Threads: 0
(12-29-2009, 08:10 PM)Пијанац link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3679.msg74656#msg74656 date=1262115079]Форум је место где свако излаже своје мишљење...
А твоје је мишљење да на овом форуму постоје људи који су се продали Душку Вујошевићу?
[/quote]
Не, него постоје људи који су пали на демагогију овог џепног југословена. Предлажем да се бришу сви уписи на ову тему, укључујући и моје.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 5
(12-29-2009, 08:31 PM)buteo serbiano link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=3679.msg74658#msg74658 date=1262117403]
[quote author=ЦЗБГ link=topic=3679.msg74656#msg74656 date=1262115079]Форум је место где свако излаже своје мишљење...
А твоје је мишљење да на овом форуму постоје људи који су се продали Душку Вујошевићу?
[/quote]
Не, него постоје људи који су пали на демагогију овог џепног југословена. Предлажем да се бришу сви уписи на ову тему, укључујући и моје.
[/quote]
Зашто би се брисали уписи?
Расправа је конструктивна,свако има своје мишљење,једино расправмо можемо доћи до правих закључака...
А не после да се причају приче(не односи се на тебе лично) да на форуму влада једноумље и остале глупости!
Threads: 83
Oтишло је све у погрешном правцу... Многи размишљају незрело... Понављам, зар је битно у овом моменту из којих побуда неко "брани" навијаче??? Ако вам је то битно, онда ајд да се угасимо сви одмах и да кажемо хвала ти бранкице што си нам отворила очи!!! Који је вама бре курац? Па и Лечић је имао своје разлоге што је бранио Уроша, није то сигурно радио јер воли њега и нас... Него је скупљао поене, формирала се нова странка којој треба маса неопредељених а навијачи су једна таква циљана група... Јбт, неки ко да имају оне коњске засторе на очима и виде само право! И тада се водила полемика зашто он то ради, мада и сад понаваљам какве год је имао побуде, небитно је, помогао је да се бар неки проценат људи запита како и зашто тражимо правду!
Хоћете још нешто конкретно? Што наше цело спортско друштво ћути ко заливено док нас свакодневно прозивају и развлаче по медијима? И нама прете спонзори и наш клуб се прозива по новинама, нон-стоп се помињу неки "плаћени" навијачи, плаћена гостовања... Тога у Звезди нема већ дуго, дуго, ал нико да демантује... Сви ћуте ко пичке! Е па какав год да је дебели прасац, он је из својих интереса и интереса свог клуба стао у одбрану навијача, а наши иако су без нас го курац и даље ћуте ли ћуте!!!
Ту је проблем другари, а не у томе што нас дебели не воли и што ми њега не волимо и што га ми прозивамо са трибине а он нас на конференцији за штампу... Проблем је што цела Србија ћути док просуташки медији сатанизују српску омладину којој је једино стало до Космета, до Србије, до правде, до морала, до православља, до правих вредности које красе нормалног човека... Убијају све оно позитивно у нама, а нико да се огласи, и онда се огласи један, два човека, а ми пресабирамо који су њихови разлози за то... Дал је могуће? Није ни чудо да нам се онда све ово и дешава! Много тога би додао што би гомилу постова овде учинило смешним, али не смем, једноставно неке ствари нису за форум а ни за јавност... И неке од вас опомињем да припазите шта пишете, не излећите се са неким непровереним информацијама, а с обзиром да нема потребе да се убеђујемо, време ће показати ко је у праву, молим вас да наставимо даље са другим темема док се за ову не појаве нове интересантне информације...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
(12-29-2009, 08:10 PM)Пијанац link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3679.msg74656#msg74656 date=1262115079]Форум је место где свако излаже своје мишљење...
[/quote]
Моје мишљење имаш у пар постова изнад, не бих да се понављам. Лепо је РСФ рекао да ће време показати ко је био у праву...
Threads: 38
Пар постова изнад си написао да то тако јесте. Да се не би понављао ја ти предлажем да направиш списак људи који су се продали Душку Вујошевићу и да га предаш Кизи или РСФ-у да им они лупе моментални бан, јер таквима сложићеш се није место на овом форуму.
Што се времена тиче, оно већ полако показује ко је у праву. Данас сам се на послу уверио да је ова конференција имала позитивне одјеке по нашу причу. У прилог томе ћу изнети и да су се појединци, па и они који се углавном информишу путем машинерије Б92, дебело замислили да ли је то ђубре које им се сервира исправно. Таман нек их и 10% промени мишљење и ми можемо рећи да је ова конференција послужила као одлична иницијална каписла за наставак наше борбе против олоша.
(12-29-2009, 11:11 PM)Пијанац link Wrote: Пар постова изнад си написао да то тако јесте. Да се не би понављао ја ти предлажем да направиш списак људи који су се продали Душку Вујошевићу и да га предаш Кизи или РСФ-у да им они лупе моментални бан, јер таквима сложићеш се није место на овом форуму. Стварно нема потребе за тим... Ја то ни у једном моменту ни напоменуо нисам, не знам шта је проблем? Расправа је сасвим ок док не почне вређање... Неко је похвалио свињу, неко то не може, свако има своје...
Threads: 3
(12-29-2009, 11:51 PM)ЦЗБГ link Wrote: Стварно нема потребе за тим... Ја то ни у једном моменту ни напоменуо нисам, не знам шта је проблем? Расправа је сасвим ок док не почне вређање... Неко је похвалио свињу, неко то не може, свако има своје...
« Одговор #217 послато: Децембар 29, 2009, 03:56:14 pm »
(12-29-2009, 02:56 PM)ЦЗБГ link Wrote: Јебо вас и Тегелтија и Дуле Вујошевић, стока најгора она!
Брате ти си први почео да вређаш, и није ми јасно зашто уопште разговарате на том нивоу да је увек овај други што ''није у праву'' да се поклапате и вређате. Значи немају сви овде исто година, не размишљају на исти начин, не сагледавају ствари као што их вас пар сагледавате ... ако имаш (не ти лично) стрпљења објасниш зашто мислиш да си у праву, зашто не треба то да гледа тако како гледа ... и мирна бачка. Сваки коментар је био ''нападање предходника, неистомишљеника, те овакав , те онакав ...
Добронамеран савет, овако ништа не решавате, нити наводите друге, млађе, да кажем и неискусније, да промене начин гледања на ствари, да буду намазанији итд ... да не давим даље ...
Нисам ја први почео, прелистај мало уназад па погледај.. Небитно.
Колико видим ни ниси ништа конструктивно рекао у вези теме, већ си коментарисао остале.
Тема је врло јасна, па би могли прећи на њу...
Threads: 83
Не знам где бих додао следећи текст, хајка која се води против навијача се наставља, па је ова тема најприкладнија...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport...97/KLEO%3A+
%E2%80%9EDelije%22+mi+pretile+smr%C4%87u%21.html
Еј ми њему претили са трибина и то још на португалском????!!! Па дал је ово више нормално! Ја би овог ретарда стрпао у затвор због овакве лажи и клевете! А ако се испостави да је Пресс (иначе још једно из гомиле лажовских гласила) измислио овај текст, наплатио би им дебелу одштету!
Где је нестала новинарска етика? Зар се пре објављивања нечега не распитате мало, не проверите и друге изворе ил вас плаћају да лажете и измишљате? Из свега што медији раде у последњих пар година да се закључити да смисао њиховог постојања није више објективна информисаност него пиши и лажи за оног ко да више пара!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
12-30-2009, 08:50 AM
(This post was last modified: 12-30-2009, 09:19 AM by Skrimo.)
Свака част у вујошевићу и тегелтији,ни ја немам комплексе да признам,поготово овом другом.
Дакле људи су напали у92 правим аргументима,сад дал је то само због партизана,спонзора небитно кад би се тако причало ко има какав мотив и слично па јебига кренимо од себе.Њихова је то ствар,али је важно да је народ односно јавност макар преко њих чула сигуран сам 90% нашег мишљења,понављам поготово код Тегелтије који је скоро целу емисију посветио о томе шта се ради.Мислим да би било ко од нас да има могућност исто то причао.Уосталом човек је пред педерску параду ове године у позадини емисије имао слику нашу са офке уз паролу,после је био оптуживан за све и свашта.
РСФ-Прес је најобичније говно мишковићево,једном сам на многобројне текстове у истим новинама о Звезди послао коментар мишко остави Звезду на миру,наравно није објављено.
Иако се причало да су то мишкове новине,тек сад то постаје видљиво,прво док су њихови били у Звезди иако је била 10 пута гора ситуација није било текстова где се прозивају људи у Звезди,није било оваквих текстова против Делија,сад одједном кад је кренуло набоље ето каквих текстова има.Иначе овај текст је и коректан какве објављује прес и то веома често.
Друга ствар случај вакцине знамо да смо их купили преко мишка једине новине које нон стоп потенцирају да треба народ да се вакцинише је управо прес,чак су имали текст да и заражени који приме вакцину одмах се лече и то велики наслов,еј па онај ко је иоле свестан зна која је то небулоза,дакле бар мени је дефинитивно за кога раде.
|