Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Што је већа галама на ЗВЕЗДУ навијачи све гори,за пар кола кад буду отворене и капије на југу...увешће вандредно стање,санкције сами себи,забрана окупљања... Big Grin
Reply

НЕПРОЦЕЊИВО!!!!  ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
[b]Буди део Звезде[/b]

Наша Звезда 9. јуна 2010. године покреће пројекат „Буди део Звезде“, којим ћемо по угледу на ФК Барселона укључити вас који волите и живите за Звезду и живот клуба. Од рођења свог живите за Звезду, радујете се победама, тугујете због пораза и бодрите наш клуб. Сада је дошао тренутак да постанете и формално део клуба, да бирате и будете бирани, да одлучујете.
зве

[Image: image.jpg?imageId=28&thumb=1&lastModified=1276077107000]

Од данас, обнављамо праксу из седамдесетих година прошлог века и уводимо чланство Клуба. У складу са Статутом ФК Црвена звезда који каже да су „чланови клуба они који плаћају годишњу чланарину" уводимо чланарину од 1.000,00 динара годишње за пунолетне и 500,00 динара годишње за малолетне.

Постани члан, буди део Звезде, преузми део одговорности, одлучуј ко ће да управља клубом. Почиње Звездина ера, буди део тога!

Више информација можете да добијете путем телефона  CALL CENTRA 0900 000 900 или на сајту www.budideozvezde.rs.
Reply
Ко год да је заслужан за ово, КАПА ДОЛЕ!!! Ако ће се стварно ово одвијати по ономе што је председник Лукућ рекао у Звездиној Ревији, онда се то поклапа са нашим акцијом ,,Добро знај''. Заиста све похвале. Зато људи, знамо шта нам је чинити, мислим да је цена свима приступачна, скупљајте паре, цимајте људе, докажимо да нас има мнооого!!! Ову акцију морамо да подржимо, и да је схватимо максимално озбиљно!
Reply
То је то,сад је тренутак.Сва одрицања,жртвовања,цимања,свега оног што је урађено претходних година треба да каналишемо у ову акцију.
Како се ова акција одради,таква нас будућност чека!
Ми смо на потезу!
Reply
Морамо СВИ да схватимо да је ово најважнија акција до сада. Време је да покажемо љубав, време је да се пребројимо, Делије, звездаши, симпатизери, хулигани, СВИ!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Reply
Ајд сад да видимо колико нас има.... Сва нагађања, пребројавања, све је то био мачји кашаљ наспрам ове акције... Минимум 100.000 треба да нас буде! Ако је процена да има 4 милиона Звездаша, то је само 2,5% који си су чланови клуба!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
зна ли ко како функционише ово са кол центром?
Reply
За сад је вероватно најсигурнија опција отићи директно на стадион и учланити се. Ја сам вечерас пробао да се учланим и платим преко платне картице алии то још увек не функционише, вероватно треба да прође пар дана па да то све проради како треба.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: