Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-10-2010, 09:46 AM)Red Star Forever link Wrote:Као потенцијално појачање се спомиње и извесни Мартин Камбуров, Бугарин, који има 30 година и ван Бугарске је играо у Ал-Ахлиу и у Астерис Триполи... Или се неко опасно зајебава по медијима или су Аџић и Маза изгубили компас!
Према трансфермакт-у у овој сезони на 29 мечева постигао 16 голова и имао 4 асистенције.
Према википедији на 44 меча постигао 33 гола.
У сваком случају зна нешто, није неко дрво.

можемо и месија да доведемо и опет неће ништа вредети све док нам је тренер достанић...
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
(06-10-2010, 10:22 AM)ђорђе 735 link Wrote:можемо и месија да доведемо и опет неће ништа вредети све док нам је тренер достанић...

Уз Короманово искуство и наду да ће остати Лазетић,имаћемо убедљиво најјачи везни ред на овим просторима.Напад се већ показао прошле сезоне,плус најслабија карика одлази за лепе паре.Још да продамо Блажића и Богдановића,па од тих пара купимо неког доброг дефанзивца и биће то сасвим добра екипа.Уопште нема разлога за оваквим песимизмом... Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
оно што се мени не свиђа је то што не видим било какав дуготрајнији концепт. Ок било би супер да Лазетић остане да Короман дође а и тај бугарин није лош...било би супер,ове сезоне!  Лазетић и Короман по 33 године,бугарин 30 и неку,плус још ако не дај Боже доведемо овог дегена Тошића коме ће боравак у Звезди бар по ономе што се провлачи у медијима бити орочено до прве боље понуде из иностранства,помиње се Баста да ће доћи али само на позајмицу...Нама је следећа сезона заиста бити или не бити,не знам шта би и како би било да не узмемо титулу,али кад је сам Лукић долазио програм који је изнео је да ће правити тим,да неће по прелазном року мењати по 7 играча,а са оваквом структуром појачања не видим како се то може променити. А и са финансијске ситуације коју не треба занемарити базирање игре на 33годишњацима је исто погубно. Једноставно ми смо до сад продавали једино најбоље играче за иоле пристојне паре,али кад нам најбољи играчи на којима базирамо игру буду људи на заласку каријере...
(06-10-2010, 10:33 AM)Skrimo link Wrote:А и са финансијске ситуације коју не треба занемарити базирање игре на 33годишњацима је исто погубно.

Можда кад би на то њихово искуство ушли у групе Лиге Европе, па самим тим долази пуна Маракана, све више заинтересованих за чланство, тв права, еуфорија, потенцијални спонзор...То је најбољи сценарио који се може десити, а за тако нешто мора доста ствари да се поклопи, између осталог и то да нас потрефи, да не кажем усере као у прошлогодишњем жребу...Видело се да ова екипа тешко савлађује притисак великих утакмица, оба дербија су добар пример, можда због тога прича креће у том смеру.

С друге стране ако се будемо базирали на клинцима, тешко да било шта урадили у Европи, а играње по нашим ливадама не доноси бог зна какву цену, а на све то долази терет играња у Звезди којима је многима претешак...Али већ сам написао да би ове сезоне морали бар двојицу младих да афирмишу, да следећу сезону могу да изнесу сами.

Нека средина би била доводити играче од 21-22 године, ал' ми немамо пара, ни ауторитет у клубу какав беше Џаја, а имамо СД-а коме је реон београдска зонска и црногорска лига....
Са Короманом смо се као договорили....сад само још са Инчоном.
Заинтересовани за Басту и Миловановића....Баста вероватно на позајмицу а Миловановића тражи и АЕК....
''Бинић и Вешовић једном ногом код нас.''
Овај Камбуров је некада био добар колико знам.
А Ганац...траже га и воша,мали из комшилука и немачки Нирнберг.
All Conductors Are Bastards
Искрено, ја не бих волео да се Короман врати. Велики је себичњак, важније му је да се свађа са противничким играчима и судијама, и више одмаже него што помаже и не могу да га гледам, иде ми на живце.

Што се тиче појачања, исто тако сам прочитао да је наш клуб заинтересован за још 3 играча из ПЛС.
То су:
1. Милан Јоксимовић из Инђије, игра на позицији левог бека и има 20 година, а за њега се заинтересовала и Војводина.
2. Аугусто Батиоха, нападач из Еквадора, тренутно је у Новом Саду, а има 19 година.
3. Гвидо Бареиро, такођер из Новог Сада, Аргентинац, има 22 године и својевремено је играо и за Боку и Прашку Спарту. А за њега се интересују и фрањевци, ОФК и Спартак.
(06-10-2010, 06:37 PM)ТЕЦЗ link Wrote:1. Милан Јоксимовић из Инђије, игра на позицији левог бека и има 20 година, а за њега се заинтересовала и Војводина.
Јокса је катастрофа, гледао сам га ове сезоне у више наврата.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(06-10-2010, 06:37 PM)ТЕЦЗ link Wrote:3. Гвидо Бареиро, такођер из Новог Сада, Аргентинац, има 22 године и својевремено је играо и за Боку и Прашку Спарту. А за њега се интересују и фрањевци, ОФК и Спартак.

Јој јој, сви су ми они играли за Боку и Васко да Гаму. Па сад завршио у Новом Саду.  :-[
[Image: 35c0qqq.gif]
(06-10-2010, 07:59 PM)Микеланђело link Wrote:Јој јој, сви су ми они играли за Боку и Васко да Гаму. Па сад завршио у Новом Саду.  :-[

;D  Big Grin

Ха ха ... исто сам помислио ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)