Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Где год да играш ти
+++++++++++++++++++

Где год да играш ти
Ми смо те пратили
Теби певали
Тебе Бодрили
Ој Звездо Вољена
Моја једина
Сада су самном сви
Твоји синови
Тебе бодримо
Теби Певамо
За тебе Лудују
Кад песма одзвања
Звездо црвена
Наша једина
Самном су сада сви
Твоји синови
теби певају
за тебе лудују
На на на на на на
Звездо Црвена
Где год да играш ти
Тебе ћу бодрити
Аутор песме сам ја,надам се да ће се некоме свидети и можда ће неку сврху и имате Smile
[Image: ziphjjkmc8pp2.png]

Слава је пролазна,Срамота траје довека
Reply
(02-23-2010, 12:40 AM)Члан библиотеке link Wrote:Гужва аутобуска,гужва трамвајска
парк,зезање,пиво пре уласка
благајна,улазак,унутра братија
почетак текме,кореографија
лудило,дланови,скакање,песма
полувреме,гурање,вц,чесма
назад на место,дим,бакље
доле-пас,дриблинг,гол у ракље
славље,еври го,грми свуда
ајмо цео стадион што му кров кривуда
  Big Grin
последњи звиждук,подивљала маса
радост,срећа,"добро знај" са разгласа
шалови,излазак,река људи
разговори "добро смо играли","не зна да суди"
осмех ми полако осваја лице
ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ,ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ!

Да се истамбура неки панк-рок уз ове опаке стихове!  Smile

А може и у "Пивници" да се активира тема "Додај стих",а?
Ево ја да пробам : ...наша Мара нема мане, све док има своје праве Цигане - мудре, храбре, верне лудаке. На Северу нађеш себи рођаке...  Tongue
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Свиђају ми се стихови!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ок су стихови, и донекле се уклапају у ову тему, али порадимо на томе да Пижонова констатација са јучерашњег тренинга да ће у суботу на Маракани бити 20.000 навијача, буде промашај у смислу да нас буде и више од тог броја... Јер би ми сви наравно то и желели... Пре тога нас чека тренинг у четвртак, тј.сутра...

Идемо, стихови, смс-ови, разговор са другарима, позиви, сви који воле Звезду нам требају како би остварили зацртане циљеве... Пун стадион, одлична атмосфера, успеси, радовање, трофеји...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.zvezdafondacija.rs/
Reply
Свака част управи за овај потез јер на овај начин можемо много лакше да помогнемо Звезди и колико је љепо кад се увијек нешто ново дешава  ,стално неке акције за побољшање ситуације и осјети се љубав према клубу а то је најважније,а не као прошли само на своје дупе гледали.
Reply
(02-24-2010, 02:13 PM)Звездаш link Wrote:http://www.zvezdafondacija.rs/

ЗА МОЈУ ЗВЕЗДУ!

„Како ја могу да помогнем мојој Звезди“ – најчешће питање међу навијачима највећег и најтрофенијег српског клуба. Од данас коначно постоји и одговор на то питање.

Са највећег српског стадиона у среду 24. фебруара, кренуо је велики пројекат Звездина Фондација. Шта је Фондација? Фондација је начин на који сви они који желе финансијски да помогну ФК Црвена звезда то могу и да ураде.

Сви заинтересовани новчане донације могу да уплате на пет начина: онлајн донирањем, СМС поруком на број 2344 (100 динара за све мреже), позивом на телефонски број 0900 900001, путем жиро рачуна за Србију (245-67666-57) и жиро рачуна за иностранство (00-708-000186), као и слањем чека на ФК Црвена звезда - ФОНДАЦИЈА, Љутице Богдана 1а, 11000 Београд. Сав прикупљени новац, одлазиће на пројекте који се тичу прошлости, садашњости и будућности Црвене звезде. Све информације можете пронаћи на нашем сајту Фондације, www.zvezdafondacija.rs.

На конференцији за медије на којој је јавности представљен пројекат Фондације, говорили су председник ФК Црвена звезда Владан Лукић, његов саветник Лазар Лабус, председник Фондације Драгослав Шекуларац, као и велики Звездаши Мирослав Илић и Леонтина Пат. Конференцији је присуствовао и 12-огодишњи Милоје Марковић, који је својим примером показао како се воли Црвена звезда. Сви они су пред камерама послали поруке са својих мобилних телефона и на тај начин званично означили почетак прикупљања средстава за нашу Црвену звезду.

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда Владан Лукић је истакао да је један од битних података да је Звездину Фондацију подржала и навијачка група „Делије Север“.

– Велика ми је част што као особа која обавља функцију председника Црвене звезде имам прилику да говорим и учествујем у раду једне јако озбиљне акције. Та акција сигурно немогућа без наших навијача, без наших Делија. Сви људи који су данас овде, говоре да су сви слојеви друштва у великој већини навијају за Црвену звезду и то је сигурно чињеница којом се изузетно поносимо. Црвена звезда је највећа по много чему. По трофејима, по броју навијача и највећа зато што увек прва покреће најбоље и најорганизованије акције, које ће сутра показати другим клубовима како треба да функционише велики и модеран клуб. Треба истаћи да је ово само једна у низу акција, али сигурно једна од највећих и најзначајнијих за Црвену звезду. Ова акција нема крај, већ представља дугогишњи начин којим ћемо покушати да не дозволимо да се поново неке грешке из прошлости – поручио је Владан Лукић.

Лазар Лабус саветник председника ФК Црвене звезде објаснио је колико је Фондација важан пројекат за Црвену звезду и на који начин свако ко жели може да се информише о истој.

– На радост навијача Црвене звезде креће Фондација Црвене звезде. О Фондацији се прича јако дуга, а последња три месеца смо припремали овај пројекат, који данас креће. Фондација представља прикупљање новца за нашу Звезду и начин на који ће се помоћи нашем клубу, који је у прошлости имао одређених проблема, да се врати на пут на који треба. Сајт www.zvezdafondacija.rs је део нашег сајта и ту се могу наћи све информације, као што су циљеви Фондације и начини донирања – рекао је Лазар Лабус.

Један од најистакнутијих Звездаша Мирослав Илић каже да се сам уверио колико су навијачи Звезде желели да се покрене пројекат као што је Фондација.

– Како у Србији, тако и широм Европе и света сам се уверио колико Звездаши хоће и желе да помогну Црвеној звезди. Мали Милоје је један од примера за то. Као дугогодишњи проверени Звездаш се радујем што клуб неколико месеци у назад показује, не само овом, него низом акција намеру да се Црвена звезда врати на место које јој припада. Свом својом енергијом се посвећујем свим акцијама мог омиљеног клуба. Увек ћу бити ту, као што сам и данас, да подржим пројекте као што је Фондација. Драго ми је да од данас навијачи могу да помогну Звезди и сигурно да ћу својим примером показати и апеловати на друге да се прикључе – истакао је Мирослав Илић.

Леонтина Пат, једна од најпознатијих Звездашица је казала да је упозната са чињеницом да се Фондација припремала неколико последњих месеци и да јој веома драго што је дошао дан када сви који желе могу да учествују у пројектима Црвене звезде.

– Свако озбиљно друштво мора да има Фондацију која се бави помагањем оних којима је помоћ потребна. Пре свега ту мислим на младе таленте, али и на Ветеране којима је потребна и социјална помоћ. Ово је најлепши начин, да се ми навијачи прикључимо и на најједноставнији начин помогнемо. Довољно је сваки пут када чујемо име Црвене звезде, па и чешће ако треба. Веома је лепо када тим гестом можемо да се осећамо као део Звезде. Придружила би се речима Мирослава Илића, који каже да је просто невероватно шта Црвена звезда ради у последњих пар месеци за своје навијаче и за сам клуб. Никада нисам видела тако брзе и експедитивне акције. Путем овако доброг маркетинга се млади на најбољи начин позивају на спорт, а у најмању руку, ако не можемо да будемо спортисти, можемо да будемо верни навијачи – казала је Леонтина Пат.

Драгослав Шекуларац председник Фондације ФК Црвена звезда дели мишњење свих да је дуго чекао и дочекао данашњи дан.

– Имао сам прилику да се уверим у каквој ситуацији је била Црвена звезда пре избора Владана Лукића на место председника. Мислим да ми је дужност као старом члану овог клуба, да се од срца прикључим овој акцији и учествујем заједно са свима онима којима је Црвена звезда у крви. Као председник могу да обећам да ће новац ићи у поштене руке, односно да се ће се трошити у праве сврхе о којима ће јавност бити упозната. Сигурно да неки имају и предрасуде о оваквом виду прикупљања новца, али гарантујем у име Црвене звезде да ће све бити јавно и транспарентно. Што више новца буде било, то ће бити више разлога за срећу и задовољство многих – јасна је друга Звездина звезда.

Милоје Марковић, који је 26. јуна 2009. посетио Маракану и сазенио све присутне својим гестом, као и својим присуством заједно са Нађом Хигл донео срећу Звезди против Динама и данас је имао част да пред камерама изнесе своје мишљење о прикупљању новца за пројекте Црвене звезде.

– Као и данас, тако сам и прошле године имао жељу да помогнем својој Црвеној звезди. Тада сам својим новцем желео да помогнем колико могу Црвеној звезди и да притом погледам Музеј. Тог дана сам упознао председника Црвене звезде Владана Лукића и тренера Владимира Петровића Пижона, као и Предрага кустоса Музеја и Марка портпарола Звезде. Сигурно да ова акција може решити многе ствари, као што је жеља неког младог фудбалера да игра за Црвену звезду. Уколико се то питање реши и Звезда може да реши проблем стварања играча и „пуњења“ Музеја – одржао је „говор“ мали Милоје, који је наишао на велики аплауз свих присутних.

Представници Црвене звезде су истакли да се са акцијама  не стаје. Сваки дан доноси нешто ново и у то ће сигурно навијачи Црвене звезде имати прилику да се увере. Следећи велики пројекат је Чланство ФК Црвена звезда. Ради се можда и о највећем подухвату до сада, који захтева највише времена и рада, а који ће поред плаћања годишње чланарине, за узврат давати и одређен број бенефиција Звездиним члановима.

Треба још истаћи да је председник Фудбалског клуба Црвена звезда Владан Лукић је један од првих који је извршио донацију ФК Црвена звезда, што је потврдио и уплатницом у износу од 100 хиљада динара.

Посетите www.zvezdafondacija.rs и сазнајте како већ од данас можете да почнете са помагањем свом клубу.

За моју Звезду!

извор:  http://www.crvenazvezdafk.com/src/za-moj...-video.htm
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Супер потез управе,  надам се да ћемо се у великом броју одазвати и тако помоћи нашем вољеном клубу.
Reply
не би било лоше да у полувремену утакмице против Јагодине неко позове људе да пошаљу по смс,ето није нека велика то свота можда мање од 10так хиљада евра,али опет није ни мала свота а и био би леп значај да је север за тих минут два показао опет своју величину.
Reply
За само два дана...

[Image: foni.png]

Тек смо почели, поред тога што ће свако од нас донирати колико може, морамо да ширимо причу, морамо да објаснимо људима око себе зашто је важно сви да се укључимо у овај пројекат.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)