Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Јел има председник/потпредседник неког клуба да није члан скупштине или управе тумбаса?
Бутуровић и Стојић! Можда Палма.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(10-29-2012, 04:12 PM)Eribo link Wrote: Бутуровић и Стојић!
А против њих обезбеде судију за случај да их не крене. Али, овде је битна Звезда и сваки следећи меч који у оваквој Лиги морамо да победимо. Читам да ће Лазовић ипак бити спреман за Дерби, можда већ и против Јагодине. Међутим битније од тога би било да Јанковић до меча среди одбрану јер ту шкрипи. Нећемо моћи баш сваку да преокренемо или да дамо гол више.
Ма што се Лазовића тиче, ја бих га се решио још јуче ако може. Не видим моменат наше игре у којој је тренутно Лазовић не избежан. Играч који се не види десет утакмица па одигра једанаесту добро није за Звезду....
(10-30-2012, 05:21 PM)CEBEP link Wrote: Ма што се Лазовића тиче, ја бих га се решио још јуче ако може. Не видим моменат наше игре у којој је тренутно Лазовић не избежан. Играч који се не види десет утакмица па одигра једанаесту добро није за Звезду....
Нека та једанаеста буде Дерби  Wink
http://www.mozzartsport.com/vesti/ludi-z...na-derbiju

Босанчић код нас? Биће интересантно.. Лично биће ми драго да исправи своју грешку из прошлости..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ja мислим да је ово постало више него срамотно... шта ће нам ово говно, Лукић сам себи копа јаму..

Upravni odbor FK Crvena zvezda održao je u četvrtak redovnu sednicu, na kojoj je, između ostalog, doneta odluka da se Nebojša Leković posle skoro šest godina vrati u rukovodstvo crveno-belih.

Na predlog predsednika kluba, Vladana Lukića, u Upravni odbor je kooptiran Nebojsa Leković, nekadašnji generalni sekretar FK Crvena zvezda i predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Leković je funkciju u Zvezdi obavljao od maja 2006. do januara 2007. godine, za vreme dok je predsednik kluba bio Dragan Stojković Piksi.

U januaru 2007. godine podneo je ostavku, kako je rečeno "iz ličnih razloga", a spekulisalo se zbog sukoba sa Stojkovićem.

- Ponosan sam na moj rad u Crvenoj zvezdi, jer ima 14 bodova prednosti u odnosu na svog najvećeg rivala u borbi za titulu državnog prvaka. Vraćeno je više od 10 miliona evra duga, od čega čak 8,5 bankama. U kasi ostaje još pet miliona evra, koji treba da dođu na ime do sada obavljenih transfera naših igrača, govorio je tada Leković.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://sportskacentrala.com/?s=read&cat=...z2B0GJ5que
Куп:

21.11. ЗВЕЗДА-ОФК
И поред грешака, пенала којег није било, остаје и погрешна тактика чувеног Бобијевог малог. Зна се одавно да Јовановић пије (алкохоличар), да може да издржи 15 минута па се умори, и онда се ствара рупа између њега и Милијаша.. Мићко игра да покрије ту рупу. Међутим данас није играо Мићко од почетка, форсира се гробар Димитријевић... лош дан заиста.

[Image: 270436_486466194708836_531779693_n.jpg]

Масакрирање Звезде на Маракани  >Sad

Forum Jump:

Users browsing this thread: