Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Не треба кривити момке и Дејана, сигурно је да је њима највише жао због испадања ... Ово је ипак, на крају крајева, наш највећи европски резлутат још од 1998 , и оног чувеног финала КрК против Меш Вероне. Хвала им на свим спектаклима који су нам приредили ове сезоне у Европи. Неке од Европских мечева (Локомотива Кубан , Пао , Ритас, Макаби ) , Билбао, Будивелник Киев, Уникс ... остаће ми заувек урезани у сећању по атмосфери која је владала на овим мечевима ! Растемо као клуб и то је више него јасно. Нека се повређени опораве и идемо даље - у нове победе и титуле !
Reply
А јел’ знате да је првенство Србије на којем игра КК већ увелико у јеку? А јел’ знате да Звезда има стопроцентни учинак и да је већ победила 3 утакмице у тој лиги? Баш ме чуди што нема никаквих коментара у вези тога мада за мало да заборавим да се чека први пораз (ако га уопште буде било) па да ова тема добије на наглој популарности и да почне општа пљувачина по старом добром опробаном рецепту у вези КК... (част изузецима)
Reply
[Image: img20140416202918.jpg]

Eво и слика са јучерашње утакмице у Хали Спортова. Види се кад нема Катића, како Боби много боље игра, најбољи нам је играч био. Да је форсирао Бобија у Казању, сад би већ играли у финалу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Јуче је рашрафљен Раднички са 20 разлике и то без Катића и Раденовића. У четвртак је вероватно утакмица сезоне против Цедевите....
Reply
Да, буквално све стаје у то полуфинале. Обојица центара би требали да буду спремни, тако да ћемо бити у пуном саставу. Мислим да смо квалитетнија екипа од Цедевите и најквалитетнија у такмичењу уопште, међутим, то треба показати на паркету. Само да се играчи не укоче, као нпр прошле године против Радничког у Лакташима, једва добисмо. У све веће и битније утакмице улазимо са неким грчем од почетка, па се кобељамо и у већини случајева преокрећемо резултат. Волео бих у овој утакмици да сабијемо противника од почетка, да се разлика направи што пре, како би се ушло у мирнију завршницу. Ово у домаћој лиги су били тренинзи, иако противници нису били наивни, али полуфинале је нешто друго. Свом снагом до финала!
Jeдна је Србија!
Reply
Јел ја који не пратим кошарку треба вас експерте да учим да не играмо са Цедевитом, него са Цибоном?  ;D
Reply
(04-20-2014, 11:02 PM)Пијанац link Wrote: Јел ја који не пратим кошарку треба вас експерте да учим да не играмо са Цедевитом, него са Цибоном?  ;D

У јеботе лапсус. Пишем Цедевита а у глави ми Цибона  ;D
На крају крајева, исто срање.....  Wink
Reply
Јесте исто срање ал другачије паковање. Цедевита има пара, има да гризу против сточара, велика је кинта у игри.

Цибона ће скинути гаће, Шарић им одлази, штрајк, немају шта да једу. Није реално да нас добију (ко ми у Казању, превелика кинта у игри уложена од Руса)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-21-2014, 09:19 AM)KizaLion link Wrote: Јесте исто срање ал другачије паковање. Цедевита има пара, има да гризу против сточара, велика је кинта у игри.

Цибона ће скинути гаће, Шарић им одлази, штрајк, немају шта да једу. Није реално да нас добију (ко ми у Казању, превелика кинта у игри уложена од Руса)

Не бих ја баш на такав начин размишљао а још мање приступио утакмици. Чињеница је да је Цедевита много јача од Цибоне али Звезда треба да их по могућству рашрафи у прве две четвртине и да их психолошки убије још на почетку утакмице тако да им не падне на памет да помисле да могу да се врате у меч. Стока ме не занима осим пред дерби...
Reply
Можда је Пијанац после свега био у праву када је КК у питању  >Sad
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)