Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
И шанк је цео црвено бео.
[Image: img1503g.jpg]

[Image: img1506og.jpg]
Ако неко има вишка налепница нек ми се јави на пп  да допунимо шанк колекцију  Smile .
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
[Image: 2qs8fae.jpg]

[Image: delije-2.png]
Reply
Пиро шанк
[Image: img1048vq.jpg]
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Делијо Ужице испразни сандуче.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
делете  ;D
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
[quote author=ЈеленаРС link=topic=2302.msg93262#msg93262 date=1312145640]
[Image: 2qs8fae.jpg]

Јел може две три речи о слици, какав је ово пикник дан на Северу?  ;D ако добро видим горе је парола Влада Маузер је био у управи....
Reply
(08-06-2011, 08:40 AM)NIdza.bre. link Wrote: Јел може две три речи о слици, какав је ово пикник дан на Северу?  ;D ако добро видим горе је парола Влада Маузер је био у управи....

Пре једно 10-ак година, не сећам се тачно која је сезона у питању, задње коло против Чуке, у знак бојкота и гађења према игри на терену и играчима, играли смо за време утакмице бадмингтон, картали шаха  Big Grin и сл. На дешавања на терену намерно нисмо обраћали никакву пажњу.

Едит: није ме мрзело да тражим, у питању је пролећни део сезоне 2001/2002.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Reply

Пре једно 10-ак година, не сећам се тачно која је сезона у питању, задње коло против Чуке, у знак бојкота и гађења према игри на терену и играчима, играли смо за време утакмице бадмингтон, картали шаха  Big Grin и сл. На дешавања на терену намерно нисмо обраћали никакву пажњу.

Едит: није ме мрзело да тражим, у питању је пролећни део сезоне 2001/2002.
[/quote]

Хвала на одговору!
Reply
Влада Маузер је био у ПРАВУ, а не у управи  Smile
Jeдна је Србија!
Reply
(08-06-2011, 11:46 AM)Џукац link Wrote: Влада Маузер је био у ПРАВУ, а не у управи  Smile

хахахахха, одлично! Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)