Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-динамо тбилиси
Све је углавном речено, мада понекад, после онакве луднице и најјаче речи којих се сетимо нису довољно јаке да опишу оно синоћ.

Ја ћу се фокусирати на неке детаље из мог окружења.

Као прво велики наклон за момка из који је водио навијање на шипци до запада.Целу утакмицу,цело полувреме,и једно 15 минута по завршетку утакмице он се драо у истом ритму на онај мучени мегафон,песма која је форсирана и која ће људима из његовог окружења дубоко остати у памћењу ;D била је Од рођења мог није прошло без имена твог(врхунска песма!).

Затим ђускање на полувремену по оној киши,било је заиста непроцењиво.Киша пљушти, а људи се скидају, скачу, лудују уз Публика је твоја најлуђа на свету...

ма феноменално!

Све ми се чини, да је пред нама једна незаборавна сезона, зато Делије вежите се полећемо!!!

Reply
Синоћ је стварно било прејако... Атмосфера невиђена скоро... Срце само што ми није пукло... Једину замерку коју имам је што није радио микрофон и разглас, пошто је теоретски не изводљиво водити 13000 људи са мегафоном, али ипак је било много добро... Кореографија је била баш до јаја... Следећа текма са Славијом то ће тек да буде лудница. Препуне трибине лудих навијача!!!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
(08-07-2009, 09:47 PM)Игор link Wrote: Фотографије су постављене у галерију, уживајте...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...Z_dinamoTb  

Има ли негдје слика на којој се види застава "република српска" била је окачена лијево од Драже?
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(08-07-2009, 11:40 PM)Corleone link Wrote: Једину замерку коју имам је што није радио микрофон и разглас, пошто је теоретски не изводљиво водити 13000 људи са мегафоном

хаха теоретски можда није могуће,ал у пракси јесте  ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Па врло мало нам фали да оборимо ту теорију  ;D
Reply
(08-07-2009, 11:40 PM)dadoX link Wrote: Има ли негдје слика на којој се види застава "република српска" била је окачена лијево од Драже?

Наравно да има

http://img23.imageshack.us/img23/1080/dsc0160manja.jpg
Reply
(08-07-2009, 11:40 PM)Corleone link Wrote: Једину замерку коју имам је што није радио микрофон и разглас
Мајсторе, ти кад нађеш разглас, микрофон и остало који раде након и за време онаквог пљуска јави.. Немојте без разлога дизати фрку за нешто што је резултат више силе..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Али кад неко не би нашао неку замерку мислим да би све пропало...
Е људи моји, после онаквог лудила ви тражите замерке. Неке ствари ми никад неће бити јасне.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Људи нисам рекао да је нешто било лоше само сам рекао да би било још боље... Јеби га киша нас је зајебала мало...
Reply
Kо нам нађе ману.. ххххх ли му нану..

Big Grin

Ја само да питам.. шта би са баријацима.. знам да нису били.. али јел то намерно урађено, или ?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: