Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 derbija zaredom!
Quote:p.s. Capo, ????? ?? ????? ?? ????... namigivanje
?? ?? ????? :lol:
Reply
Generalno se vidi poboljsanje atmosfere...bas je bilo pozitivno! :ruke
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Svaka cast rukometasima!
Da li neko definitivno zna na kojoj smo tribini u SPENS-u?Na Oazi jedni govore na zapadu,drugi kazu da smo na istoku,pa gore,pa dole...haos...Pa ljudi treba obezbediti kartu!
Reply
Da znate kakvu sam umobolnu kritiku primila na mob. :rofl ,morala sam opet da se javim!

Najpre,rezultat zaista ne znam a i osvanuce po dnevnim novinama( a i naravno da ce biti okaceno ujutru na sajtu Smile ),pa cete procitati!Razlika je bila negde oko 5 golova,ali ono sto je bitno a svi znate,i sto rece jedan vodja,ostvarena je pobeda posle 5 godina!Videlo se da je puna hala bas imponovala igracima,mada licno smatram da je i navijanje bilo odlicno s obzirom da Grobara i nije bilo!Pevale su se standardne pesme kao i na svakom derbiju i polako se uspostavljala pozitivna atmosfera za petak!!!Pocetak tekme je bio kilav,a i sudija se poprilicno trudio da iritira sve oko sebe...dosudio je nekoliko crvenih kartona,pa je shodno ponasanju i bio ispracen...
Kasnije je i dobar rezultat po nas tim uspostavljen i do kraja je kao takav i odrzan!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
pozdrav svim delijama koji su bili na rukometu!!!!!!!!!!!
nadam se da ce ih biti sve vise!!!!!!!!!!

dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama i krv tece moja crveno belih boja
Reply
Quote:?? ?? ????? :lol:
Sara, pardon, Capa Smile je vecna inspiracija Zmaga Sagadina... Big Grin
Inace, jedna veoma incidentna osoba...

Oh Capo Smile I am but a fool
Darling I love though you treat me cruel
You hurt me and you make me cry
But If you leave me
I will surely die... :rofl

Znate sta se desava kada ljudi negde slucajno sretnu Zmaga?...obavezno pitaju "A gde je Capo?" :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
SVI U NOVI SAD!!!!

POMOZI BOZE!!!!!!!!!!

8 razlike za nas cenim!!!!!!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Pa, ne znam za sve, ali znam da nas nekoliko krece za par sati u Srpsku Atinu... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Zanimljivo je da ce u NS i Delije i grobari biti na zapadu. Ocekuje se da bude oko 500 ljudi sa obe strane, a da na granici koja bi bila nekih 20-tak metara bude 200-tak murijaka.
Ovakvo solomonsko resenje doneto je jer ce navijaci vose biti na istoku na utakmici a lovcenom koja se igra pre derbija.

Bice interesantno... :ruke :boks
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Jao kakva pobeda sa igracem manje :rofl

Rakocevic super odigrao, bar ovo drugo poluvreme koje sam ja gledao. Onaj njiho Haus nije normalan, majke mi, al i mi Ricardsona za trojku imamo Big Grin

Sutra da karamo Vosu i firmu zajedno pa onda u nedelju po prvi trofej posle 5 godina... :ruke Confusedampion
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: