Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Где се купују те ролнице? И чему то служи, шта да тражим у продавници?
Звезда кара и ја је увек пратим
Звезда кара и никад неће стати
Reply
Купују се у најближој пекари, само тражиш ролнице али не оне са сиром, већ он што се бацају на стадиону  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Браво, нек си ми реко. Мислио сам која је права намена ролница. Јел то оно за касе или нешто друго. Пошто видим да сви купују те ролнице па ајде и ја да купим, ал пошто си лјубазан нема везе
Звезда кара и ја је увек пратим
Звезда кара и никад неће стати
Reply
Уђеш у књижару и тражиш траке за фискални касу...те направе ће се бацати приликом почетка и трајања целе утакмице.... хвала поз Wink
Jeдна је Србија!
Reply
(12-11-2009, 07:11 PM)iznogud link Wrote:Браво, нек си ми реко. Мислио сам која је права намена ролница. Јел то оно за касе или нешто друго. Пошто видим да сви купују те ролнице па ајде и ја да купим, ал пошто си лјубазан нема везе
Опуштено, видиш да је зајебанција пред утакмицу...ухвати ритам Wink
А Бокси ти је објаснио.
Поздрав!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Размотате ролницу у дворишту, на сваких 10цм направите спрејем црвену цртицу, оставите да се осуши и завијете назад, е то је посао.  :o
Reply
Узмите и цепкајте мало папирића. Да не буде све у ролнама  Wink 
Reply
Јој нисте нормални са овим ролницама, сузе ми иду на очи шта вам пада на памет. Ово је луда кућа ;D А модератори ложе ли ложе  ;D ;D ;D А могу ли оне ролнице из максија јер књижаре не раде више ... а не стигох да купим  Smile

Кокеза лопове !!!
Reply
Ма може и ВЦ папир, само боји у црвено-бело Big Grin
Reply
ово је све лудооо !!!!Прошао сам малопре поал града по киши и ситном снегу и замислио да сам већ на СЕВЕРУ и могу вам раћи феноменалан осећај !!Сутра макар била провала облака и вејао снег неће нам моћи покварити ову еуфорију !!!Делије нека сутра цео СЕВЕР буде ЕПИЦЕНТАР ЛУДИЛА !!!!Уз овакву еуфорију то је сасвим реално !!!Идемоооо браћооо !!!!

(12-11-2009, 08:04 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма може и ВЦ папир, само боји у црвено-бело Big Grin

Перфекс,лакше се брише  Big Grin!!! Идемоооооо
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)