Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-17-2010, 08:00 AM)Микеланђело link Wrote:Посљедњи пут ми је овако жао било кад неко одлази кад је отишао Стојке у Нант ...  Sad
Ја се сав тресем колико ми није добро, а како је тек било кад је отишао Срђан Бајчетић то не смем ни да причам...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Постао си лудо духовит, а?
[Image: 35c0qqq.gif]
не капирам баш ту иронију. Лазетић какав такав,звездино је дете,био нам је капитен и остао је прошле године упркос општем расулу и одласку 250 играча. Остао и постао капитен и био најбољи играч.
Ја му дебело верујем у овоме око Аџића уосталом показатељ да се Аџић још није огласио а можда и неће.

Аџић је дефинитивно најслабија и најпокваренија карика нашег клуба.
(06-17-2010, 02:33 PM)Skrimo link Wrote:Аџић је дефинитивно најслабија и најпокваренија карика нашег клуба.
Апсолутно се слажем, много антипатичан лик  >Sad
... а некада је био капитен нашег клуба ... :o
Аџић заправо и није спортски директор већ Рајо. Ко је боље упућен, зна о чему причам.
(06-17-2010, 02:33 PM)Skrimo link Wrote:не капирам баш ту иронију. Лазетић какав такав,звездино је дете,био нам је капитен и остао је прошле године упркос општем расулу и одласку 250 играча. Остао и постао капитен и био најбољи играч.
Ја му дебело верујем у овоме око Аџића уосталом показатељ да се Аџић још није огласио а можда и неће.

Аџић је дефинитивно најслабија и најпокваренија карика нашег клуба.
Није остао да игра за кикирики него за 250 000 евра. Уосталом знало се да се највише враћа због сина и да му је доста смуцања по белом свету.
Аџић се огласио и изнео своју верзију.
Не браним Аџића јер и ја желим да му видим леђа, али ни Лаза није цвећка каквом се представља.
И то би било у реду да Аџић не доведе три дебила који терен неће да виде, а биће плаћани по рецимо 40 хиљада годишње. А урадиће то. На страну што се најављују потези који ће аутоматски да пониште Аџићеву причу о силним парама које Лазетић кошта, али о том-потом.

Ако не рачунамо Славољуба, ми бољег капитена нисмо имали од Пиксија Ковачевића.

И Рајо се можда мота око клуба, али се његова улога дебело прецењује. Камо лепе среће да је нама Рајо Божовић главни проблем.
(06-17-2010, 02:33 PM)Skrimo link Wrote:не капирам баш ту иронију.
Капираш ли ово?
(06-17-2010, 02:33 PM)Skrimo link Wrote:Аџић је дефинитивно најслабија и најпокваренија карика нашег клуба.

(06-17-2010, 02:33 PM)Skrimo link Wrote:Лазетић какав такав,звездино је дете,био нам је капитен...
Ово је обојици заједничко.

Докле ће те се везивати за играче?

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
И да је све ово тачно што каже Лазетић,моје мишљење је да се пакује,због изношења прљавог веша у јавност.
Није он задужио клуб нечим што би ми овде требали да падамо на ноге, многи играчи пре њега су били у горим проблемима па су достојанствено отишли клуба,и говорећи о њему све најбоље.(у скоријој прошлости Милијаш).
А о Аџићу и компанији  и њихов рад има ко надгледа и да упозори на пропусте,то Лазетићев посао није.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)