10-23-2010, 09:26 PM
Браћи Грцима свака част на бројности...
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
139. вечити дерби, Маракана 23.10.2010.
|
10-23-2010, 09:26 PM
Браћи Грцима свака част на бројности...
10-23-2010, 10:27 PM
(10-23-2010, 09:26 PM)"Маре" link Wrote: Браћи Грцима свака част на бројности...Али велика штета што на полувремену при изласку југословена са терена онај мобилни није завршио где је био намењен...А био је близу... И шта би било да је погодио неког? Па то се само и чекало, да би дали повод мурији да реагује. А шта би тек онда било... ![]()
10-23-2010, 10:57 PM
(10-23-2010, 09:26 PM)"Маре" link Wrote: Браћи Грцима свака част на бројности...Али велика штета што на полувремену при изласку југословена са терена онај мобилни није завршио где је био намењен...А био је близу...И теби не значи више пута молба са шипке,ето видиш.Значи момци се труде,моле бре,да будемо делије да се покажемо колико волимо свој клуб,да њему певамо да на навијачки начим искажемо став,а неки би да ломе и гађају.....
10-23-2010, 11:22 PM
А сад кад би вам рекао да је неко то урадио ко је био са Грцима неби веровали...Али тако је.Знам ја да је све то једва чекано али као и за све не слуша се шта се говори.Ето од баналности са балонима пре почетка па на даље...Ево преправљено
10-24-2010, 10:56 AM
Много тога је већ речено... Сачекао сам снимак, који управо иде не би ли мало чуо како све то изгледа на тв-у, па донео неки реалан закључак... Невероватно је колико некад изгледа просечно навијање на самој трибини, а онда чујеш то на снимку, на тјубу или на тв-у и скапираш да смо уствари били јако добри! Не би да будем погрешно схваћен, али ни мени сем последњих 15-ак минута навијање није било лоше, али с обзиром на потенцијал, сматрам да смо морали свих 90 минута да грмимо као рецимо на Црно бела застава симбол је пи.кетина ... Знам, нисмо машине, али верујте ми да међу нама има и таквих ;D
Него, идемо од почетка... Режим као да је желео крвопролиће, али жеља им није услишена... Све је протекло у "фер и коректном" навијању, чини ми се да смо чак помало и повлачили ручну, приликом прозивања говнета у њиховим редовима... Једина предност овог раног одигравања утакмице је што неки који проведу цео дан у алкохолисању и дођу потпуно неупотребљиви на трибину, овог пута нису имали времена за зако нешто ![]() А Северна трибина препуна, можда само у углу до истока по која празна столица, Исток и Запад и нису толико заказали ако се има у виду смањени капацитет стадиона... Сасвим солидно... Овима прекопута се никада нисам претерано бавио, па ћу их и сада споменути толико да им је ово скраћивање трибине била баш велика услуга... Изгледало је да их је пуно, али ни смањивање трибине за два сектора им није помогло да напуне кавез до краја... Треба истаћи велику бројност и долазак браће из Грчке, чујем да је било и Руса, али нек ми опросте, нисам их видео... Грци су били толико бројни да их се могло видети скоро на сваком делу трибине... А тек заставе, понели су их на десетине, од којих је већина била на огради уз наше ударне... На самом почетку лепа слика Севера уз црвене и беле балоне... Песма, скакање, најава доброг издања... Доста је било "дерби" песама, али се ипак много више певало Звезди и покушавали смо да дамо крила овим несрећницима који су успели да јако брзо приме гол и то из грешке капитена... Морам истаћи да је било и пар прозивања са истоком и западом и то је углавном звучало доста добро! На полувремену Грци започињу свој шоу, певају, ми им се прикључујемо, а онда други део игре започињемо у феноменалној атмосфери... црно бела застава грми скоро десетак минута, ови преко пута не знају шта их је снашло... И све је било прилично како треба до 10-15 минута пред крај када смо једноставно стали, као да смо се исцедили и остали без снаге и воље да у тим моментима када је постојала шанса за преокрет дамо додатну снагу незналицама на терену... Ипак, извадили смо се на крају, играче испраћамо са терена уз Добро знај, и у том моменту засењујемо славље на југу, нису се чули кад је највише требало... Посебно би се осврнуо на оног 88... Запад ме јуче одушевио... Свак контакт са лоптом који је имао, напушавали су га и звиждали... Прво је оданде кренуло прозивање да је продани и цигански женски полни орган, па тек онда са Севера... Његово понашање са краја утакмице само нам је потврдило оно што смо и раније знали, а то је да сав канализациони отпад завршава неславно! На сваких десетак минута имали смо нову паролу, јасну и разумљиву... "Југ у град креће - пола хоће пола неће" "Слободно носите заставе, неће нико више да вас дира!" "гробари 1970 - 30 година најбоље чувана навијачка тајна" "Сви сте ви помало 88" "У француској ђаци и демонстранти, у Србији хулигани фашисти" "When he says: I m gonna fuck you... he really means it. Grobari probably first gays in the city" Свака је погодила у срце! И на крају, без обзира на пораз, не смемо одустати, ништа није изгубљено, тек сада битке почињу, чекају нас два гостовања, и треба да нас буде још више, да дајемо још гласнију подршку и да на крају првенства завршимо тако где нам је место, 1. на табели!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-24-2010, 12:02 PM
Што се тиче јучерашњег издања све је већ у претходним уписима речено. По ко зна који пут комшије су у сваком навијачком аспекту катастрофално поражени, и само је још више утврђена констатација ко је ко у навијачком свету. Пароле које су истакнуте уболе су у центар, али по нивоу навијачке свести и капирања лично не верујем да је ''навијачка груп(иц)а'' од преко пута скапирала баш о чему се ту заправо ради. Но, то је њихов проблем па нека уче натенане, скапираће ваљда једног дана неке ствари. Једину љагу на светковину српског фудбала бацила је полицијска (државна) организација самог дербија. Београд је јуче више личио на Бејрут, Кабул или Дамаск него на српску престоницу. Свака ти част државо, јуче си сахранила чари и вечитог дербија, и сад можеш мирно да наставиш да корачаш ка тој ''цивилизованој европи'' којој толико тежиш, и да Бог да тамо никада не стигла !!!
Кокеза лопове !!!
10-24-2010, 12:35 PM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|