Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Извучени могући противници за сутрашњи жДрИјеб.

[Image: 2hfkn48.jpg]
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Значи да нам долази неко из десне колоне?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ау срање само не Слован!!!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(07-15-2010, 10:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:Значи да нам долази неко из десне колоне?

Да.

Искрен да будем, појма немам какве су снаге потенцијални противници, али би Пољаке, Словаке и Данце волео да избегнемо.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ја бих волео словенце, мађаре или пољаке и то прву у гостима Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Па једино нам Марибор и лежи од свих ових  Sad љуудии,само не Слован,верујте ми  :o
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Ма само не малта, финска, данска...далеко је бре Smile
Сигурно да би најзанимљивије гостовање било у Братислави или против ових Пољака који су сви у неком кик-бокс фазону  ;D
All Conductors Are Bastards
Ма само да је нешто ближе и да је прва у гостима иначе сам пук'о Smile
(07-15-2010, 09:42 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=NightMare link=topic=3835.msg80951#msg80951 date=1279169167]Још нешто, потписали уговор са једном од најмоћнијих компанија а скуп нам нападач из Конга.

Где си видео ову информацију? Ја то нигде нисам успео да нађем.
[/quote]

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudb...24851.html

Не мора да значи, наравно. Што се жреба тиче, мени ови уопште не изгледају као да нису носиоци у односу на нас. Иначе, Марибор и Рух имају по 1:1 у гостима и требало би да су у предности. Мислим да смо могли и боље да прођемо, групе 1 и 2 делују много лепше и лакше.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)