Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи - Делије Север
Директно у фудбал-ФК Црвена Звезда.

Jeдна је Србија!
Reply
Године иза нас - ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
Reply
Покушавам да нађем снимак на коме певамо песму алеалеалеалооо ајде звездо сад на гол, и на коме идемо лево десно сви. Мислим да смо неколико пута на маракани то пробали, једном док је коп био изнад шипке, а не знам да ли сам истриповао или смо пробали и кад је коп био спуштен скроз до доле. Па ако неко зна о којој је утакмици реч, било би лепо да стави снимак. Хвала унапред!
Reply

Ево и овај:

Reply
(08-23-2010, 01:52 PM)николаБГ link Wrote:Покушавам да нађем снимак на коме певамо песму алеалеалеалооо ајде звездо сад на гол, и на коме идемо лево десно сви. Мислим да смо неколико пута на маракани то пробали, једном док је коп био изнад шипке, а не знам да ли сам истриповао или смо пробали и кад је коп био спуштен скроз до доле. Па ако неко зна о којој је утакмици реч, било би лепо да стави снимак. Хвала унапред!

јел овако нешто
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
ево и са малог стадиона але але але оооооо...

НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Хвала  пуно обојици, имате по једно виртуално пиво од мене  ;D

[Image: glass20of20beer.jpg]

Reply
Администрација: Промашила си тему, опомена!!!
Ја сам године провела са тобом.....
[Image: zvezdaen0is1.gif]

Uploaded with ImageShack.us
Reply
(08-23-2010, 01:52 PM)николаБГ link Wrote:Покушавам да нађем снимак на коме певамо песму алеалеалеалооо ајде звездо сад на гол, и на коме идемо лево десно сви. Мислим да смо неколико пута на маракани то пробали, једном док је коп био изнад шипке, а не знам да ли сам истриповао или смо пробали и кад је коп био спуштен скроз до доле. Па ако неко зна о којој је утакмици реч, било би лепо да стави снимак. Хвала унапред!

А ако неком треба  пар слика северне трибине са те утакмице нека ми е јави на пп.Не могу тачно да се сетим,али чини ми се да је у питању Звезда-Банат....нисам сигуран.
Reply
Имаш на делије нету на видео записима са Звезда-Банат 11.4.09 и Звезда-Смедерево 15.4.09.
и кад' је радост и када је бол...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)