Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-09-2009, 11:42 PM)Neca link Wrote:не знам да ли га је баш пребио,али до нечег је дошло и добио је црвени.
Набо га на степеницама а овај се скрљао низ исте...
(05-10-2009, 01:05 AM)CEBEP link Wrote:Па рецимо да га није пребио али га је дезавуисао као личност. Короманови животињски нагони су одједном прорадили и на жалост тог фудбалера, није му више било спаса.

Морамо размилити да Коромана од сад водимо на гостовања. Пријемни је положио, још само да видимо како реагује на џандармерију Big Grin Big Grin Big Grin

Говори тихо и носи Коромана са собом
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Добро бре људи јел треба да се црта? Кога боле курац шта је неко написао као коментар на У92?
текст је дело комплексаша који уместо да се радују својим титулама они и даље причају о нама
(05-10-2009, 06:49 PM)rukometas_bg link Wrote:Добро бре људи јел треба да се црта? Кога боле курац шта је неко написао као коментар на У92?
И стварно нема потребе та срања овде да преносите! Верујем да би вам било боље да и не читате то.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Како бре, па ово је чиста диверзија целе акције...читају то звездаши, па зато на утакмице дође 6-7  уместо 15-20 хиљада људи....слични су текстови и у новостима, политици.......
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
У овакве баљезгарије може да поверује само онај ко нема појма ништа о нашем клубу и комплексу супротне трибине. На акцију никако не може да утиче јер они пишу ту неке лажи о нашој историји, а боље ми да не залазимо у њихову. Ствар је у томе што они нама нису битни, док су они опседнути нама што показују стално изненађујући све више и више. Кад мислиш не могу да падну ниже они избаце неку нову глупост.
На прво читање могу да оповргнем многе наводе иако немам много година ни искуства да би залазио у детаље, али немам намеру да се бавим оваквим глупостима.
Опусти се и уживај, овако нешто им служи да лажу људе са своје трибине и тиме мисле мисле да се уздижу изнад нас  Big Grin
Лажу себе а ми одлично знамо ко смо и шта смо
Знају и они ко смо!значи само могу да лажу оне смс мангупе са сос-канала.Синоћ моја два пријатеља,активна  на супарничкој трибини само су ми рекли,капа до пода тако се воли клуб.Значи да не идемо ван те теме,људи који су у том свету то виде и знају,само је питање дали ће неко јавно то рећи или не.Али као сто рекосте бавмо се ми нама а не њима
@ Buteo Serbiano, порука ти је избрисана, доста је било!

[Image: yellowCard.jpg]
У нашим форумима никада није било места за идиотске баљезгарије било које штампе као и комплексаша са различитих трибина. :-[
То је увек било неписано правило и за ове нове ликове који су релативно скоро улетели на форум то би требало да знају. Сточари су се увек игнорисали, као турско гробље, као лањски снег, као свињска балега и о њима ама баш никада ни реч.
Ми гледамо себе и окрећемо се себи јер у Србији у сваком случају немамо са ким да се поредимо ни у ком смислу.

Будите привилеговани што сте део форума, осећајте се привилеговано што бодрите и навијате за Звезду. За почетак сасвим довољно...
Бака живи за Звезду!

Forum Jump:

Users browsing this thread: