Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале Купа Србије!!!
Навијање(делије.нет)  :

(лидер)        :
Jeдна је Србија!
Reply
Синоћ хаос...  Smile Кореографија, прозивање Толета у полувремену, и завршетак по пљуску.... Стварно одлична утакмица...
Reply
Делије, феноменално вече. Стварно фантастично! Још смо почели са навијањем пре почетка утакмице. На улазима невиђена контрола. Прво личне карте,па претресање па затим улазнице са трибину. Било је ликова који су ушли на север са катом за исток  ;D Навијање врхунско. Исток такође веома добар (део који је стајао до севера), а на крају утакмице цео стадион певао ''њега је*емо њега ка*амо''. И на крају најјачи утисак вечери је наша химна на оном пашњаку! Стварно феноменално вече. А момци на терену за десетку су играли. Још да понове овакву игру за два дана, мислим да ладно добијамо пакистан!
СВИ НА ЈНА!

пс: Да не заборавим, сутра је, колико сам ја чуо тренинг пред дерби у 18 часова!
Reply
Чекам ортаке у 7 и 15 на ћошку код пекаре, запрепастио сам се колико је људи дошло раније, наравно у позитивном смилсу, јер сва прича око ранијег доласка на стадион дефинитивно даје резултате ;D

На уласку, момак има личну карту која је опрана једно 5 - 6 пута, пита кера јел може, овај је гледа једно минут и каже, ајде, пролази, да би, кад је момак прошао сву контролу, наишао на пандура који се издрао на њега због такве личне и вратио га напоље, нисам веровао својим очима.

Киша, боље тренутке није могла да изабере Smile сам почетак утакмице, почетак 2. полувремена и на крају ПЉУСАК Smile))

Навијање, сестра ми је рекла да је кроз отворену терасу чула како смо навијали (у питању је Јерковић). Наравно, на тренутке је било нешто слабије, али то наше слабије је опет било јаче од оних с друге стране. Једно велико ХВАЛА момцима на терену, показали су да кад је најбитније играју најбоље и све похвале за њих.

Даће Бог па у суботу изоремо још једном овај пашњак, па да направимо праву инвазију на Суботицу.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Срећна слава свима који данас славе ђурђевдан
Ми смо цигани најјачи смо најјачи Tongue
Reply
Војводина - Звезда 0:3
Финале купа Србије
стадион јна: 22.000 људи

Дуго сам исчекивао, као и већина вас ово финале купа Србије. Из простог разлога, што Звезда долази у шансу да после дуже времена освоји један трофеј! Разлога је још на претек... тим пре, што су нам забранили улазак у фудбалски храм, који постаје тесан да прими све оне који дишу за црвено-беле боје! Док армијски пашњак и поред свега, целокупног маркетнига зврљи празан, као да игра првак 6. ранга, а не (још пар дана важећи) шампион Србије.
Позива на мој телефон, не би ли им ископао карту тог 5. маја, је било као да делим бесплатно летовање... Свако је хтео да иде на утакмицу, чак и они не редовнији. Долазак на стадион већ је обећавао солидну попуњеност, док на капијама армијског пашњака по обичају само 3 капије отворене које треба да приме 8.000 Делија?!
Занимљиво да је доста другара говорило како ће они купити карту за Исток, и Запад, па ће прескакати... али на жалост ништа од тога, јер су керови, а и ови надређени им провалили шта ће бити, и поставили кордоне жандара на Истоку и Западу, 10м од Севера, и тако спречавали пар хиљада Делија који би прескочили ограду. Али, с једне стране то није било лоше, јер када је Север грмео, то су и Запад и Исток давали добру интонацију, као да сам Север пева.
А ја искрено и не памтим када је армијски пашњак био боље попуњен на Северу, и када су Исток и Запад на јна, боље грмели!
Утакмица није ни почела, а навијање је већ било екстра... још када је почела па када је кореографија, затим Север урла са Истоком и Западом, све у ТРАНСУ!!!
Траје добрих 20ак минута, у међувремену и играчи дају први гол, када је маса Делија на све 3 трибине подивљала  ;D После тога долази до (мени неразумљивог) пада... Врте се баријаци, палиле су се бакље, димови... бубњари за 10!
Негде у 71' ови керови са Запада пуштају ове наше да дођу до Севера... али ови до Истока не.
Прозивали смо и прасца Толета... а мени цело време не избија песма која најављује 20.000 делија!!!!

СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА
ДА ЈЕ ВЕЋИ ЈНА
ПА ДА МОЖЕМО
СВИ ДА СТАНЕМО
НАПРАВИ ИМ ТОЛЕ БРЕ
МАЛО ВЕЋЕ ТРИБИНЕ
ДВА'ЕСЕТ ХИЉАДА
СТИЖЕ ДЕЛИЈА!!!

Сви на тренинг сутра из БГ... А субота, нека остане упамћена и у фудбалским и навијачким аналима, како је црвено-бела казнена експедиција прегазила армијски пашњак, и на терену, и на трибинама!!!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/Vojvodina-...-album.htm Wink
У суботу макс мобилизација да попунимо исток, запад, СеВеР, а југ оставимо слепцима
Reply
Ја сам јуче морам признати била у шоку, и још увек сам! Синоћ је заиста било прелепо бити на јна! Невероватна атмосфера, може се поредити са оном утакмицом против Динама из Тбилисија! Исток и запад су ме просто одушевили! Оно што многи кажу да је певање на моменте било слабо, јесте истина, али милион пута смо понављали да нисмо машине и да је скроз разумљиво да се праве, ај да их тако назовем, паузе! Дефинитивно синоћ хит вечери било је Секс он д пич, Ђурђевдан, Сваке ноћи сањам ја да је већи јна, и Звездина  химна која се чује са разгласа! Све, целокупна Северна трибина је била и више него фантастична! Још морам ово да напоменем. Сматрам да је велика брука за ФСС што председник толе није играчима уручио пехар! Предходне 2. год. га је уручивао стоки, а нама или није хтео или га је мрзело да устаје из ложе!
Reply
Па Толета би срчка стрефила да је он морао да нам уручи пехар. Wink 
Reply
Корео,песма и аплаузи па ЗВЕЗДА,преко секса на терену,Уроша,Косова ма све је врхунски одрађено.Делије са запада кад су се већ примакли северу нису морали и да прескачу јер се вероватно онај момак што су га одвели са хитном набио на шиљак.Хитна под ротацијом и неможе да изађе јер стока улази.Стока је неколико момака на улазу изгазила јер нису имали лишне к.каква бруталност па то је страшно.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)