Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
Quote:Otkuda tebi misao da to meni tada nije smetalo?
p.s. Tek kada sam poslao prethodni post video sam ovaj, pa cu sa njim udariti Over&Out da mozes i dalje da pises hvalospeve o Dzajki...
Zaista kako mogu imati misao o tome da li ti nesto smeta ili ne ako to ne pokazes .
Hvalospeve o Dzaji nisam pisala nikad pogotovo ne na ovom topicu.
Zao mi je sto napustas raspravu a da pre toga nisi odgovorio ni na jedno od mojih pitanja iz prethodnih postova.
[Image: pobednik.jpg]
Quote:
Forever Ultras Wrote:Naravno da ce za 100EU da kevcu i pisu Dzajinu pricu u svojim novinama.
Odakle ti info o toj cifrici?

Moze i za 50 evra...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Quote:Milance wrote:
netreba

Ti si davno ubijen u pojam,od prvog Osnovne...
Kao sto rekoh iznad,ubise u mali mozak...Nego,da se vratimo temi.Procitah u Glasu Javnosti,da je sticenik vecine zenki ovog foruma,alias Dzaja,razocaran ponasanjem Slavojuba Muslina.Pored svih problema,koji su mogli(citaj: trebali) da se rese ,kao najvazniji,on istice to sto se Muslin prvo obratio medijima pa tek onda njemu.Stvarno smesno...
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Cuo sam da u Srbiji ima izreka koja kaze:"Duga kosa, Kratka pamet"

Nada umire poslednja (ili nikad), tako sam i ja optimista, naravno do sledeceg oktobra kada cemo verovatno saznati da nam je ekipa, gle cuda, mlada i neiskusna za visoke prolecne domete u Evropi. Uostalom, sami sebi smo dovoljni, to smo vec milion puta dokazali (kako domacim izdajnicima tako i ostalim stranim placenicima, nastranim zapadnjacima i slicnima). :zbunjen

Sad :flasa :flasa
Quote:Danas je na DSFu javljeno da ce do pre dva dana trener Bajerna iz Minhena Otmar Hicfield potpisati ugovor sa Crvenom Zvezdom. Zna li neko neke informacije o ovome?

Bratance neli me ti MALKO podprckujes
E ne valja ti ta izreka "Duga kosa,kratka pamet"...ako je po tome nas Dzaja bi trebalo da je mnooooogo pametan onda :lol:
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Quote:Cuo sam da u Srbiji ima izreka koja kaze:"Duga kosa, Kratka pamet"

[Image: d5f003d13d77dec4cea86.jpg]

:o
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Sto se mene tice, ja sam sa ovom raspravom zavrsio, ali ova tri posta su vredna Caffea i zato ih prenosim ovde. Na jasan nacin objasnjavaju sve i razotkrivaju Dzajku i ekipu. Onaj ko ih je pisao dobro zna o cemu je reci i definitivno je upucen u sve... Vredi procitati, necete se pokajati... iako je dugo.

poz,
budimir

by mitke

1 post
-----

Da vidimo sta danas o "Slucaju Muslin" pise "rezimska" stampa. Danasnja "Politika" donosi 2 teksta; jedan o mogucem novom Zvezdinom trenru (autor L. Delic) i jedna o Muslinovom odlasku iz Zvezde (autor Z. Popovic). Prvi clanak je manje-vise razgovor sa Dzajicem, koji, po svom starom obicaju i "kako je to vec red u Zvezdi" ostaje enigmatican oko buduceg trenra. Kaze Dzaja treba ON o tome da razmisli pa ce da odluci. (Sta li ce mu, pitam se, UO kada je samo on taj koji o svemu u klubu razmislja i donosi odluke?) Naravno ovo nije novo, i ne pisem ja ovo da bih jos jednom na delu potvrdio Dzajinu mudrost, vec je novo ono sto Dzaja ima da kaze o Muslinu. E, tu Dzaja vec prestaje da bude poslovicno enigmatican, napusta svoj "da bude i vidra i ovca" zivotni moto, i postaje vitriolocan. Evo sta Dzaja kaze:

"?? ????? ?? ?????? ????? ? ?????? ?? ?????? ??? ?????????, ??? ??? ?? ?????? ???? ????????? ??? ???????? ???????
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Ne
Sto se vi toliko brinete za muslina otisla vam je jedna ovca dovescete drugu samo gledajte da vam nedodje opet neki SRBIN po ugovoru ko zmago
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)