Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
...вјеруј нема живота од сјећања, дао бих милијарду динара
за један секунд навијања без забрана...
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
На У92  у 22 је почела емисија Интервју са Југославом Ћосићем и гост је Душан Савић !!!!!Нажалост тек сам упалио пре неколико минута и све што сам чуо је то како је могуће да су навијачи толико ушли у клуб,да те исте вође навијача који седе у скупштини су наркомани,дилери,имају покушаје убиства иза себе и наравно Југослав најављује Инсајдер за четвртак од 22 !!!!Дуле не може човек ни да дође до речи !!!!Ово је отворен линч према навијачкој групи ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !!!!Сутра у 14 је реприза ове назовимо је емисије !!!!! И слепцу је јасно као дан да неко од горе,неки душмани који покушавају и желе да нас униште,да ти исти користе телевизију Б92 која је створена за такве ствари да изврше медијски линч на нас !!!!Сметамо им,трн смо у оку,наша снага њима проблем је највећи,али сад су ударили јаче него икад!!!Бојим се да ће ово бити наша најтежа битка у последње време,битка у којој се боримо на ПРВОМ месту за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!!
Reply
гледао сам целу емисију...Дуле га је УСРАО са одговорима...ћосић је увек остао збуњен! надам се да ће неко окачити на тјуб
Reply
http://www.blic.rs/sport.php?id=123480
Јесте да је са блица али неби било чудно да нам ово ураде ако се узме у обзир шта су нам све радили у последње време.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Данас је била реприза у 14h  и могу рећи само ДУЛЕЕЕ САВИЋ.
Reply
(12-02-2009, 12:07 AM)Звездаш Делијa link Wrote: надам се да ће неко окачити на тјуб

[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
ДУЛЕ САВИЋ се испишсао по Југославу видите да овај не зна где је лево....БРАВО ДУЛЕ!!!  Југослав грца не зна шта да га пита...хахахахахха Big Grin Big Grin Big Grin
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
е стварно ми није јасно шта још хоће овај Југослав (јебем га у име баш), да је паметан ко што није, па да батали и емисију и свој новинарски посао.

Пре две недеље га Кустурица тако лепо на'ранио говнима, да сам ја мислио да нема даље, да му више неће пасти на памет да покреће неку тему за коју нема бар 70% чињеница на својој страни .... Ал ђаво му изгледа не да мира ....

Идемо даље, следећа је Бранкица ... сутра ...
Reply
Стварно је брука шта раде више... Очигледно је да кампањом против навијача покушавају народу да замажу очи поред много битнијих ствари које се раде у Србији.

Живим за дан кад ће Б92 бити тема инсајдера...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
О озбиљности и тачности информација у инсајдеру је довољно рећи: ултрас бојс... Тачка! 
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)