Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
ајде нека неко окачи опет барт симпсона, оно - свако од нас има једног ретардираног другара Wink не види се више на оном линку
[Image: psihodelija.gif]
Reply
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-s...9892_n.jpg
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Прошло је више од 7 дана а нико није дао конструктиван предлог о дизајну мајице са територијом Србије. Ако се нико не буде јављао нацртаћу сам.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(09-01-2010, 08:33 AM)KizaLion link Wrote: Прошло је више од 7 дана а нико није дао конструктиван предлог о дизајну мајице са територијом Србије. Ако се нико не буде јављао нацртаћу сам.
Ја мислим да је мој предлог сасвим добар....е сад боље да то ради неко други...
All Conductors Are Bastards
Reply
И ја мислим да је добро то са убацивањем манастира у мапу Србије, само није баш једноставно одрадити то у корелу... треба мало времена...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Да нешто као она сличица републике српске на насловној страни, али тешко јер треба то исцртати у кривама...

успут, на леђима мајице биће списак свих градова Србије, по азбучном реду Smile
Reply
Или да радимо пресликаче на мајце... онда не мора у кривама, може да се уради боља слика...може да се ради у фотошопу.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Бања Лука, Алексинац, Шид, Призрен, Шабац, Рума, Грубишно Поље, Вуковар, Осијек, Жепа, Ниш, Бар, Дубровник, Приједор, Сомбор, Никшић, Београд, Цетиње, Бијељина, Петровград, Дарувар, Велика Кладуша, Книн, Босански Петровац, Лазаревац, Ваљево, Двор на Уни, Мостар, Костајница, Нови Пазар, Пећ, Куманово, Обреновац, Пријепоље, Дрниш, Задар, Вршац, Суботица, Зеница, Пале, Горажде, Јагодина, Лесковац, Ужице, Топуско, Бели Манастир, Глина, Подравска слатина, Брчко, Добој, Сански мост, Високо, Чачак, Краљево, Шабац, Госпић, Оточац, Грачац, Карловац,, Ораховац, Урошевац, Апатин, Кикинда.. допунићу још Smile
Reply
Требиње, Невесиње, Србиње, Зајечар, Темишвар, Скадар, Улцињ, Херцег Нови, Будва, Подгорица, Пљевља, Беране, Бијело Поље, Јајце, Новиград, Градишка, Кистање, Голубић, Босанско грахово, Мркоњић град, Тузла, Зворник, Лопаре, Ердут, Нови сад, Бачка Паланка, Приштина, Ђаковица, Вучитрн, Бујановац, Штимље, Сува река, Гњилане
Reply
Надам се да ће мајца бити доступна ширим народним масама у делије шопу  :Smile

Свака част за идеју
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)