да је то готово немогуће,радници нису примили плате неколико месеци,а тих 8оо ооо за њега је претешко скупити...
Једино ми можемо да покретањем акције скупимо за њега паре,онаквог играча је тешко наћи... > Предлог је дат ал није прихваћен.
[/quote]
Зато што је изузетно глуп.
Threads: 1
(05-01-2009, 07:54 PM)Игор link Wrote:[quote author=MACAK link=topic=3352.msg67286#msg67286 date=1241206751]
[quote author=ognjentrm link=topic=3352.msg67276#msg67276 date=1241097799]
[/quote]
[/quote]Па зашта ће мо да скупљамо паре ако не за боље нашем клубу.
Threads: 0
Једно питање које није баш везано за тему, али има везе са финансијама илити приходима клуба...
Дакле, постоје 2 сајта ФК Црвена звезда и то овај (ваљда) званични www.crvenazvezdafk.com/ и овај други www.redstarbelgrade.com
Ко је власник ових сајтова? ФК Црвена звезда или даровити појединци из народа?
Питам јер знам да су на овом првом били интернет преноси утакмица са Маракане, а како сам чуо и са неких гостовања. Преноси су се наплаћивали па ме занима коме су те паре отишле, звезди или неком другом...?
На овом другом сајту www.redstarbelgrade.com има доста занимљивих ствари, видим и да су пренели саопштење Делија, док на www.crvenazvezdafk.com нема ни речи о томе.
Такође, преко www.crvenazvezdafk.com иде и продаја дресова, шалова и др. па и ту има зараде...
....а одвалио сам се од смеха на коментаре "навијача" на www.crvenazvezdafk.com, нарочито јер видим да је тамо најстрашнија цензура...у реду, да сам на њиховом месту ни ја не бих објавио свој коментар на тему "управни одбор у сталном заседању"  ...али они коментари типа "нема потребе да Делије вређају председника" и слично су стварно превише..
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 8
05-02-2009, 09:52 AM
(This post was last modified: 05-02-2009, 09:55 AM by фрактура.)
www.crvenazvezdafk.com је као официјални сајт.Иначе њим управља Паком један од спонзора Звезде,у почетку су добро радили,имали видео-снимке,слике са сваког тренинга,преносе,био је редовно ажуриран итд. Међутим као и целом клубу недостатак пара условио је да се све то распадне.Такође добро си приметио да је велика цензура и да само пуштају вести које иду у корист Звезди...
www.redstarbelgrade.com је већ друга прича.Воде га наши људи,Звездаши настањени широм земаљске кугле,буквално то раде из љубави,и то раде и више него добро,имају снимке голова,са конференција,наше навијање...Вести су веома објективне,сушта супротност официјелном...Такође имају свој форум.
(05-01-2009, 08:36 PM)MACAK link Wrote:[quote author=Игор link=topic=3352.msg67287#msg67287 date=1241207674]
[quote author=MACAK link=topic=3352.msg67286#msg67286 date=1241206751]
[quote author=ognjentrm link=topic=3352.msg67276#msg67276 date=1241097799]
[/quote]
[/quote]Па зашта ће мо да скупљамо паре ако не за боље нашем клубу.
[/quote]
Да, али постоје приоритети, куповина Клеа и није баш на првом месту.
Нисам успео да стигнем на офк, чујем да је било сумњиво, причају ми другари који су гледали да звезда није хтела да да гол???
Помињу ми неку комбинацију са Банатом, као да би опстао Банат морали су да играју х?
Најстрашније су напљували Коромана, не што ништа није знао, него кажу да је намерно давио и упропашћавао акције, иако је центрирао код гола
Ајде , ко је био нека каже, али реално...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 83
Свашта је могуће, и ја сумњам на намештање, али реално ови наши не знају боље... А Короман да није хтео, не би ни онај једини гол наместио... Једноставно кад год је прошао по страни није имао коме да центрира... Нико не прати акције, а кад дођу у напад већ буду покривени скроз!!! Короман је наш убедљиво најбољи играч, кад он игра дајемо бар један гол, а кад он не игра не дајемо ни један :'(
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
И ја се слажем са РСФ,ево сад сам гледао снимак и Короман је једини имао жељу да направи нешто(и успео је).Сад како су се остали понашали и шта им је било у главама не знам,али ако су се играли са именом Црвене Звезде,нека им је на част.
Короман је данас био катастрофалан, о чему ви причате?
|