12-19-2003, 01:55 PM
Potpuno se slazem sa Delijom HH!
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige
|
12-19-2003, 02:35 PM
Quote:u svakom sportu mozemo da im drzimo lekciju tako i u fudbalu. Oni su u mnogo vecem sranju nego mi, tako im i treba, to su i trazili, neka sad uzivaju. Ah sva
12-19-2003, 06:25 PM
Ja i sam neznam dal sam sa ili protic te lige. Ta Liga bi imala positivne i negativne strane. Positivne jesu, da bi bili Stadioni Puni i Clubovi bi dobili vise Para od Karata Navijaca. A negativno jeste da su Hrvati najveci Pederi. Neptreba sa njima nikakav poso uraditi. Ko ih jebe glupu.
12-19-2003, 09:28 PM
Ja znam izlaz iz teskog stanja. Da se vrati liga kao pre 8-9 godina, sa 12 klubova. Po ugledu na hrvate. Da se smanji broj beogradskih klubova. Imamo previse bg klubova sto nije dobro. Zeleznik, Obilic... bi trebali da budu negde drugde u Srbiji, sto dalje. Ogranicio bih broj bg klubova na 4-5. Zvezda, Pfc, Ofka, Rad i Zemun. Mislim da je to dovoljan broj. Treba oziveti stare fudbalske centre, kao sto je spartak iz subotice, fk becej, iz Nisa jedan klub - Radnicki, Kragujevacki radnicki. Proleter iz Zrenjanina, eventualno 1-2 tima sa Kosova. Treba da bude takva decentralizacija, da moze svaki okrug-grad u srbiji da dovlaci nove talentovane klince, da ima jakog sponzora koji bi bio iz tog grada, trebala bi finansijska pomoc. Ovako bi stadioni bili puniji, razvile bi se (jos bolje) i druge navijacke grupe. Borac iz Cacka bi trebao da stane na svoje noge. Liga sa 12 klubova bi bila resenje.
Drugo, losije resenje je: Da se prva liga podeli u dve grupe: recimo ovako: zvezda u prvoj grupi sa zeleznikom i jos 5-6 timova, u drugoj grupi pfc sa radom, obilicem i jos 5-6 timova, pa posle najboljih 4 igraju doigravanje. (naprimer) mora biti veca konkurencija beograda sa ostalim gradovima u srbiji. lose je sto ima 8-10 timova. lose je sto glavni klubovi uvek gledaju da otmu najbolje igrace iz unutrasnjosti, tako da i takvi klubovi steknu neku paru ali propadaju rezultatski bez naj igraca. Mada to mozda i znaju ovi lopovi iz fsj, pa imaju neke svoje druge planove i namere, oko prodaje igraca i ostalih sranja. fsj-hns
12-19-2003, 09:38 PM
Posto je svima vise preko glave neke filozofije i demagogije,kratko i jasno...NE !
Razlog,zasto??? E zato!
12-19-2003, 09:45 PM
Zasto bi igrali tu ligu???Postoji dobit,ali je gubitak mnogo veci!
Zar da se kao i u GY nerviramo sto nam kaznjavaju klub zbog "izgreda navijaca",da hrvati ne budu kaznjeni zbog svojih sranja,da nam oduzimaju bodove i slicno...Neka hvala...NE! :nene
12-19-2003, 11:51 PM
Kiza je pre godinu dana drzao baner "Inicijativa za dobar fudbal" http://www.eutelnet.com/fudbal/
![]() Predlog o osnivanju Balkanske lige su mnogi podrzali, ali UEFA nije to dozvolila...i meni je bilo zao zbog toga...ali sad kad vidim kakve nebuloze hrvati izmisljaju...raduje me sto uefa ima takav stav! :lol: ![]()
12-20-2003, 03:12 PM
Trebamo da igramo!!!!Pa zar postoji neko ko bi pre gledao Radnicki obrenovac od Dinama iz Zagreba???????!!!!!!!!!!!!!
12-20-2003, 04:04 PM
Za... Ukratko, zbog kvaliteta fudbala i jace lige.. Jedno nevoljno za..
poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
12-20-2003, 04:36 PM
KRATKO I JASNO NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jesam za stvaranje regionalne lige sa Grcima - Turcima - Bugarima - Rumunima i Madjarima. NIkako zapadno od Drine i Dunava. Mislim da liga sa Steauom, Olimpijakosom, Panatenaikosom ,AEK-om, Levskim, Galatasarajem, Besiktasom pa cak i Vardarom bi bila dovoljno kvalitetna i atraktivna da bi se u proskeu privuklo 10-15. hiljada navijaca. U najmanju ruku to su timovi podjednake jacine i prvenstvo bi bilo zanimljivije 100 puta. Digli bi region na veci nivo osnivanjem ove lige. Avio saobracaj, putovanja, gostovanja bi se umnozila. Ovako kurac bi isli u Zagreb na tekmu i korist bi imali samo uzak krug ljudi cak ni sami klubovi ne bi imali nikakvu korist od toga jer bi mere obezbedjenja zahtevale povecanje fin. troskova. Liga bi bila na nivou Nemacke ili Francuske i to bi bilo sasvim OK za redovno ucesce u Ligi sampiona i Kupu UEFA bez kvalifikacija. ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|