Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(07-07-2011, 07:46 PM)Red Star Forever link Wrote:Али продаја Јевтића, у моменту када смо остали без једног нападача и то странца, по мени тотално нелогичан потез клуба... Већ смо причали о томе да Мезенга може да игра по левој страни где је замишљен повређени Пашеко, па самим тим остајемо само са једним класичним шпицем АК99... Можда смо успели да извучемо неке добре паре од овог трансфера, можда Роби не види Јефту у својој визији шампионске Звезде, али у моменту када немамо пуно избора у нападу, Јевтић је по мени одлично решење!

Мени је Јевта-гол, како га сам зовем, био један од симпатичнијих фудбалера у минуле две године, да не кажем омиљени. Мислим да је прескупо платио данак једном промашају, то сам већ овде и написао. Међутим, његова природна позиција је центарфор, а не лево крило што је играо код Робија и за шта би несумњиво конкурисао да је остао. Лично мислим да је сналажљивији у тактици 4-4-2 од ове коју форсира Роби, 4-3-3. Наравно, тренерова је последња и треба да се игра тактика у коју тренер верује и с' тога Јевта не би имао баш простора да покаже свој пун потенцијал.

Иначе, у одсуству Пачека, мој фаворит за лево крило је Лазовић. Дечко је код Салета у младој репрезентације пружао изванредне партије на тој позицији и зато би ја волео њега ту да видим. Варијанте да се на силу купује или она друга да се нешто позајмљује на 6 месеци су ми сумануте.

Што се ове дискусије која се распламсала тиче мислим да се доста понављате и да пресипате из шупљег у празно. Такође доста штива које пишете нема ама баш никакве везе са прелазним роком. Ваљало би мало да спустите лопту и да размислите да ли помажете да ова тема буде квалитетна. Мој предлог, а ви како хоћете...
Ако "шарне" Драгутиновић (1975) биће занимљиво у каквој ће бити љубави са кондиционим програмом Зиројевића  ;D
(07-07-2011, 08:06 PM)Пијанац link Wrote:Иначе, у одсуству Пачека, мој фаворит за лево крило је Лазовић. Дечко је код Салета у младој репрезентације пружао изванредне партије на тој позицији и зато би ја волео њега ту да видим. Варијанте да се на силу купује или она друга да се нешто позајмљује на 6 месеци су ми сумануте.

Потписујем. Иначе, он је и доведен као велики таленат на крилним позицијама (десно додуше) али би у формацији 4-3-3 могао одлично да одигра лево (због контра ноге коју више користи).
(07-08-2011, 07:10 AM)Рођак са Севера link Wrote:Ако "шарне" Драгутиновић (1975) биће занимљиво у каквој ће бити љубави са кондиционим програмом Зиројевића  ;D

Па да ту нема љубави већ је јасно чим је пропустио кондициони део припрема, тј. Зиројевићев програм  ;D Као размишља, а уствари је рекао хоћу, ал ајде да се као "одлучујем" у периоду док је тај део припрема  Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ђука не само да си сморио, већ си сморио на погрешној теми. Настави на теми о фудбалском клубу!
Песимисти су увек опрезни оптимисти. А, ево, и ја се надам. Живот бих дао да будемо прваци. Уопште се не зезам када ово кажем. Мени је Звезда све на свету и убија ме у појам ова одвратна глодарска доминација.
Па јел мислиш да си ти једини који се тако осећа?

Тема је прелазни рок ... идемо даље!!
Јел неко чуо нешто за Драгутиновића?
Јел долази или не?

И шта се дешава са Адијем?
Драго наводно до сутра треба да се изјасни:

http://www.zurnal.rs/2011/07/11/zvezda-c...index.html

А Ади, што се мене тиче, слободно може у Сопот. По професионалном понашању за боље и није!

http://www.zurnal.rs/2011/07/11/adi-nece...index.html
Драгутиновић се изјаснио и рекао је да ником није обећао да ће прећи у Звезду и да је 95 одсто онога што су медији писали чиста измишљотина.

Forum Jump:

Users browsing this thread: