Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08
Тамо нисам могао да прочитам јер је била окренута ка њима, а на слици се лепо не види, до половине је сликана. Моја грешка...
Reply
Корео:

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Мислим да су Гале Делија, Дрвосеча и Увек са тобом добро рекли. И ја да додам пар ствари. Врхунац дебилизма је кад' симпатизерима на истоку певамо циганске пичке, они то схватају да певамо играчима и придужују нам се. СТРАШНО! Било је доста људи по шипкама колико сам запазио поред микрофона 3 мегафона, али опет кад' гледам клип сниман скоро са југа чује се двогласје. Поготово кад' се песме певају у трансу као што је била по зими киши, звезда ми је све, после гола и пуне трибине тачније кад' креће део але але але пева се и из три гласа па људи са стране чекају коп да заврши па да крену опет да певају пуне трибине. А за то фотографисање и семенкарање немам речи лик у копу долази са девојком и љуби се све време. Лик му је рекао није ти ово биоскоп пи**а ти материна и лик се уплашио и отишао негде. Убудеће на европским утакмицама да додајемо по леткама да не сликају тачније све време и остале глупости. На задњем дербију на јна лик је почео да снима кад' је почео неки мини пиро и добио је шамар за то. Тако треба и са осталима! Онда превише девојчица типа 15-16-17 година. Није то проблем већ што иду у коп! А не знају ни четвртину песама! Игра не толико лоше да толико пљујемо! ИДЕМО ОПТИМИСТИЧКИ! СВИ У БРАТИСЛАВУ! ТУ ЋЕ ДА СЕ ВИДИ КО ЈЕ УЗ ЗВЕЗДУ! УЗ ЗВЕЗДУ БУДИ И КАД' ГУБИ!!!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Стојао сам у самом језгру тако да нисам баш обраћао пажњу на стране до истока и запада .. На тренутке је било онако како и треба .. Сваке ноћи сањам ја и 'Ајде играј и бори се по мени најбоље звучале .. Све у свему и није толико лоше , а што се резултата тиче нећу да коментаришем .. Момцима треба помоћ зато СВИ У БРАТИСЛАВУ !
Reply
пречесто су форсиране остале трибине,а сматрам да је на северу било много нових људи које је требало увести у ритам и у песме,а нарочито у скакање! кад се пева по зими,киши... и публика је твоја најлуђа на свету,север треба да је у трансу,да грми по терену,а не да 30% трибине само певуши.
кореографија је била добра само због коришћења 3 трибине и поруке,која се,нажалост,није односила на саму утакмицу. делије су баш на европским утакмицама имали најлепше кореографије и оне су се односиле на саму утакмицу и подстрек играчима (лацио,псв,запрешић,рома,милан,...).
ја сам схватио да се звиждало западу не због скандирања ''ратко,одлази!'',које нисам ни чуо,већ због колона људи које су напуштале ту трибину од 80.минута!
све похвале за аплауз играчима на крају! проћићемо ми...  Wink
Белый - цвет города с давних времён,
а красный - цвет крови его славных защитников.
Reply
Даће Бог да прођемо. И ако не прођемо показаћемо колико смо верни одлазак у Братиславу мора да буде масован! А тек подршка...Верујем да ћемо да надјчамо њихове навијаче јер их нема 2000 а ко'лко видим отићи ће нас толико. Морамо да попунимо гостујући сектор. Сада немам за чим да тугујем чим помислим какво ће врхуснко гостовање да буде! ГДЕ ГОД ДА СМО ГОСТИ, ДОМАЋИНИ СУ ТИШИ...ДС
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Ево баш сам помно читао све ове коментаре и морам рећи слажем се са доста њих...Једино то навијање до Истока и до Запада је било катастрофално...!!Ми смо стигли касније на утакмицу због превоза и тако даље па смо се некако угурали до Источне трибине...оно је било апсолутно жалосно...нас је било око 25 колико год смо могли цимали смо људе око себе да се укључе у певање...то је послушало пар ликова око нас и то је то...Порукице...сликање,снимање...хаотично...да се човек згрози...Једина моја замерка што се тиче трибине...
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply

(07-30-2010, 10:12 PM)ЦЗБГ link Wrote:Корео:

Видео је одличан, квалитет слике брука, једина замерка је што је сниман само север, без истока и запада.  

Reply
снимљено је и то, али ми је засметало што мало виси микрофон горе на врху слике, у сваком случају биће постављен вечерас клип са снимљеним целим стадионом-кореографија + радост после гола.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Поздрав браћо!

Као што видите,нови сам члан овде и том приликом вас све поздрављам!
Долазим из Републике Српске и био сам присутан на утакмици у четвртак.
Шта да кажем,не могу скрити одрађену дозу разочарења после утакмице,али се такође надам пролазу нашег тима у наредну рунду!Што се тиче навијања,заиста сам био одушевљен,и овај пут смо дали све од себе!

Поздрав из Модриче!
И преко Дрине за Тебе се гине!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)