Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - Sartid
Zvezda 34 p
Sartid 32 p

Utakmica izmedju Crvene zvezde i smederevskog Sartida, koja se sutra igra na nasoj Marakani, odlucice jesenjeg fudbalskog prvaka Srbije i Crne Gore.

"Crveno-beli" su na svom stadionu poslednji put od Sartida izgubili 15. avgusta 1998. godine, ali ce Smederevci svakako poku
Reply
Konacno sampioni! Oko 8 000 Cigana/zvjezdasa ...

baci fotke da ih gledamo, da ih gledamo ...
Reply
Stvarno nas je bilo mnogo!

Izuzetno sam se prijatno iznenadio. A navijanje na kraju tekme - neponovljivo!!

Confusedampion Confusedampion Confusedampion
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Sad sam video fotke i nemam reci! Svaka cast svima koji su ... kad bi ovako bilo barem na svim mini derbijima.
Reply
Nekako cudna utakmica..

Bilo je bas puno ljudi, daleko iznad mojih ocekivanja. Usao sam posle jedinog gola na tekmi jer su pametni majmuni za onoliko ljudi ostavili samo dva ulaza na celu tribinu pa se stvorio haos, a da ne spominjem da sam jedva nasao parking u okolini stadiona...

Na pocetku super navijanje, Despota pedesetak na tekmi, na pocetku drugog poluvremena tuca posle koje su se svi smorili skoro do kraja kada nastaje haos od navijanja sto zbog jesenje titule a sto zbog hladnoce pa se svima skakalo... Smile

Kada sam video da je Mrdja usao u igru, znao sam da vise nece biti golova... Smile

poz,
budimir
p.s. Iskuliraj pominjanje talibana, boli nas uvo za njih...
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Moram da priznam da sam se veoma prijatno iznenadio brojno
Reply
Braco,nikako ne mogu da se setim kako idu reci one pesme koja je otpevana na kraju prvog poluvremena,a ide nesto u fazonu "Nasa Zvezda je opet najbolja"...Mislim da je to zadnji stih pesme...Ajd' nek neko bude ljubazan!
Reply
Pogledaj u mom potpisu...

druga strofa je:
Ove noci sa severa
cuce se pesma do jutra
za nasu Zvezdu iz pehara
mnogo piva ce proci venama :ruke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
ljudi je bilo vishe nego shto sam ocekivao ali neka. kada bi me svaki put sever tako prijatno iznenadio. navijanje dobro, ali ipak jedna zamerka, jer su se pevale pretezno duge pesme sa mnogo ponavljanja. mislim na poslednjih 20 minuta tekme, kada je trebalo razmrdati manekene na terenu ali i uneti malo zivosti na tribini.
pobednicki marsh na kraju za svaku pohvalu.
Confusedampion Confusedampion Confusedampion
Reply
@ Niski Delija:

Ispravi signature, nije danas nego veceras
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)