06-13-2003, 05:27 PM
[quote]e sucidar nikad u svojoj povijesti nije izgubia transparent
"mi smo va
"mi smo va
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Torcidine zastave u ciganskim rukama!
|
06-13-2003, 05:27 PM
[quote]e sucidar nikad u svojoj povijesti nije izgubia transparent
"mi smo va
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
06-13-2003, 08:55 PM
Red Star MG, igra se finale sa usrasama, spremte se spremte Pravoslavci! Srecan lov!
[quote="tovarcic"]
06-16-2003, 04:38 PM
hehe doni, zadivljuje
06-17-2003, 12:46 AM
Haha jack, vous pensez que vous
06-17-2003, 03:23 AM
:megafon ???, ??????, ?? ????? ?? ???????!!! :ruke
??? ??? ??? ??????? ?????? ?? ????? ????????? ?? ???? ?? ???????? ???! :finger ?? ???????? ???? ?????? ??? ??????? ??????? & ?????? ?????... :lol: ???? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ??? ??, ??? ??? ??? ????? ??????? ???? ?? ?? ???? ??? ??? ? ?????, ??? ???? ???? ????? ?? ????? ????????? ????? ?? ?????? ???????. ??????? ???????? ?????? ?? ??????????, ?????? ??? ??? ??? ???? ???? ????? ???? ???? ????? ???????, ? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ?????? ? ?? ?? ????? ?? ???? ??????? ?? ????? ?????? ?? ????? ??????? "???' ???????" ?? ??????? ??????? ??? ?? ?????? ??????? ?????????? ????? ????? ?? ??? ??? ???? ?? ????? ???????. ???? ???? ????, ??? "?????" ![]() ![]() ![]() ![]() ? ??? ?? ???? ??? ??? ???????? :boks ?? ????? ????? ???? ???? ![]() "South" i sam si svestan da na vaterpolu nije bilo na
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
06-17-2003, 09:39 AM
Ej Toni, jesi li siguran da SoFa zna cirilicu? Mislim, zna sve te jezike, ali nisam siguran da je cirilicu zeleo da nauci...
![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-17-2003, 10:01 AM
![]() ![]()
06-17-2003, 12:50 PM
ne znan cirilicu(prva generacija koja je nije ucila) mada bi volia i znat,u
06-17-2003, 08:01 PM
Ja bih ti preveo za 10 sekundi ali si bio bezobrazan kad si pisao da bi onoj ribi sprzio facu bakljom. Ja bih radije nekoj hrvatici dao da mi popusi ... jebote zar te nije sramota da recimo bijes zene, a kamo da joj bakljom sprzis facu... na sta si spao. :zbunjen
06-17-2003, 09:41 PM
Quote: Ja bih radije nekoj hrvatici dao da mi popusi ... jebote zar te nije sramota da recimo bijes zene, a kamo da joj bakljom sprzis facu... bas tako; sramotno je i ono 30 na jednog, pa ubise covika.... sramota je i 10 na dva, mada su zastave u igri... mi nismo bili u ljubljani, zato jer nepratimo zadar (pa koliko tornado navija za ajduka)... ka ca vi niste dolazili u kranj, da gledate repku, ca 110% razumin... zivi bili pa vidili .... ipak, oboje igramo kup uefa!
lavo more zna, da ga volin ja ...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|