Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige
Kiza je dao primer Januar ili decembar, ostaje leto...ali...
S
Reply
Me treba nam jos fudbalska jadranska liga... nek se j***! Bolje bi im bilo da se pozabave nasom domacom ligpm, da se ozive fudbalski centri u Krusevcu, Kraljevu, Nisu, Subotici itd, da se unapredi infrastruktura, modernizuju stadioni i onda ce biti okej.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Reply
Quote: ,kako bi se pogledalo u oci ljudima izbeglim iz Hrvatske?!vecina razmislja o poboljsanju fudbala i navijackog spectacla.... :nene ...

NE

a sta je sa kosarkom!!
Reply
Quote:Me treba nam jos fudbalska jadranska liga... nek se j***! Bolje bi im bilo da se pozabave nasom domacom ligpm, da se ozive fudbalski centri u Krusevcu, Kraljevu, Nisu, Subotici itd, da se unapredi infrastruktura, modernizuju stadioni i onda ce biti okej.

U onoj bivsoj ligi, ne samo ovi centri koje si ti pomenuo vec i mnogi drugi, bili su po prilicno razvijeni i bogati talentima. Tada je druga liga imala kvalitet skoro kao cijela prva sadasnja liga izuzumajuci par klubova. Onda su djeca htjela da se bave fudbalom jer su imala perspektivu, a danas...?
Jedino mi je zao sto skoro svi ovo gledaju kroz jedo ogledalo mrznje jednih prema drugima i zaboravljaju da je veci uzitak bio putovati u ZG, ST, TZ, SK, LJ, SA itd nego li tramvajem putovati na skoro svaku tekmu i cekati da ispadne neki od BG klubova kako bi se moglo ici na neko od boljih gostovanja.

poz
Dacha
Reply
Quote:
warsaw Wrote:,kako bi se pogledalo u oci ljudima izbeglim iz Hrvatske?!vecina razmislja o poboljsanju fudbala i navijackog spectacla.... :nene ...

NE

a sta je sa kosarkom!!

Na basket ide ko hoce, mnogi NE idu namigivanje
S
Reply
Quote:
CZTZ Wrote:
warsaw Wrote:,kako bi se pogledalo u oci ljudima izbeglim iz Hrvatske?!vecina razmislja o poboljsanju fudbala i navijackog spectacla.... :nene ...

NE

a sta je sa kosarkom!!

A drugo, Mi Smo fudbalski navijaci,mozda ne smatraju svi tako,ali barem tvrdim za Mene...
S
Reply
Za FK sam spreman da idem mnogo dalje nego za ostale sportove. Jednostavno to je tako. Ovako i mnogi razmisljaju koji idu samnom na utakmice, a sto se tice RK, KK, OK tu svako ima svoje misljenje.

Sto se tice jadranske lige vremena su se promenila, ranije si mogao dobiti cipelu u nos i popusiti mare a sada mozes glavu izgubiti. Ne bi nas niko docekao sa hlebom i solju nego sa hladnim i vatrenim oruzjem.

I ja bih voleo da ozive KS,KG,SU,NI i ostali gradovi ali dok je lopova u FSSCG nista od toga.
Reply
Kad bi se svake godine sastajali u toj ex SFRJ ligi,mecevi bi izgubili draz,ovako ce mo zeljno iscekivati susrete u inetr. takmicenjima...

Kizo,konacno ti je dobar avatar :ruke
Reply
Quote:
CZTZ Wrote:

NE

a sta je sa kosarkom!!

A mnogi su i isli ! Delije su bile prisutne i navijale na tim utakmicama protiv hrvata. E sad, da li je to fudbal ili kosarka mislim da je svejedno!
Reply
Ne i definitivo nista sa hrvatima... Za ostale mozda, ali sve to mi izgleda daleko, jako daleko... Tako da ova rasprava ide u pravcu koje nasih zelja ili snova...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)