Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hroni...ra%21.html
Reply
Коначно Правда!

Могли су одмах ово да одлуче, а не да нас зај... више од 3 године.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ма најбитније је да се цеца нагодила са тим истим судом да носи оно срање око ноге у наредних годину и нешто дана а после тога куд који мили моји... Прање пара, пљачкање клуба у милионским износима, изазивање привредног криминала све је то мала беба у односу на Господина Трајковића и његов душевни бол који му је нанет.....
Reply
Тај жандарски пион је невредан било ког нашег коментара. Једном речи дно.

Што се Цеце тиче... Мене то и не чуди. Опрала је женска милионе, и на новац није нико гадљив. Па ни наши властодржци.
С обзиром да је у пријатељским односима са Свињицом Ружнопачићем, и да је певала на увце мачкару и Сељи Силићу... чуди ме да јој нису дали 10 дана да носи ону наруквицу.

А за Уроша... нити има пара, нити се дружи са политичарима. Зато су му спаковали 10 година. Отезало се у недоглед. Мењали исказе, доводили лажне сведоке, праве сведоке застрашивали.  :o. Тако да је заправо наша акција итекако помогла и довела да му се смањи казна скоро заупола. Није лоше, могло јест боље. Али ми се свидела наша борбеност око овог случаја.

Већ је он одслужио 3 године. Могуће да одслужи још 1 годину, и да током лета 2012. буде пуштен, услед доброг владања.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Па зар по закону ко пређе пола миље нема право на слободне дане? Мислим на празнике, викенде... Фактички, много лакше се поднесе све у том случају.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Уроше издри још мало,па се видимоопет на Маракани Wink Wink Wink
Нека вечерас свако зна да је правда победила!!!
[Image: D.gif]
Четници Север
Reply
На крају,нема гурања бакље у уста и нема тешко убиство у покушају.Трајковић је ђубре лажљиво,ПРАВДА је победила у намештеном суђењу.УРОШЕ издржи,ДЕЛИЈЕ су уз тебе.
Reply
Бог је изгледа ових дана решио да погледа нашу утамничену браћу. Аца Арсенијевић кога су шиптари утамничили пуштен је на слободу!
Reply
(04-29-2011, 08:59 PM)CEBEP link Wrote: Ма најбитније је да се цеца нагодила са тим истим судом да носи оно срање око ноге у наредних годину и нешто дана а после тога куд који мили моји... Прање пара, пљачкање клуба у милионским износима, изазивање привредног криминала све је то мала беба у односу на Господина Трајковића и његов душевни бол који му је нанет.....
Јбг,знаш како се то каже

"Правда је као блудница,неће се дати ономе ко нема пара"
Reply
Зна ли се какве су шансе да се тражи Урошево пуштање на слободу обзиром да му ускоро истиче 2/3 казне ?
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)