Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
http://www.crvenazvezdafk.com/src/matija...-video.htm

Фудбалски клуб Црвена звезда са поносом објављује да је за месец дана продато чак 10.000 претплатних сезонских карата за сезону 2009/2010. Навијачи вољеног клуба тиме још једном показују нову енергију и љубав према клубу, која је у овом тренутку најпотребнија вашој Црвеној звезди.

Гледај Звезду, а не њене противнике!
Постани члан, јер Маракана је и твоја кућа!
Reply
Са делије.нет-а:

Комплетан пројекат "Добро знај да увек ту сам Ја!", који су Делије предложиле као програм оздрављења ФК Црвена Звезда, је од данас доступан целокупној јавности.

Пројекат је написан на више од 140 страна и заштићен је као ауторско дело.

http://www.oaza.rs/sport/delije/other/pr...o_znaj.pdf
Reply
Једина љубави живота мог...

Последњи тренинг пред пут у Нови Пазар фудбалери Црвене звезде одржали су на главном терену Маракане. На њему их је, по изласку, сачекало изненађење. На северној трибини појавило се 200 најватренијих навијача – Делија, који су песмом испратили тренинг Лазетића и другова дајући тако подршку првотимцима пред утакмицу у Новом Пазару.

На ограду су окачили транспрент „Једина љубави живота мог, нека те прати срећа, нека те чува Бог“.

Нема сумње да ће првотимци после овакве подршке имати додатни мотив пред важан Куп дуел.

[Image: th_78992_350-tre-2710_122_488lo.jpg]
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:- Разлику на терену ипак најчешће праве играчи и уиграност, карактер тима. Пресуђује и још много детаља, па и навијачи. Никад нећу да заборавим атмосферу пред реванш полуфинала КЕШ са Бајерном 1991. године. Наслоним руку на зид у тунелу, све се тресе. Видим Просинечког да ми нешто прича, али га не чујем од хука с трибина. А велики играчи Бавараца бледи као крпе! Помислим - који ђаво ме је терао да играм такве мечеве. Да ми је неко понудио да идем кући, пољубио бих га и отишао!

Синиша Михајловић  27.10.2009
Reply
Има ли можда још слика са тренинга?гдје се виде мало боље Делије и транспарент ако би неко могао да постави,ако није проблем.
Reply
Ово морам да кажем пући ћу.Прво ценим да је ово прикладна тема, пошто је она о Новом Пазару затворена.Е сад кад сам чуо вест да Делије неће ићи у Пазар, у почетку сам помислио да је можда и исправна одлука, али касније сам схватио да је ово један велики минус.Значи морало је да се иде тамо, не вреди нам сада ни цела ова сезона без одрађеног Пазара.Знам да је ризик био огроман, али могло је то боље да се организује, прво ако би дали тих 500 карата требало је то узети и позвати све Делије да крену у Пазар без обзира дал имају карте ако буду заустављени на улазу, нема везе, важно је да се кренуло.Оних 500 људи солидарисати се са овима или сви или нико, као много пута што је рађено(дерби рукомет), ако ипак неби пустили онда и тих 500 остаје и барем часно не уђемо.Ако би пак тих 500 ушло (свестан сам да би било провокација), сво време певати марш на дрину, Боже правде, четничке песме, не обазирати се на ове шабане.
Све у свему по мени велики минус.Још доста људи мисли овако.
Молим да ми се сад не брише пост јер сам лепо изнео своје мишљење.А ви ако се слажете или не слажете реците, али не бришите.
Reply
Не мора да се брише, али неће више ништа ни да се пише! Ти и сви остали који тако мислите немате потпуне информације. Оне су вам ограничене на званична саопштења и не видите даље од носа.

Ово је била најтежа и најисправнија одлука коју је донела трибина! Ако желите да верујете да је све тако једноставно као што изгледа онда пишите минусе.

Схватите да се неке ствари не причају ни преко телефона, а камоли на форумима. Доста је прича о Пазару!
Reply
Не знаш целу причу о неодласку у Нови Пазар па ти тако изгледа  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ок.Вероватно је било нешто веома озбиљно чим се врх трибине одлучио на овај корак.Ако су они тако одлучили вероватно је најбоље, нећу прерано доносити закључке, јер ми се неколико пута није свидело кад као трибина нешто ново урадимо, али се касније испостави да је то било оно право.
Reply
Oво је права тема да покажемо колико волимо Звезду, и колико су је волели они пре нас... И кад нисмо на стадиону, то радимо из љубави према клубу... И са овим би завршио причу о Пазару...

Али зато имамо оне који нас представљају и кад нас нема...

[Image: th_05730_300-piz-2810_122_3lo.jpg]

А Пижонова изјава у Пазарау, након тренера домаћих који је исхвалио њихове навијаче како ретко ко има такве навијаче "Има, има Звезда! И то још много боље! " ЦАР!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)