Threads: 0
Вероватно да је у копу било ехтра навијање али сам ја због кашњења воза дошао 5 мин пред почетак утакмице и нисам имао где да станем па сам морао ићи скроз до истока на врх трибине. Ту навијања буквално није ни било људи коментаришу тактику а ја и још пар ликова цепамо грло (иако то и није анимирало остале да почну да певају) код песме "по зими, киши.." грлим лика и он ми склања руку мало је фалило да га залепим, ипак морам да похвалим бубањ који се одлично чуо. Сва срећа па сам на полувремену побегао од те беде и долазим на центар трибини али у горњи део и ту се већ навијање није могло поредити са оним првим полувременом иако је било проблема око певања. Вероватно да људи који критикују навијање нису били у копу па им зато изгледа да је лоше. Све у свему није лоше али увек може боље.
Threads: 1
11-29-2009, 12:58 AM
(This post was last modified: 11-29-2009, 01:24 AM by Звездаш Делијa.)
морате да схватите да и није свачији утисак навијања исти...нпр ја и ортак смо каснили мало на текму те смо заузели место мало ка западу мислићи да нема потребе да идемо скроз у коп...међутим око нас све неки дбл...кажеш викни на њих...ВЕРУЈ ми викао сам 10 пута,покушао да дигнем људе око себе и на крају сам себе видео као будалу...баталио сам да доказујем кретенима и навијао за себе! као што рекох ИЗБОР ПЕСАМА је најважнији на овим утакмицама! КРАТКЕи БРЗЕ само!!! песме које се дуго певају икоје су споре претворе се у мрцварење! >
ЕДИТ јел има неко слику шеталица са почетка другог полувремена?
Стварно ми нису јасни људи који кажу да је навијање било лоше...
Ми смо мишеве прегазили у навијачком делу, али буквално(само кад се сетим: '' гробари, јел нас чујете''... само су нас гледали и ништа више)!
Кад се узме у обзир да смо скоро целу утакмицу јурили резултат, навијање једно од најбољих у последње време. Једино тај мали пад средином другог полувремена, ал шта да се ради нисмо ни ми машине, стигао нас умор, али смо се опет дигли и крај текме испратили како смо и почели! Идемо даље делије, сада још јаче и боље!
Искрено мислим да је погрешно када гробље даје гол ми да певамо и форсирамо "сваке ноћи сањам ја" то је брате песма за нека срећнија времена, не можеш том песмом да подигнеш масу, исто тако таман се захукта "пуне трибине" после гола, кад оно прекида се и креће "хајде звездо сад на гол", а да не причам о оној смореној "дај гол" тј. "ynwa" која не би мрднула никога и која је за сахрану а не за стадион. Због чега се није делила трибина, еј па делимо се на оним малим текмама на пола када то и није толико потребно а сада не, када би био пун погодак јер би се дигао народ ка истока и запада итд итд, све у свему нисмо ми били толико добри колико је гробље било лоше.
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
(11-29-2009, 12:15 AM)luconi link Wrote:Ајд молим те подсети ме на дерби на ком смо два пута губили и на крају изгубили, а на коме смо толико боље навијали?
Тешко да могу да те подсетим, управо зато што мислим да сам резултат никада не би смео да се одрази на наше навијање...размисли зашто сам то написао, па ти мене подсети када смо ми толико бринули за тај резултат и на то шта се дешава на терену?
[/quote]
Наравно да резултат не би требао да утиче на навијање, вечерас је било доста разлога због чега је то тако било. Дерби утакмица и велики број индијанаца, нисмо их добили 5 утакмица заредом, фантастични резултати од почетка сезоне, нисмо узели титулу 2 године...све то је код велике већине људи значило "данас ћемо их покидати на терену". И на крају крајева, људи смо, имамо емоције, наравно да нас је погодио тај њихов други гол и да је ту мало опало навијање, али брзо смо се вратили и поправили утисак.
И да...на дербију је увек већина мислила на резултат и на то што се дешава на терену.
Threads: 83
Чекао сам да преноћи, да видим неке снимке итд. ... Мислио сам синоћ да напишем како је наше издање једно од 3 најбоља од када идем на дербије, а томе има 15-ак година... Опет, рекох себи нек преноћи... Али када сам видео снимак на коме њихови играче славе поред југа који се не чује, а са Севера грми Добро знај, дефинитивно потврђујем да смо феноменално навијали!!!
А за све оне који кењају да око њих неко не навија, молим Вас не давите нас овде са таквим изјавама, него урадите на следећој утакмици нешто поводом тога!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 84
На терену 1:2, на трибини 10:0
Овако се може описати јучерашња атмосфера!!!
Threads: 38
Никад боље и са толко емоција отпевана песма !!!
Овај дерби је био круна наше успешне полусезоне.Оно што је до нас било ми смо одрадили максимално,на остало нажалост нисмо могли да утичемо.
Треба да будемо поносни на себе,пре свега на крај утакмице,јер смо тад показали своју праву снагу.Могу само да замислим шта би било да нас је резултат испратио.
Нема очајавања,следећа утакмица је на Карабурми,јако је битна и за нас и за играче,тако да неки додатни мотив није потребан.
|