Threads: 8
(12-29-2009, 03:02 PM)Ђенерал link Wrote: Изгледа да немају само Гробари комплексе... ??? Нема овде нико,комплекс..посебно не ЦЗБГ ,знам то и лично.Ради се о томе,да је Дуле то рекао због Партизана,спонзора и гробара.А не због навијачког покрета у целини.Док за овог момка,новинара Телгетију незнам,нисам гледао па нећу ни да судим.
Threads: 0
Опстанак навијачког покрета је једини интерес свих нас.Зато и изјаву овог ђубрета треба да гледамо другим очима.
Сад је буквално последњи час,и ако ми као најбољи не можемо да превазиђемо то,онда треба полако да затварамо радњу.
Видовдан ове године је показатељ како би требало да се функционише.
Threads: 61
(12-29-2009, 03:02 PM)Ђенерал link Wrote: Изгледа да немају само Гробари комплексе... ??? Ти ћеш да ми причаш о комплексима!!! Продали би се за јебену изјаву човеку који мрзи све што ми радимо и за шта се ми залажемо. Ако нас он буде спашавао отишли смо у курац. Толико о томе, а ти ако ћеш да се настављаш имаш пп па се јави.
Сви ми (навијачи )имамо заједничког непријатеља само неки од нас раде неке ствари скроз погрешно, чини ми се као да намерно хоће да прво униште себе па онда и све нас остале. За неке ствари једноставно нема оправдања. Толико о некима...
Threads: 19
Quote:чини ми се да је због нечег другог то урадио и та изјава већ не добија тај смисао који треба да има. Свако штити своју буљу и док год тако буде ови ће нас карати и преко тв-а и на стадиону и испред њега и свугде...
И мени се чини да је он то урадио због нечег сасвим другог, а не зато што му је стало до навијача.. Лично мислим да је урадио ради прве гробарске екипе, да им се не замери.. јер сви медији су брујали о томе како кошаркаши кк пакистан певали против Бранкице Станковић, на утакмици Евролиге. А они се после правдали, да их понела атмосфера ???
Не зна се ко је луђи.
Quote:Ко је од њих рекао нешто нормално и запитао се где је правда? Ма пун ми је **** више таквих "памтењаковића", свако гледа само своје дупе и свој лични интерес и успут кад им треба спомену нешто што би нама можда одговарало...
Да.. то је интересантно приметити када јавне личности стају уз бунтовнике, у овом случају навијаче... Свако од њих има неки путер на глави, и онда да се не би слепио, и умазао више него што може од њега.. онда су добри бунтовници да му се сачува дупе. Оно што је више него сигурно, јесте да је Лечић рецимо требао да опере своје грехове из блиске прошлости везано за ЛДП. Па му је случај Уроша Мишића савршено се поклопио.
И ја се више грозим тих го*нара, који се лепе око нас, када им треба нешто.. онда ће сви да трчкарају око нас, и са нама.. а када им више не буде потребно, онда ће отићи својим путем.. Заправо, они никада скоро и не буду на Северу, нити буду део нашег копа!
Још једна сличност око овога.. зашто мислим да се не требамо везивати за Вујошевића и његове изјаве.. По таквој логици онда би нам рецимо и нпр. национални строј требао бити сипатичан, и да се готивимо.. а сви знамо да није тако.. Јесте да обоје не волимо у92, геј популацију, цепање Србије и сл. Али просто ми смо са њима два различита колосека. Они су сувише екстремни, и везује их мржња, и погрешни идеали.. а нас повезује љубав према клубу, и отаџбини.
Бутео је одлично рецилпирао ово око кошаркашких дешавања и Вујошевића задњих 10 година. Јер управо он је један од нослилаца тог накарадног система, прљавштина у кошарци, и мафијашлука.
РСФ...
и ја немам комплекс да признам спортски победу некоме, или да похвалим противничку страну.. добар пример, је управо кошаркашка дешавања, пре 3,5 године у Пиониру, када смо имали онај хорор са Милетом Новаковићем 17. јуна 2006. Тада су гробари стали уз нас у моменту када се дешава жандарско кидисање на нас, и после су имали жешће пеглање са муријом, која је и њих избацивала из Пионира.
Ради се заправо о само једној конференцији, и торетисању.. пракса нам је показала годинама уназад другачије
Quote:Опстанак навијачког покрета је једини интерес свих нас.Зато и изјаву овог ђубрета треба да гледамо другим очима.
Па ја лично не верујем да ће навијачки покрет зависити од само једне конференције као што рекох, нити тренера кк пакистан
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 38
(12-29-2009, 04:46 PM)ЦЗБГ link Wrote: Продали би се за јебену изјаву човеку који мрзи све што ми радимо и за шта се ми залажемо.
Ово је јако неумесна изјава! Просто сам шокиран, немам речи! Џаба и конструктивна расправа и све ако се изводе овакви закључци.
Threads: 9
12-29-2009, 07:27 PM
(This post was last modified: 12-29-2009, 07:29 PM by Darko.)
Тегелтија је навјвећа пичкица и лицимер,говно једно најобичније
Threads: 61
(12-29-2009, 07:27 PM)Darko link Wrote: Тегелтија је навјвећа пичкица и лицимер,говно једно најобичније Ако немаш шта паметније рећи, прећути...
Форум је место где свако излаже своје мишљење и где свако има шансу да аргументима подржи или побије то мишљење. Нема потребе за било каквим згражавање или чуђењем, ево прилике нек свако напише своје...
Threads: 8
(12-29-2009, 07:27 PM)Darko link Wrote: Тегелтија је навјвећа пичкица и лицимер,говно једно најобичније
Не би ја рекао да је он пичкица.Чак напротив, треба имати муда па изговорити све оно што је он рекао синоћ у својој емисији(која је веома гледана), кад се има у виду да у92 машинерија прогања и због написаног графита, ако не верујете погледајте
Не разумем мржњу наших навијача према њему, као да нам је он крив што у кошарци 10 година не можемо ништа да радимо.Стоји да мало навлачи за фрањевце, али упркос томе често погледам његове емисије.
Само да подсетим да је у једној емисији поставио на позадину нашу слику са карабурме са паролом, у јеку највеће фрке око параде, плус што та слика везе није имала са тематиком емисије, кад је владало медијско једноумље идентично данашњем.
Threads: 38
(12-29-2009, 07:31 PM)ЦЗБГ link Wrote: Форум је место где свако излаже своје мишљење...
А твоје је мишљење да на овом форуму постоје људи који су се продали Душку Вујошевићу?
Threads: 1
12-29-2009, 08:18 PM
(This post was last modified: 12-29-2009, 08:25 PM by Ђенерал.)
Што се тиче Тегелтије, већу глупост од тога да је он пичкица одавно нисам чуо. У емисији која је јако гледана без икаквог устручавања штити интересе српства, а сви знамо да је то највећи грех у нашој земљи. Не би ме чудило и да се поведе нека кампања да се он острани са посла (као у случају оног момка из организације ''Наши''), па самим тим он ризикује свој посао и своју егзистенцију! Такође, лепо ме је Фрактура потсетио да је целу емислију стајала слика пароле ОФК-е прошле сезоне у јеку кампање за педере! Мислим је то довољно да се закључи о каквом човеку се ради. Сад што је партизановац и што навлачи за гробље у емисијама је у овој причи небитно!
Што се тиче Вујошевића, ја само кажем да је он на какав - такав начин подржао навијачки покрет, а он је, ма колико се то нама не свиђало, један од најбољих европских тренера, и сугурно је да његова реч има тежину! Из којих је разлога дао ту изјаву то је мање битно...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
|