02-16-2005, 09:27 PM
PARDON: u pravcu nasih zelja ili snova...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige
|
02-16-2005, 09:27 PM
PARDON: u pravcu nasih zelja ili snova...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-17-2005, 04:53 PM
Ja licno nisam za nikakvu zajednicku ligu sa hrvatima.Ja sam za novi rat protiv njih :tenk a ne zajednicku ligu,koja bi bila bila stetna po nas Srpski fudbal.Jedina varijanta bi mogla da bude da upadnu dva,tri kluba iz Republike Srpske. :motor
p.s. SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
02-17-2005, 05:48 PM
A nasa Srpska Zvezda je svu slavu i glamur stekla u Srpskoj fudbalskoj ligi a ne u onoj u kojoj je nekada igrala sa hrvatskim, bosanskim, slovenackim i makedonskim timovima?!?
Jos smo ko navijacka grupa svoje ime stekli poslije 91-ve a ne prije nje, jel' te? Tesko da ce ta liga zazivjeti ali glupo je pricati iz svojih licnih pobuda sta je za Zvezdu bolje. poz Dacha
02-18-2005, 10:24 PM
Izgleda da nismo sami koji ne zele zajednicku ligu, evo i Torcide:
![]()
02-18-2005, 10:41 PM
Sva sreca pa su odredjene reci naglasili rozimslovima.
Kosarka je pokazala da smo se zajebali sa tim spajanjem,ne treba ponavljati gresku i u fudbalu.Licno bih bio jako srecan da se nadjemo u kupu UEFA,ali tesko ce biti nesto od toga dok ovi nasi slepci igraju kako igraju...no to je vec druga tema...
02-21-2005, 12:49 AM
Quote:Ja licno nisam za nikakvu zajednicku ligu sa hrvatima.Ja sam za novi rat protiv njih :tenk . SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA :tenk :tenk :tenk namigivanje
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
02-21-2005, 10:26 AM
Nikako se ne sme dozvoliti zajednicka liga sa "njima", nikada vise i treba ucini sve da do takve lige ne dodje. :megafon :bes
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
02-21-2005, 12:10 PM
Nikad vise,ni sa kim,i uz to treba razbiti ovu postojecu kurton ligu sto pre :boks (ako moze pre kraja sezone).
02-21-2005, 12:37 PM
Bilo bi idealno ako se ovi iz KK sami ne povuku onda vec za derbi 5. marta bi trebalo spremiti neke pesme ili parole da se ovi govnari oteraju.
02-21-2005, 12:40 PM
Nikad zajednicka liga.Nikad
:nene :nene :nene :nene :nene
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|