Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
Инђија

http://img2.imagetitan.com/pic.php?image...009020.jpg
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
Судски вјештак одбацио могућност да је Урош ставио жандарму бакљу у уста!
Reply
[Image: 014lxq.th.jpg]
Космет-Српска земља
Reply
Да је среће синоћ је требао наш брат УРОШ да носи бакљу и да упали пламен испред арене.ПРАВДА ЗА УРОША
Reply
http://img9.imageshack.us/img9/6497/dsc01333u.jpg
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Можда мало офф са теме,небитно!

Полицајац који је 2007. године убио фудбалског навијача у Италији осуђен је у уторак на шест година затвора.

Суд у Арезу је Луиђија Спакаротеља осудио због убиства без предомушљаја. Тужилаштво је тражило да полицајац буде оптужен за првостепено убиство, убиство са предоумишљајем. Породица и пријатељи настрадалог Габријела Сандрија, 26-годишњег диск џокеја из Рима, изрицање пресуде пропатили су повицима "срамота".

Сандри, навијач Лација, убијен је новембра 2007. године када га је, док је седео у колима на одмаралишту уз аутопут, у врат погодио метак.

Адвокати Спакаротеље тврдили су да је полицајац покушавао да хицима раздвоји две сукобљене навијачке групе, док су тужиоци истицали да је он намерно пуцао у аутомобил и то када се туча завршила.

Фудбалски навијачи широм Италије после смрти Сандрија изазвали су велике нереде у Риму, Милану и другим градовима у земљи. Италијанска јавност прибојава се да би вечерашња пресуда могла да изазове још насиља.

Сандријеви пријатељи су из суднице избачени зато што су гласно критиковали пресуду, а њихови протести настављени су и ван суда.

Мајка убијеног навијача се по изрицању пресуде онесвестила. Отац Ђорђо је судску одлуку назвао срамном и најавио жалбу. Он је, ипак, у изјави за локалне медије позвао навијаче да не праве нереде.

ПРАВДА ЗА УРОША !!!
    ПРАВДА ЗА УРОША !!!
    ПРАВДА ЗА УРОША !!!

Reply
На крају ће му и то скратити на неколико година због доброг владања и преко веза и везица обрни окрени ето пајкана следеће године на слободи
Reply
Људи да решимо једном за свагда,Напасти Полицајна је исто као да си напао ха дрЖаву јел они дрЖе закон у рукама,и ми га поштујемо а не они,они могу нама шта хоће а ми не моЖемо,а друго је то када убијеш обичног човека(пример глодари што су убили Дејана Димитрујевића Лонца) а друго када нападнеш пандура. Јбг ми поштујемо закон а не они,они имају закон у рукама
Reply
(07-15-2009, 01:52 PM)Goldy link Wrote: они имају закон у рукама

Е,то је проблем против кога се боримо,не само ми,већ и навијачки покрети широм Европе,видео си и сам да нас је подржало много страних група и према томе-НА КРАЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА!!
ПРАВДА ЗА УРОША !
Reply
(07-15-2009, 03:40 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: [quote author=Goldy link=topic=3476.msg69009#msg69009 date=1247665936]они имају закон у рукама

Е,то је проблем против кога се боримо,не само ми,већ и навијачки покрети широм Европе,видео си и сам да нас је подржало много страних група и према томе-НА КРАЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА!!
ПРАВДА ЗА УРОША !
[/quote]

није без везе измишљена изрека "Кадија те тужи,кадија ти суди."
у таквој је сад ситуацији Урош,а не само Урош него и сви ми!
Шта нам остаје? Једино да будемо упорни и истрајни. Што каже Косово је Срвбија НА КАРЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)