Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Reply
(12-27-2009, 05:33 PM)Ђенерал link Wrote: Колико год несимпатисао Вујошевића свака му част на јавном иступу против Б92. Наравно усташе су га одмах напале у вестима.

Па ово је да умреш од смеха, јефтина пропаганда и душевна храна за поштоваоце јсд патуљак. Наравно они ће да се приме на његове ниске страсти, а човек је дилетант, самоуки дегенерик који мисли да је довољно да у стану има 10.000 књига и да га то чини страшно паметним (треба те књиге и прочитати). Не може да ми говори о поштењу и хистерији против навијача онај ко је од 8 њихових титула нама бар 5 отео, онај што је забранио да дерби буде светиња кошарке јер је нас истерао из Пионира кад су они домаћини... е то је хистерија. Не жали се он на ххх92, него плаче због пара и спонзора које зверан може да му отера.  Шта је ту за поштовање? Стока безрепа је прошле године певала исти тај јад и беду од песама против Светислава Пешића, али тад нико није реаговао јер то је тај њихов примитивни речник и комунистички жаргон који је дорастао мозгу оних примата са југа. Не подржава он навијаче, него оне јаничаре што му лелечу на свакој утакмици и његове слике носе у новчанику...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
ТАко је бутео ,свињошевић је једна беда људска,шљам најобичнији а као таквом нико са овог форума не треба да му се диви и шта ти ја знам. Сећам се када сам последњи пут ишао на баскет,оне две последње текме финала плеј-офа пре бојкота када је ушао у халу пришао је нашој трибини и на 2 метра од мене нешто диже мајицу провоцира инциденте, а на крају текме на конференцији за штампу једе говна како су Звездини навијачи инструирани да праве инциденте на дербију.И тако постоји још милион примера када је срао по нашем клубу и по Делијама и заиста не разумем како неко ко навија за Звезду свињу може да готиви.Боли њега туки за навијаче, друге ствари су ту у питању
Reply
Свака част buteo serbiano! Одлично анализираш ствари.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
инсајдер=цртани филм

;D
Reply
Вујошевић је можда гробарска свиња и шљам, али је истина све што је рекао, а на тежини добија и зато што је један од ретких, ако не и једини који је позитивно говорио о навијачима. Моја мржња према њему као гробару ми не смета да кажем да је на тој конференцији говорио добро, а када би ми сметала ја не би био ништа друго него обичан комплексаш.
Reply
(12-28-2009, 04:04 PM)8stardust7 link Wrote: Вујошевић је можда гробарска свиња и шљам, али је истина све што је рекао, а на тежини добија и зато што је један од ретких, ако не и једини који је позитивно говорио о навијачима. Моја мржња према њему као гробару ми не смета да кажем да је на тој конференцији говорио добро, а када би ми сметала ја не би био ништа друго него обичан комплексаш.

Апсолутно тачно!!! Убеђен сам да је ову исту изјаву изрекао било ко изван ЈСД-а да би овај форум сад био затрпан овацијама са свих страна, а овако се тражи длака у јајету.

Бутео, има истине у овоме што ти причаш. Међутим, у тренутку када је цео државни апарат устремио хајку према СВИМ навијачима то је све скроз ирелевантно. Душмани, лешинари са свих страна су се осилили толико да хоће да угасе начин живота који смо изабрали, а ти нам овде дигитроном рачунаш колико је титула свиња украла. :o Све што је дебели рекао поводом овог случаја је на месту. А много је битно да што више људи од ауторитета, а он га је било нама право или не резултатима у Европи створио, почне јавно да износи истину. А истина деведесетдвојкаше и све друге лешинаре итекако погађа и боли. И за крај, главна врлина нас Цигана и главна разлика између нас и стоке је превасходно што ми своје волимо и нисмо заслепљени мржњом према другима. А то се показује и тиме што ваља и признати да је неко од њих нешто добро рекао или урадио. Не треба да испадамо смешни, као они, па да оспоравамо само да би оспорили.
Reply
Дебели смрад је ЈЕДИНИ који је рекао нешто поводом ове хајке,а не верујем да од тога има неке користи,већ само штету.
Заиста не разумем негативне коментаре на његов гест.
Reply
Када сам видео јуче изјаву дебелог, "дебело" сам се замислио... Да ли је могуће да човек кога нимало не волимо (ја га не мрзим, и ви што га мрзите усмерите своју енергију на лепше ствари, мржња није позната у православаца, евентуално презир), једини у овом тренутку од свих јавних личности има муда да каже нешто позитивно о навијачима а негативно о "најлепшем, најбољем, најдивнијем и најисправнијем" У92... Не треба нико да му се диви, али никако не треба да тражимо длаку у јајету (што рече Пијанац) и сад да истражујемо из којих он то разлога ради... Па то је у најмању руку јадно од нас... Има он много путера на глави, али ова ствар превазилази све оно што нас је у прошлости сврставало на супротне стране... У овој борби сви смо ми исти... Данас су гробари на тапету, и многи се позивају на то да ми тренутно не дајемо повод никоме да нас напада, али то не значи да ће првом приликом и нас да наместе и напенале! Уосталом, и сада кад немамо активности о нама се непрестано прича...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(12-28-2009, 07:10 PM)Red Star Forever link Wrote: Данас су гробари на тапету, и многи се позивају на то да ми тренутно не дајемо повод никоме да нас напада, али то не значи да ће првом приликом и нас да наместе и напенале!

Са Урошем Мишићем, Делије су више од 2 године стално на тапету. Некад више, некад мање, али чињеница јесте да се халабука не стишава око Делија.

И не би се сложио да је Вујошевић једини који је јавно дигао глас.. пре њега су урадили и Бора Чорба, и Бранислав Лечић.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)