Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
Сви коментари се своде на исто, типа страшно, какво нам је судство, правда за Уроша итд. Верујем да су сви изнервирани због тога али тим коментарима ништа непомажемо Урошу. Ајде да направимо неку акцију нпр. неке мајице или нешто слично и да паре од тога иду за плаћање адвоката, судске таксе...
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
(04-28-2010, 08:51 PM)Ћиме link Wrote: Сви коментари се своде на исто, типа страшно, какво нам је судство, правда за Уроша итд. Верујем да су сви изнервирани због тога али тим коментарима ништа непомажемо Урошу. Ајде да направимо неку акцију нпр. неке мајице или нешто слично и да паре од тога иду за плаћање адвоката, судске таксе...

искрено и ја сам мислио овако нешто да предложим да некако барем помогнемо његовој породици,што би њима много добро дошло ако се може и успоставити веза са  клубом да заједно некако помогнемо у плаћању адвоката,да организујемо неку акцију и тако нешто,да кренемо од дербија!!!
Reply
Док неки за убиство добијају условно неколико мјесеци,док други добијају 5 година за двоструко убиство,док полицајац може и да ти узме живот а да добије суспензију са посла,и то не дао драги Бог већу од 6 мјесеци,док се у Србији хапси и лежи који мјесец јер си хтио да пјеваш и запјевао,док једни раде,други граде,трећи краду а опет ти трећи и пресуђују за крађу,парадоксално је да ти брацика нападни полицајца и удари га једном,двапут и ето ти десет година у ћузи,како не питај се,наћиће ти већ начин за накалемити свега и свачега...

ПРАВДА ЈЕ ИСТИНА ЗА УРОША!!!
Reply
(04-28-2010, 09:20 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: Док неки за убиство добијају условно неколико мјесеци,док други добијају 5 година за двоструко убиство,док полицајац може и да ти узме живот а да добије суспензију са посла,и то не дао драги Бог већу од 6 мјесеци,док се у Србији хапси и лежи који мјесец јер си хтио да пјеваш и запјевао,док једни раде,други граде,трећи краду а опет ти трећи и пресуђују за крађу,парадоксално је да ти брацика нападни полицајца и удари га једном,двапут и ето ти десет година у ћузи,како не питај се,наћиће ти већ начин за накалемити свега и свачега...

ПРАВДА ЈЕ ИСТИНА ЗА УРОША!!!
Dok su ga izvodili iz sudnice, Mišić se okrenuo i kratko rekao:
- Da sam policajac i da sam mu pucao u glavu, dobio bih sedam godina zatvora!

јасно и гласно је рекао наш брат
Reply
Свака част за идеју Ћиме!!!!!!

[move]             ПРАВДА ЗА УРОША!!!!![/move]
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
И добро је рекао! За многа гора злодела су добијали мање казне! Неће се на овоме завршити! Сад јаче него икад морамо кренути! Сваки зид, сваки балкон, свака улица, сваки трг да има бар један натпис, пишите, причајте људима, свака помоћ је добро дошла! Лепо време је дошло, сви имате мајице! Ајде бре! Не може нас ово спутати! Ако смо по нечему, ми Срби познати, онда смо познати по инату! Нека сви знају да смо уз брата! Нека сви знају да не тражимо слободу, него правду! Ајде бре сви ко један! ПРАВДА ЗА УРОША ! ! ! 
Reply
(04-28-2010, 08:23 PM)rodjen_losh1 link Wrote: ...Хтео да му угура бакљу у уста а на лицу нема никаквих трагова а та бакља развија топлоту од 1300 степени...Кога он лаже а то су доказали и стручњаци за пиротехнику..

Кривична дела (за која никада неће бити кажњени?!? па, неће ваљда сами себе да казне?!?) су извршили и Трајковић и они који су силом натерали брата да у првом исказу призна све што они кажу, између осталог и да је гурао бакљу.
Прича је измишљена. Исказ је изнуђен. Сви смо сведоци велике неправде.

(04-28-2010, 08:08 PM)Звездашица link Wrote: "Могао сам, али нисам,да извадим пиштољ и пуцам и спасем себе"-Зар он није извадио пиштољ.Добро,знам да није пуцао,али колико се сећам постоји слика где он држи пиштољ. Да није извадио тај пиштољ,вероватно до овога не би ни дошло.

Пуцао је. То могу да посведоче сви који су били тога дана на утакмици.
[Image: ZANDAR-901-Tanjug-Tanja-Val.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Наравно да је пуцао...сви смо сведоци тога... Чак се види и чује и на снимку 0:08

Такође се види и кад су му давали ципелу, што је исто порекао...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Пуцао је 2 пута на  0:08 и 0:16
Reply
Та прича да није пуцао је чисто јебање нормалних људи у мозак. Ја не верујем...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)