05-19-2006, 04:07 PM
Quote:Prada, hugo boss i fred perry nisu casual markeMozda ali se mogu cesto videti kod casualsa.
Outfit
|
05-19-2006, 04:07 PM
Quote:Prada, hugo boss i fred perry nisu casual markeMozda ali se mogu cesto videti kod casualsa.
05-19-2006, 05:17 PM
Quote:Quote:Prada, hugo boss i fred perry nisu casual markeMozda ali se mogu cesto videti kod casualsa. Fred Perry-Mods,Skinhead,Punk-stoga to ne nose casuali!
05-19-2006, 07:05 PM
Quote:?? ? ?? ???? ??? ?? ?? ????? ???... :rofl ?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
05-19-2006, 09:59 PM
Quote:Prada, hugo boss i fred perry nisu casual marke. 1.Prada i Hugo Boss nisu standardno casual ali ih dosta mase nosi. Fred Perry je DEFINITIVNO casual i u to sam siguram 800% jer je info. proverena iz vi
Ajd sad sutra se ne radi...
05-19-2006, 11:32 PM
Sta je dieselom?
05-20-2006, 03:58 PM
Quote:[quote]Prada, hugo boss i fred perry nisu casual marke. 1.Prada i Hugo Boss nisu standardno casual ali ih dosta mase nosi. Fred Perry je DEFINITIVNO casual i u to sam siguram 800% jer je info. proverena iz vi
05-20-2006, 05:46 PM
Quote:??? ?? ?? ?? ??????? ????????? ????????... Vidis da decko ima informacije iz prve ruke... Sve kezuali jebote :o [quote="Manager"]Sve ove informacije mo
05-20-2006, 06:32 PM
A bices kezual kad budes dovoljno bogat da pokupujes tu odjecu ?
Sjajno
05-20-2006, 09:50 PM
Koliko gluposti se ispisalo :zbunjen , mnoge marke imaju nevidjeno ruznih stvari, ali uvek moze da se iskopa neka stvarcica koja dobro izgleda a ne samo zbog toga sto je to P&S, SI, Prada, Ben Sherman, itd.. Nebitno gde su proizvedene, moraju biti odredjenog kvaliteta (dal se rade u turskoj, kini, engleskoj ili rumuniji)!
Ovde mi sve vise lici da je krcato likovima koji nemaju svog nekog stila, niti ideje sto se odevanja tice pa su im potrebne marke da bi znali sta je dobro.. Alo bre nebitno koja marka je da li ste ikada pomislili da li to dobro izgleda na vama ili je to cisto kurcenje (u tom slucaju mnogi izgledaju ko racku).. Izjave video sam izgleda dobro i onda pisati neke gluposti koje nemaju veze sa zivotom, strasno.. Pa onda nije ni cudo kada se vidu kombinacije odevanja na tribini, i pitanja ej jel to kezual marka.. Ne ne to je strit ver.. namigivanje
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|