Poll: Da li da se menja himna?
You do not have permission to vote in this poll.
Da se menja himna!
48.15%
13 48.15%
Nikako, stara himna je deo Zvezdine istorije!
51.85%
14 51.85%
Total 27 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misljenje o himni CZ
Ovo sam postavio i na Oazi:

Interesuje me sta navijaci misle o promeni himne CZ. Da li smatrate da nasa himna treba da zvuci drugacije, ili modernije, da ima mozda drugaciji tekst, melodiju...

Moje je misljenje da himnu treba promeniti jer Zvezda mora da ima neku himnu koja ce imati bolji tekst i melodicnost. Ne smatram da ta, da je nazovem prva himna, mora da ostane zanavek, klubovi menjaju grb, himne, pa cak stare stadione ruse i prave nove. Zasto i mi ne bi promenili npr. himnu koja treba da zvuci mnogo bolje nego ova sadasnja.

Posebno me interesuje sta misle stariji navijaci, NYC, dragance, generacija, miki, Branko, supreme, Buda i ostali.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Slazem se da bi himnu trebalo promeniti,jer je stara prevazidjena i ne pripada ovom vremenu. Jedino sto ne znam ko bi ucestvovao u stvaranju nove i ko bi garantovao da ona ne bi bila losija od stare.
Reply
Treba da se menja, ova bas zvuci onako starinski. Ne znam mozda bi trebalo napraviti neki referendum na severu kada bude malo vise ljudi...

"Dobro znaj'' je moj favorit za novu himnu :ruke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
NIKAKO NE SME DA SE MENJA!!!! pa u tome je i fora himni,da se nikad nemenjaju bez obzira kako ti staromodno zvucale sad. To je tradicija i nebi trebalo nikad da se promeni! ajde da smo ko groblje pa da imamo 3 pesme :rofl , nego imamo milion pesama sa odlicnim tekstom i melodijama (pogotovo novije). I bas je dobro kad ceo SEVER otpeva neku staru pesmu kao sto je zakletva ili himna!!!! a ona je takva kakva je, i uopste nije losa!!! MIIIIILAAAAN MIIILAAAAAAAN ac ima mnogo dobru himnu
Reply
Trebalo bi je promeniti... bez obzira sto se himne ne menjaju, nije to himna naroda vec kluba. Staromodna je i sto rece Voodoo Popeye: Mozda Rsume Ljubivoje stvara...? Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Naravno da treba da se menja, kakvi borovi i jele, bre!!! I ko kaze da treba da se bore posteno, ma svim sredstvima ka ostvarenju cilja. Big Grin

Nova himna mora da zvuci mnogo modernije, da pre svega lici na himnu, kao sto nije slucaj sa aktuelnom. I da tekst bude malo vise narodski, je*es stilske figure, slovenske antiteze i slicno.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
E, jebote, vi bi i svoju rodjenu kevu zamenili za neku drugu...samo da se fura neka moda?
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Vise nije u "modi" nositi kape "Zvezda" i "Delije Sever", nije u "modi" nositi sal "Crvena Zvezda", moderno je nositi kackete, bar-salove, prsluke, praviti lepe zastave... pa zasto onda ne promeniti i trulu himnu "Mladici borovi...". Promenili smo grb koji se mnogima verovatno nije svidjao (ja samo u estetici mogu da nadjem razlog zasto je to uradjeno), zasto ne bi i smesnu himnu koju je pisao Rsum?

Ili je bolje da se vratimo u ono vreme kad se na tribini nije ni pomisljalo da se opsuje, a kamoli da se vice npr. "Grobarske majke...", da nosimo bakine salove, i da vicemo Dzajo Majstore, Seki legendo.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
iako sam generalno protiv menjanja stavri ako sto su himene u ovom slucaju mislim da bi je trebalo promeniti sa "dobro znaj". ta pesma se sama nametnula kao himna, i ima vise veze sa navijanjem i navijacima od rshumove. takodje, "dobro znaj" postaje tradicionalna, nesto kao "youre never walak alone".

p.s. ja bih vratio stari grb. jednostavniji je leposi, a i nervira me ono plavo u p.m.
Reply
izvinjavam se zbog slovnih grsehaka, malo sam ;pljuga
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)