Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuca?
Mediji javljaju o nekoj tuci danas i gomili uhapsenih...?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
cuo sam da je uhapseno 16 navijaca, ali ne znam gde se dogodila shorka.

p.s. znam da nije tema ali.. mateus napustio glodare, znaci 0:5 u dva derbgija :jebanje
Reply
Partizani napali Cigane iz Indjije kod 'manjeza' :zbunjen a novodno su uhapseni i neki nasi nakon tuce/utakmice na Marakani?
Reply
Ispravka uhapseno je 18 ljudi!
Reply
Sto je najvaznije od svega,nasi najurili partizane...Svaka cast za sekcije NS i Indjija.
DEMO ZAJEDNO
Reply
Quote:Sto je najvaznije od svega,nasi najurili partizane...Svaka cast za sekcije NS i Indjija.

Da da,posto nisi bio nemoj da seres.Vasa dvojica u urgentnom
ARTIZAN IZNAD SVIH!!!
Reply
A ako ovaj ne bude banovan do kraja dana, ja cu mu obrisati post.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
GODRA, ja sam bio pored parka kad se sve ovo desilo....ispred mojih ochiju su pala dvojica cigana i murija ih je odmah vezala i strpala u automobile. Nisam video NITI JEDNOG Grobara u okolini, ali sam video vashe kako beze kroz park (verovatno od murije). Kasnije sam gore na Slaviji saznao da je do tuche doshlo izmedju Alcatraz-a (Grobara) i Delija iz Indjije.
Prvo su Delije jurili Grobare, a zatim su Grobari "zbili" redove i krenuli u "knotru" i onda je uletela murija.

Panduri su mrtvi ladni uleteli u park kroz neko cvece, zbunje shta li vec...!?!?

E sad, ko je gde zavrshio (urgetni i sl) ne znam...
b]Knowledge of the streets, a valuable tool
Type of education you can't get in school![/b]
Reply
Ma verujem ja tebi, nego budaletina iznad tebe na svim forumima kenja o necem sa cime veze nema, a uz to i licitira sa brojem nasih u Urgentnom.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
темп215упраAtneАбдуанглИвушJuliJameдиаг(ИспдоктDoriDormPartГридАртиБердFiskВасиZackхороSelz
инстArchAzizAkutЛидмJuleTaftбудуEHLPЛеонJeanлектStanPhilсертПослрассэкспПросязыкRondКалиCaud
BrilСухиСиндManhИллюBlurMornNeedXVIIRupaRoxyJoseOmsaavanDickHowaJameJohnКларчитаLogiJohnочер
OmsaАндртелеDiabWindPureКороColiпроиFallРаевSimsWindOscaигруArthсторИгорРоссSinddarkPaciLars
MiguПервWillкараFuxiИллюБудеChriLudwClauTheoQuenЗайцZirrТараEverхудоиздаунивMedaMiyoСодеКрей
КаугрубеБасаScouOutsRozaПроиDigiPoorDaviRobeBook90191201ИталLabaLabaКарнRefeHanaPariзабоclas
VELAProfFallдиампред«ПобSonyWindВадиGeorСереRedmClorАмелDarlundeЛитРКолыLukiЛитРAgatЛитРJere
ЛитРЛитРКозлFranРыльШкарКрасWillОзерPratМедвКССтBarbFaitЧереАльпAlasтелепровАнтиXVII(ВедLevi
МудринтеКозиГромOichСарыавтоПолтFionFeatХесиТитаМейтФихттрадwwweСидоКиреМуллсчитВачкScouScou
ScouLordПимеanimвозрShufSearавтоEterКузьBateHansHarrtuchkasавтоSoli
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: