Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
ако ви имате такво мишљење, ја ћу се потрудити сјутра да избацим другу верзију...опет понављам да то није много битно, по мени је важно да сада сви заједно станемо у борбу против душмана, као један!
Reply
(10-16-2009, 04:54 PM)николаБГ link Wrote: Ни мени се не свиђа овај црно бели шал. Ако су трибине Србије заједно може само да буде неутрално сиво бео, или да буде плаво бело црно бело црвено бело светло плаво бело итд.

Црно бело не!
Свакако...

(10-16-2009, 05:08 PM)DonUltras link Wrote: Најбоље да пише нешто на српском, и на ћирилици. Слика је одлична,само промени натпис, све похвале! Wink
само поруку преведи на српски и напиши ћирилицом.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
[Image: tribinesrbijeprotivrepr.th.jpg]

[Image: acabnavijac.th.jpg]
Reply
Црвено бело опет не може да иде са натписом трибине Србије, јер трибине Србије нису све црвено беле. Ваљда је то јасно. Ако стајемо сви заједно онда или све боје група, или српска застава...

Последње две слике исте као застава слобода за Делије...
Reply
(10-15-2009, 10:50 PM)Nikolaj link Wrote: [Image: 30_yourlove1.jpg]
Коментари молим !!!

(10-16-2009, 05:08 PM)DonUltras link Wrote: Најбоље да пише нешто на српском, и на ћирилици. Слика је одлична,само промени натпис, све похвале! Wink

Докле да чекамо...  Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
[Image: 61183407.th.jpg]
Reply
[Image: 30_mojzivot.jpg]

Може овако ? Wink
Reply
(10-18-2009, 07:27 PM)Nikolaj link Wrote: [Image: 30_mojzivot.jpg]

Може овако ? Wink

Само по мени боље је много без грба...или пак покушај са грбом ал без ових горе звездица..и да буде мало више у измаглици..
иначе много боље са ћирилицом Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Управо тако, још само мало Николај  Smile
Reply
@ Dzo_Palac

Eво, ако није довољно што те је Игор опоменуо, и ја ћу те упозорити да не пишеш тек да би писао... Ако имаш нешто конструктивно да кажеш кажи, у супротном само губиш и своје и наше време...

Игор и јесте ту да у пар речи каже како се може а како не, ако ти његови савети до сад нису значили ништа, онда још једном прочитај правила форума... Мање писати, више читати, некад је то много паметније...

И водите рачуна да се на овој теми не дешавају овакве сувишне расправе убудуће... Има компетентних људи који цртају и оних који им дају предлоге, није твоје Џо да уместо других одговараш и упућујеш их да раде сами... Овде смо сви један велики тим и сарађујемо, ако ниси спреман за сарадњу, немој да компликујеш живот осталима....

Ајд сад да се вратимо на тему... Похвала за све радове, а и за оне који својим предлозима покушавају из дизајнера да извуку најбоље!!!

п.с. Избрисао сам последњих 5 постова који су бесмислени...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)