Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Породична шетња
(10-10-2010, 11:26 PM)ЦЗБГ link Wrote:Овај Радишић са у92 је из Инђије, тај је лизао жабе кад нико није ни знао шта је трава, сад је вероватно и у буљу почео да се трпа... Добро познат локалном становиништву као дебил...
није вероватно,него сигурно.

Сви извештачи са геј параде који су били унутар су били педери и то је и био услов да им се дозволи акредитација знам поуздано.
Али убедљиво најјачи утисак из јучерашњих медија  Big Grin

Нисмо могли да бирамо земљу у којој ћемо да се родимо,нити веру,као ни породицу!И да јесмо исто бисмо све урадили јер смо ПОНОСНИ на то што смо СРБИ !!! На крају после јучерашњег дана,када се саберу сви утисци битку смо добили ми!Гледају нас они са власти,али и остали у Србији мало другачијим очима!Не кажем да нас се плаше,али да су забринути јесу!Одједном сва та екипа из Дс,па они из суда сви они су снажно устали против СРПСКЕ ОМЛАДИНЕ,против насиља на улицама,а знали су да ће до тога доћи,знали се и врапци на гранама!Знало се шта ће бити!Рушило се и палило,јер да ћутимо више нисмо могли!! Православна црква се успротивила геј паради али и насиљу,али СИЛА БОГА НЕ МОЛИ!!!Нису хтели да откажу параду ни кад су видели колико је људи дошло на породичну шетњу,ни кад се огласила Православна црква,било је јасно да су звона за узбуну се упалила и да им је неко морао рећи,људи не може више овако!!! Пропало је и Римско царство које је било најмоћније у историји човечанства,па пропашће и та Европска унија !Можда за 10,можда за 20,50,100 година и шта ћемо онда!Да се пробудимо опет као самостални и да око себе видимо педере и остала срања која су нормална тамо на њиховом западу!Србија је изгубила много,не сме више да изгуби ни дана!!!Сви за одбрану Србије,Косова и Метохије !!!

Извели сте више полицајаца него Милопшевић у своје време!Показивали сте силу са хамерима и специјалним јединицама као да смо у Багдаду!Показали сте колико вам је стало до ваших фотеља и моћи,али крај вам се назире,неће ни ваша довјека !!!Пошаљите их доле на Косово да заведу ред!Да хапсе шиптаре што пљачкају,пале и уништавају Српске светиње и Српски народ!Али несмете!Доле кад идете морате да се најавите!Брука и срамото!!!Да вам је КОСОВСКИ ЛОБИ упола јак као геј лоби,о Косову и Метохије се данас не би водиле оволике расправе,него би оно било Српско и нико не би ни помислио да га од нас отима!!!
''На славији испред кордона декица са шеширом је, питао полицију зашто стоје ти у бране педере? Изговор који полиција наводи јесте тај да морају да зареде за хлеб. На тај одговор декица је из своје торбе извдио векну хлеба да да полицајцу уз речи "Ево ти хлеба ако ти треба, немој да те ПЕДЕРИ ХРАНЕ ЛЕБОМ"
На то је уследио смех и апла...уз свих присутних.''

CALL 92 - FOR FREE GAY TAXI!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(10-11-2010, 01:35 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Мобилисан link=topic=3887.msg84701#msg84701 date=1286803340]
Замислите, нико се није сетио да нападне СНС или СРС, просто објашњење, не желе болест у својој држави.

Нећу да верујем да си ово намерно написао, нека је случајно... Али молим вас да никоме не дамо за право да оно што је био општенародни, свесрпски протест користи и скупља политичке поене... Какав срс, снс и остали бакрачи, све је то иста банда, све су о то исти хохштаплери и преваранти... Све је то еу и америчка клика! Кад су рекли да су против, кад су изашли са овим људима да буду у првим редовима кад пиче пендреци, никада... Стога, не пишите нешто а да прво не размислите о томе!!!
[/quote]
Дефинитивно и власт и опозиција у овој држави  су потпуно иста говна и свако даље провлачење било чијих страначких уверења, ставова, кураца, палаца биће кажњено бананом.

(10-11-2010, 01:38 PM)"Маре" link Wrote:ЦЗБГ потпуно си управу за Радишића...Видим да имаш поуздане информације из Инђије ;D
Велики брат  Big Grin
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Слажем се да је све то исти курац. Моја грешка зашто сам њих узео за пример. Нити се залажем за било које/чије ставове, уверења и слично, нити ми је намера да фаворизујем поједине странке, шта више, пун ми је курац истих и ових и оних. Није ми била намера да било кога изнервирам или шта друго.
Искључите ТВ, укључите мозак
Сјајан текст, намерно га не преносим овде, јер је јако дугачак, али препорука свакоме да га прочита, обавезно!

http://standard.rs/vesti/49-kolumne/5620...isto-.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
[Image: 22773.jpg]
Овај скроз лево је неки Франк фан Дален педофил из Холандије...  >Sad  :o
Овде има више о њему
http://www.vidovdan.org/component/conten...7-09-32-08
...
А какав мозак може да увуче дете у све то?  >Sad
[Image: 50884610.jpg]

Још слика из преса...
http://pressonline.rs/upload/media/2010/...G_7226.jpg
http://pressonline.rs/upload/media/2010/..._7238a.jpg

http://pressonline.rs/media/galleryPopup...n=1&type=0

All Conductors Are Bastards
:o Смрт Држави на транпсарету,ако је то?како је то промало душебрижницима?.
(10-12-2010, 04:48 PM)дај гол link Wrote::o Смрт Држави на транпсарету,ако је то?како је то промало душебрижницима?.
Анархисти,увек они иду заједно(црно-црвене заставе и слично)...
All Conductors Are Bastards

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)