Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izborna skupstina FK
Danas se, kao sto znate, odrzava izborna skupstina FK Crvena Zvezda. Ocekuje se ponovni izbor Dzaje za predsednika, dakle na zapadu nista novo. S obzirom da Dzaja u maju puni 59 godina, pitam se koja je starosna granica za obavljanje ovako vaznih funkcija u klubu. Sa druge strane, to znaci da FK nema apsolutno nikakvu nameru da bilo sta menja u svojoj organizaciji i poslovanju i da ce stari maniri i dalje biti aktuelni. Jos ako narednih godina Zvezda bude osvajala trofeje u domacem takmicenju, a na evro sceni ostane status quo, mislim da ce to biti dovoljan razlog da se saradnja sa Dzajom dozivotno produzi. Ne znam kakav je statut FKCZ, ali siguran sam da ce se naci neka rupa kako bi se Dzaja odrzao na tronu.

Ili sto bi rekli momci iz Beogradskog sindikata:

"A srpski Nostradamus poznatiji k'o Labus
predvidja JOS 5 DINA SVIRANJA U FALUS..." :bes
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Nema razloga da se vrlo plodna saradnja koja je evidentna u poslednjih 10-tak godina nastavi Big Grin
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:Ili sto bi rekli momci iz Beogradskog sindikata:

"A srpski Nostradamus poznatiji k'o Labus
predvidja JOS 5 DINA SVIRANJA U FALUS..." :bes

i to kakvog sviranja
Reply
da ste vi kakvom igrom slucaja pravili zvezdi i severu ime, da li bi iko ikad cuo za nju?
mislite o tome...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
NOVA SKUP
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
pa Bajaga
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Quote:da ste vi kakvom igrom slucaja pravili zvezdi i severu ime, da li bi iko ikad cuo za nju?
mislite o tome...

Mislim da bi se culo Big Grin

Kakve veze sad ovo ima sa topicom :zbunjen

Reply
Quote:Ako je Dzaja pravio Zvezdi i Severu ime, onda ja stvarno vise nemam reci...
Ispada da je Dzaja Zvezda, pazi da nije...

Dzaja jeste Zvezda.
A meni bi bas bilo drago da i tvoje ime ostane upamceno kada se budemo secali severa i zvezde. ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Mozda tebi, meni nije. Sad cu da se rasplacem sto me neko nece upamtiti Sad

Jebote, kako neki ljudi shvataju sve licno kad se Dzaja pomene, kao da im je otac...

[Image: view_image.php?image_id=347]
mladici borovi...

Reply
Pitam se, zasto su 'ladno zaobidjeni svi igraci od, recimo '85 pa do danas, sem Ivana Adzica, ako je to nas bivsi kapiten? Da li neko vidi direktore nekih sonzorskih firmi, ajde ako je neko upucen da odgovori. I Dobrivoje Jankovic , da li je to onaj zmagoslav od novinara. A ako jeste, koliko se secam, taj je uvek favrizovao partizane, koji ce moj sad u Zvezdi. Bolje da su zvali Milojka Pantica (izlaze igraci Partizana, a evo i nasih)!

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)