Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
(06-01-2009, 06:31 PM)МАРАКАНА link Wrote:Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:
Ја мислим да би требали да покренемо aкцију промене званичног назива нашег стадиона из "СТАДИОН ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" у "Стадион Рајко Митић". Знам да се ова тема покретала и раније, али ништа конкретно се није десило, и наш стадион идаље носи ово ружно име. Рајко Митић је заслужио да нама најмилије место носи његово име.
Зар ти се не чини да тренутно има пречих ствари? Дајте људи, ваљда се знају приоритети.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(06-01-2009, 06:31 PM)МАРАКАНА link Wrote:Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:
Ја мислим да би требали да покренемо aкцију промене званичног назива нашег стадиона из "СТАДИОН ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" у "Стадион Рајко Митић". Знам да се ова тема покретала и раније, али ништа конкретно се није десило, и наш стадион идаље носи ово ружно име. Рајко Митић је заслужио да нама најмилије место носи његово име.
И ја подржавам промјену имена стадиона у "Стадион Рајко Митић"... Али сада стварно има моного битнијих ствари око клуба, то се може оставити и за касније...
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Reply
Иако је наступила пауза и викенд који долази нећемо посветити нашој Звезди и бодрењу клуба на Маракани или на неком другом стадиону у Србији, верујем да многима и поред бројних утакмица и гостовања у тек завршеној сезони већ недостаје трибина... Мобилизација свих звездашких снага која је покренута у последња два месеца је дала резултате у неколико утакмица, посебно је било импресивно против Рада... Атмосфера са поменутих утакмица, посебно са Рада, покренула је многе нове снаге, па и оне старе којих није било дуго на Северу и тек створена снажна и позитивна енергија је за моменат заустављена овом паузом... Стога не губите време, искористите тај набој, ту позитивну енергију и у свим разговорима спомињите нашу борбу за Звезду, за бољи и пунији Север, за пунију Маракану, нашу борбу за Космет, за нашег брата Уроша, све оно што смо у овој сезони радили и чиме смо заслужили поштовање свих који воле Звезду... И даље је наша главна тема мобилизација и циљ је да нас буде још више и више како би лагано могле да се спроведу све замишљене акције помоћи клубу... За почетак велика бројност и несебична подршка ће бити довољни, а после тога... Кажу: "Небо је граница"...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Reply
Позивам вас све да у недељу 21.06 дођете у Црквенац,село на пар километара од Свилајнца и подржите наше омладинце (до 19 година) који играју поводом обележавања 70 година локаног клуба.Ето прилике да задовољимо потребу пред европске утакмице и подржимо нашу будућност.

Пошто сам из Свилајнца ту сам да помогнем свима који су заинтересовани
Reply
Кад ће почети продаја претплатних карата, па и друге акције?
Срце на терен ...
Reply
Кад ће почети најављивана акција у вези са чланствима и осталим стварима? Зна ли се ишта конкретно?
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Reply
За све акције бићете благовремено обавештени, а до тада, СВИ НА СТАДИОН!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Са данашње утакмице млађих пионира која је одлучивала о титули.

[Image: 28973943.th.jpg]  [Image: 57346801.th.jpg]

Велики плус за мобилизацију, велики подстрек за ове клинце, а наша Група и даље поставља стандарде.
Reply
Милоје расплакао Маракану!Обавезно прочитати!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)