Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
А шта је Ђука по теби решење? Иако се слажем са доста тога што напишеш, мислим да већ полако почињеш да претерујеш. Најлакше је критиковати и тражити замерке, ајде дај неки конструктиван предлог. Ево нпр, кога довести да води клуб, уместо ових?
Ако буде одговора на Николино питање можда најбоље да буде дат на тему о ФК-у. Да се овде задржимо на прелазном року. Ако уопште сад мора о томе да се расправља...
Па, ево шта је решење. Стварање озбиљне скаут службе. Да се обиђе комплетна Србија, Црна Гора, Република Српска и да се снимају играчи по нижим лигама и мањим клубовима који су гарантујем већи таленти од ових Бразилаца, а и гарантујем већи Звездаши. Такође, за стварање играча, потребно је да се обиђу школе, да Звезда буде та која ће правити школске турнире где ће се увек пронаћи неко талентовано дете које би се довело у омладинску школу и од њега правио играч. Тако је Црвена Звезда одувек радила! За тако нешто није потребан неки специјално велики новац.
(07-07-2011, 06:16 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Па, ево шта је решење. Стварање озбиљне скаут службе. Да се обиђе комплетна Србија, Црна Гора, Република Српска и да се снимају играчи по нижим лигама и мањим клубовима који су гарантујем већи таленти од ових Бразилаца, а и гарантујем већи Звездаши. Такође, за стварање играча, потребно је да се обиђу школе, да Звезда буде та која ће правити школске турнире где ће се увек пронаћи неко талентовано дете које би се довело у омладинску школу и од њега правио играч. Тако је Црвена Звезда одувек радила! За тако нешто није потребан неки специјално велики новац.

Ђука, то пре свега није одговор на Николино питање у случају да си покушао да одговориш на исто.... . А и питање које очигледно захтева мало шири одговор престаје да буде део овог прелазног рока као што рече брат ”Пијанац”. Хајде да се држимо ове теме.....
Ако ме питаш конкретну за наредну сезону, мислим да је време истекло. Шта је, ту је. Али се генерално свему неозбиљно приступило. Ово пишем да нам се у наредном периоду овако нешто не би понављало.
(07-06-2011, 10:02 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Звездаш,
убеђен сам да тог типа нико није гледао! И то је чиста измишљотина из Весићеве кухиње да тог лика траже наводно Бенфика и Брага. Па, тај се није наиграо ни у Кијеву, а не да га тражи једна Бенфика. То је ноторна лаж!
Што се тиче Рамбових препорука, искрено жалосно је што се базирамо само на његове препоруке. Он нам шаље играче по принципу "колико пара, толико музике". Углавном су то неки полутани, дивљи играчи, али, ето, колико толико за нашу лигу да испуне минималне критеријуме. Више пута сам питао овде- шта бисмо да није Рамба? Одакле би онда доводили играче??? Ако ћемо се ми свести искључиво на Рамбове препоруке, а да немамо сопствену скаут службу, онда јадна на мајка. Зато сам убеђен да је ово чиста импровизација.
Опет ти кажем да наше везе у Бразилу довољно знају квалитет играча који потичу из те земље. Да ли су они запослени као скаути, узимају проценат као менаџери или раде из љубави крајње је небитно. Битно је да нам шаљу добре играче.

Ноторна лаж да га тражи Брага?
http://portufutebol.blogspot.com/2011/07...oming.html
http://relvado.aeiou.pt/mercado/rumores/...rao-225776
http://www.maisfutebol.iol.pt/sp-braga/g...-1468.html
Јел и ово Весићева кухиња? Ја капирам да ти је Весић трн у оку, али у 21. веку можеш бар да провериш на интернету да ли се пише само у Србији о томе, пре него што напишеш за нешто да је ноторна лаж.
Ти толико пратиш бразилску лигу, па знаш да су играчи који долазе "полутани, дивљи играчи"?
Нико од нас не зна како ће ти играчи овде да се уклопе и одиграју. Можда буду куртони, а можда буду најбољи странци који су играли у нашој земљи. Ајде прво нека одиграју пар утакмица па да их коментаришемо.
Тај да вреди, играо би у Динаму из Кијева, а не би седео на клупи. За Брагу можда и могу да поверујем да га тражи, али за Бенфику, нема шансе. Брага је, без обзира што је играла финале ЛЕ ове године, ипак клуб далеко нижег реномеа, чак и од Динама из Кијева. Самим тим што га није узела, ипак довољно говори о каквом се играчу ради.
Иначе, пратим бразилску лигу. Оно што иоле вреди, веруј ми код нас не долази.
А, слажем се да им се пружи шанса. Само, ипак мислим да је далеко боље да се неким клинцима који живе за Звезду, а сигурно их има диљем Србије, Републике Српске, па и Црне Горе, пре пружи шанса него тим бразилцима. Гарантујем и да су већи таленти и да би се много више борили за Звезду.
П.С. Није мени Весић трн у оку. Мислим да је после срозавања кошаркашког клуба трн у оку самој Црвеној Звезди.
(07-06-2011, 10:02 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Звездаш,
убеђен сам да тог типа нико није гледао! И то је чиста измишљотина из Весићеве кухиње да тог лика траже наводно Бенфика и Брага. Па, тај се није наиграо ни у Кијеву, а не да га тражи једна Бенфика. То је ноторна лаж!
Што се тиче Рамбових препорука, искрено жалосно је што се базирамо само на његове препоруке. Он нам шаље играче по принципу "колико пара, толико музике". Углавном су то неки полутани, дивљи играчи, али, ето, колико толико за нашу лигу да испуне минималне критеријуме. Више пута сам питао овде- шта бисмо да није Рамба? Одакле би онда доводили играче??? Ако ћемо се ми свести искључиво на Рамбове препоруке, а да немамо сопствену скаут службу, онда јадна на мајка. Зато сам убеђен да је ово чиста импровизација.
Дал ти имаш у виду колико смо били дужни свих ових година,и да смо 6 500 000 сад дали бившим играчима.Сад је поента да за што мање новца доведемо бољег играча,углавном се нисмо истрошили пуно то е битно,а по мени лош нам је мракетинг клуба,јел су за врло мало пара отишли играчи,нисмо се баш нешто прославили са продајом.Па брате ја би волео да нам игра Видић,Џон Тери,Меси,Инијеста,Валдез,али мораш да имаш у виду да све зависи од тога колико клуб има пара и какве су фнансијске околности.Апсолутно се слажем да треба да играју ови из омладинске школе,јел то је наша будућност,и на тај начин се управо праве добри играчи,и на крају добра лова се и узме за њих.А ово што називаш Бразилце "дивљим играчима" не би се баш сложио са тобом,свака теби част на порукама,стварно си ме одушевио кад си људима неке ствари овде објаснио,али се не би сложио само код овог случаја са Бразилцима.Чекај да одиграју коју утакмицу па ћемо причати о њима,а надам се ако Бог да да све најбоље буде и да можемо коначно све ово да похвалимо. Wink
Четници Север
Поређења ради, глодарима се у касу слилопреко 20 милиона евра у последњих година дана, не видим ни да су они баш довели Месија!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)