Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Пре 11 година смо играли са Омонијом предзадње коло квалификација за лигу шампиона.
Прва утакмица се играла у гостима и завршила се резултатом 1-1.Након тога смо их у Београду победили 2-1 головима Лео Леринца и Миленка Аћимовића,тада је дебитовао Немања Видић,а тренер је био Муслин.
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=v-32PNrxRts&feature=player_embedded[/flash]
На овом другом клипу имају голове са обе утакмице.
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=CMmNyAhasU8&feature=youtu.be[/flash]
http://www.zurnal.rs/2012/07/20/zvezda-j...index.html
Четници Север
Нови дрес:

Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Треба кипарске комуњаре лијепо дочекати на Маракани.

Ови наши у струци да се запитају зашто немамо лијеве стране, а Крнету лијепо послати на каљење. Микићу одузети капитенску, Евандру опалити санкцију (кога он зајебава више?), поставити игру као против стоке... Брине ме то што су искуснија екипа и долазе из јаче лиге.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Лепо је све то писати, међутим Звезда има мањи буџет од Омоније, и нисмо фаворити у том евентуалном двомечу. Нама се скроз клуб срозао на ниске гране и зато стрепимо од сваког противника. Кипрани имају сигурно већи коефицијент од нас, јер је АПОЕЛ у задње 3 године скупљао бодове.

Мислио сам да ћемо да згазимо ове Нафташе као Вентспилс лане.. ал преварио сам се. Ниједног доброг играча нисмо довели у прелазном року.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Кипар сигурно има бољи коефицијент од Србије, чим Омонија креће од трећег кола, а ми од другог. Мада  Омонија нема јачи клупски коефицијент од нас, јер смо ми били повлашћени.

Ми смо се са Вентспилсом прилично мучили тамо и једва добили. Много теже него Нафтан, са Нафтаном смо имали проблем само због пар аматерских грешака које се ретко праве. Овде ћемо да их прегазимо као плитак поток, неће знати шта их је снашло на Маракани. Тешко је да се понови висок резултат као против Вентспилса, али ћемо да их прегазимо без проблема.

Наш проблем је што ове године бранимо велики број бодова из клупског коефицијента. Потребно је да уђемо у групу и ваљда извучемо неку победу или реми, да нам коефицијент ионако низак, не би додатно пао. А то је прилично нереално, јер и ако прођемо Омонију чека нас доста тежи противник.
Наравнода имају бољи коефицијент. Апоел је играо четвртфинале ЛШ прољетос, задње 2-3 године стално имају некога у ЛШ, иду у групе ЛЕ. С друге стране, нас годинама нема нигдје. Биће ту свега.
[Image: 35c0qqq.gif]
Доста су мијењали тим, квалитетни играчи су им отишли и ово ће им бити прва званична текма, с тим да пар њихових играча из прве постове неће играти у Београду.

Quote:Аврам - има црвени из прошле сезоне (њихова последња утакмица у европи), има суспензију и чисти црвени
Ефрем - повређен и не тренира, не игра 99% први меч
Буаза - ''побегао с Кипра''.
Павићевић - сломио нос и носиће маску.

Одиграше пријатељску 0:0, уопште јако мало дају голова. Мене више страх ових наших да не отворе текму као пичићи.

Мада и код нас има пар нових ствари:
1. ружнал говори да је одстрањен Дани,
2. медији почињу причу о повратку Џаје.

Толико су блатили наш клуб, толико им је и данашња управа својим поступцима ишла на руку да ме је више страх и отворити вијести са Звездиних страна.

Нови дрес:

Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Не желим да катастрофишем!
Средина, тј. консталациа Евандро-Димитријевић-Миливојевић никада висе не сме да игра заједно!
1. Немају трунке мозга за дефанзиву!
2. Евандро је примадона уз то је СПОР као пуж!
3. Димитријевић незна пас од два метра да направи и као Евандро је СПОРИЈИ него пуж!
4. С овом двојицом Миливојевић испашта!

Решење

1. Види се ко је и шта је Мићко!
2. Каду уместо Евандра!!

Али опет, идемо даље - сада се треба показати!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Срамотна игра против аматера,шта променити до Омоније намам појма моје је да бодрим и певам а нека мисли ко је плаћен за то.Није џабе стадион скандирао управа напоље,Лукићу одлази.
Де па немојте се нервирати ...  биће боље. Једном ....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)